header image
Marius Berger

Landbruksmegleren

Salg av landbrukseiendommer
Skal du selge landbrukseiendom, småbruk, utmarkseiendom eller fritidseiendom? Da er det viktig for deg at du benytter en eiendomsmegler som har kompetansen og erfaringen med denne type eiendommer.

Marius Berger, eiendomsmegler MNEF/agronom har 20 års erfaring som megler. Han er blant annet utdannet skogagronom fra Telemark landbruksskole og har mange års erfaring innen skog og landbruk – som skogsarbeider og småbruker. Med blant annet denne bakgrunnen håndterer han omsetning av landbrukseiendommer på en sikker og god måte både for selger og kjøper. Hans faglige oppdatering innen landbruksmegling gjør han i samarbeid med NEF – Norges Eiendomsmeglerforbund – www.nef.no.

Marius har to viktige samarbeidspartnere innenfor feltet, som begge er dyktige og anerkjente fagpersoner med mange års erfaring innenfor sine fagfelt:

Takstmann som er autorisert for konsesjonspliktige landbruks og utmarkseiendommer – Willy Preintoft, tlf. 90150569, e-post: willy@akertakst.as, nettside – www.akertakst.as. På det juridiske i forbindelse med odel og konsesjonslov – advokat Gunhild Resen-Fellie, tlf. 90627779, e-post: gunhild@resenfellie.no.

Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende samtale – tlf. 41301283, e-post: marius.berger@eie.no.

Ta kontakt

Har du behov for en verdivurdering og/eller en befaring av din eiendom, så kommer han gjerne på besøk.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: