hero

Vi søker

Backoffice / eiendomsmegler / kontorsjef - EIE Kongsvinger

EIE eiendomsmegling er for mange kjent gjennom at vi er Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede. Siden oppstarten i 2006 har EIE hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Vi tar oss tid til å gjøre jobben ordentlig ved å skreddersy råd og løsninger til hver enkelt kunde. For tredje gang har vi bevist at EIE metoden gir de mest fornøyde boligkundene i hele Norge. EIE ble bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2023.

I tillegg har arbeidet vi har lagt ned resultert i at vi har vunnet 12 Gullmeglere, har bransjens mest fornøyde kunder ifølge Norsk Kundebarometer i 2023, 2021 og 2020, og i 2023 vant vi "Årets Franchisekjede" i Franny Award!
Les gjerne juryens begrunnelse her:
https://eie.no/eiendom/artikler/boligmarkedet/eie-eiendomsmegling-arets-franchisekjede

På grunn av stor pågang på kontoret søker vi nå en driftig backoffice eiendomsmegler

Det er fint om du har erfaring i tilsvarende rolle, men dette er ikke et krav.

Hva vil det si å være backoffice i EIE?
Backoffice har et stort ansvar og er den som sørger for at megler i større grad kan konsentrere seg om selve salgsprosessen. Arbeidsdagen er svært variert og kan bestå i alt fra innhenting av dokumentasjon, utforming av salgsoppgaver og annonser, registrering av oppdrag og salg, utforming av salgsoppgaver til forefallende arbeid på kontoret.

Hva kan EIE tilby deg?
Vi er et konsern i vekst, med fokus på innovasjon og premium rådgivning til våre kunder. Først og fremst kan vi tilby en hyggelig og dynamisk arbeidsplass, med varierte arbeidsoppgaver og høyt tempo. Du vil bli gitt tillit og ansvar ved at du vil være en sentral støttespiller for kontoret og våre eiendomsmeglere.

Hva ønsker EIE av deg?
For å kunne utføre oppgavene som kreves av stillingen må du ha fullført eiendomsmeglerstudiet og du må være god på norsk rettskrivning. Vi jobber i Webmegler, så er du kjent med dette fra før er det positivt, men ikke avgjørende.
Det er viktig at du er selvgående, at du tar eierskap og ikke minst at du utfører dine oppgaver presist og strukturert.

Stillingen gir fastlønn + mulighet for bonus.
Har du spørsmål om stillingen eller ønsker å sende inn CV og søknad, ta kontakt med daglig leder Jo Heiki Støve på mail jhs@eie.no eller på tlf. 91 86 26 84.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: