hero
VI SØKER NY EIENDOMSMEGLER TIL VÅRT KONTOR

Eiendomsmegler - EIE Asker

EIE Asker søker en kompetent, hyggelig og engasjert eiendomsmegler til vårt team. Vi er i dag 8 ansatte med meglere og produksjonsansvarlige og er på utkikk etter deg som ønsker å være del av et aktivt, hyggelig og faglig dyktig lag. Vi holder til i moderne og hyggelige lokaler midt i Asker sentrum med utsyn mot bylivet utenfor. Vi er opptatte av å dyrke et inkluderende og hyggelig miljø hvor det er lett å prestere og lykkes.

EIE Asker er blant de høyest omsettende kontorene i EIE-kjeden med sterke individuelle og felles resultater. I 2021 endte vi på 3. plass på tvers av hele EIE-kjeden. En ting som skiller oss fra mange andre kontorer er vår erfaring og kompetanse innen nybygg og boligprosjekter, hvor vi kan vise til en stor portefølje med nåværende og tidligere salgsoppdrag.

EIE Asker har sett stor vekst og kan vise til sterke resultater de siste årene. Hos oss blir du del av et team med dyktige meglere og produksjonsansvarlige med svært gode forutsetninger for å lykkes. Vi har som mål å være førstevalget for boligselgere i Asker. Dette ønsker vi å oppnå gjennom gode resultater, sterk faglig kompetanse og en ryddig prosess for selger, kjøper og våre interessenter.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Du vil bistås av produksjonsansvarlig som del av et team med tett samarbeid. EIEs visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og -kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Krav:

 • Relevant meglerutdanning
 • Meget gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
 • Fleksibilitet mtp kveld- og helgejobbing
 • Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe i høyt tempo over tid
 • Interesse for faget og et ønske om å utvikle deg som megler
 • Tilfredsstillende datakunnskaper
 • God struktur og god evne til å kommunisere med teamet
 • Førerkort og tilgang til bil

Hva kan vi tilby?

 • Konkurransedyktige betingelser og meget gode inntjeningsmuligheter
 • God tilgang på oppdrag
 • Et sterkt faglig miljø
 • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
 • Opplæring/kursing/oppfølging
 • Gode ressurser for markedsføring og salg

Søknadsfrist: Snarest
Stillingsbrøk: 100%
Tiltredelse: Etter avtale med daglig leder

For å sende CV/søknad eller for spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder, Petter Mamen-Lund på mail pml@eie.no eller tlf. 916 14 722.

Om arbeidsgiveren
I dag har EIE snart 50 kontorer og gjennomfører nær 9000 omsetninger hvert år. Ifølge Norsk Kundebarometer har vi bransjens mest fornøyde kunder. For oss er det den største tillitserklæringen vi kan få.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.
Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: