hero
Vi søker ny ansatt til Asker kontoret

Produksjonsansvarlig – EIE Asker

Vi søker produksjonsansvarlig til Asker kontoret. Du må være utdannet eiendomsmegler, eiendomsmeglerfullmektig eller advokat/jurist.

Eie i Asker innehar en betydelig posisjon i Askermarkedet. Med mange erfarne meglere og en betydelig omsetning er det høy trykk og engasjement både i brukt og nyboligmarkedet på kontoret. Vårt mål er å utøve eiendomsmegling med høy kvalitet og profesjonell rådgivning. Vårt kontor kjennetegnes ved at vi alle er provisjonslønnet og trekker i samme lasset med gode inntjeningsmuligheter. En av våre produksjonsansvarlige skal inn i stillingen som kontorsjef og vi søker en ny produksjonsansvarlig til et av våre meglerteam. I denne stillingen jobber du for tre dedikerte meglere med produksjon av salgsoppgaver, markedsmateriell, kontrakter og meglerteknisk kontorarbeid. Det er ren provisjonslønn direkte avspeilet av meglernes inntak og det er gode inntjeningsmuligheter for en engasjert medarbeider med engasjerte meglere i sitt team. Du vil ha andledning til å gjennomføre egne salg uten budsjettoppfølging hvis det er noe du ønsker.

Hvis du trives med bransjen men du ønsker ikke jobbe direkte med innsalg og salgsoppfølging så er du perfekt for denne stillingen. Du er utadvendt, arbeidsvillig og trives med resultatlønn. Er dette noe for deg ?

Kontakt Daglig leder:
Petter Mamen-Lund
pml@eie.no
91614722

Søknad sendes til pml@eie.no
Søknadsfrist; fortløpende. Det tas beslutning på ansettelse så snart vi har rett person som søker.