hero
Vi søker ny daglig leder til Ullensaker kontoret

Eiendomsmegler og Daglig leder – EIE Ullensaker

Vi søker etter en eiendomsmegler og daglig leder til vårt team i Eie eiendomsmegling Ullensaker.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med nåværende daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Meglerutdanning, meglerstudent eller jurist/advokat
• Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Gode datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig

Send CV og søknad til al@eie.no eller svs@eie.no merk emnefelt med Jobb – EIE ULLENSAKER.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med enten Anette Langaas på mail al@eie.no eller Sveinung Solberg på mail svs@eie.no

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: