hero
Viken
EIE Ullensaker
Besøksadresse

Trondheimsvegen 72

Postadresse

Trondheimsvegen 72
2040 Kløfta

Juridisk navn
Elite Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Bjørn Carlberg
Kontakt oss Se våre boliger

Advokat og fagansvarlig Bjørn Carlberg har siden 1988 drevet med eiendomsmegling, og fra høsten 2009 som en del av EIE eiendomsmegling. Kontorets største styrke ligger i kompetansen hos meglerne og samtlige eiendomsmeglere har bred erfaring med eiendomssalg. De bryr seg om lokalområdet sitt og vet mye om Øvre Romerike. De følger med på utviklingen og opplever at investeringslysten er økende. Det har resultert i at tomteområder, nybygg og bruktboligsalg samt hytter finnes i deres portefølje. De jobber hardt for kundene sine og trives med å være blant de beste i kjeden på kundetilfredshet. Du finner dem vis á vis togstasjonen i sentrum av Kløfta. Her sitter de i ærverdige "Finsengården" sammen med Advokatfirmaet Carlberg.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Bjørn Carlberg

Daglig leder / Advokat / Fagansvarlig / Partner
Les om Bjørn
card-default

Marianne Mellby Carlberg

Medhjelper / Partner
Les om Marianne
card-default

Kasia Ostrowska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kasia

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: