hero

Vi søker ny medhjelper til vårt kontor

Medhjelper - EIE Stovner

Vi søker medhjelper til vårt høytpresterende team hos EIE eiendomsmegling Stovner. Vi er i dag 6 erfarne eiendomsmeglere og 1 medhjelper. Nå vokser vi, og ser etter en nysgjerrig og proaktiv medhjelper. Hos EIE Stovner vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team med et inkluderende arbeidsmiljø. Som medhjelper på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! EIE Stovner er markedsledere i bydel Stovner og vi er et kontor som skal opp og frem, og som til stadighet skal slå sine egne rekorder i et spennende område.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. EIEs visjon er å drive Premium rådgivning, og EIEs verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdi både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være etter avtale med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

• Relevant meglerutdanning
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med helgejobbing
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Førerkort med tilgang til bil

For spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder, Daniel Berggren på mail db@eie.no eller på tlf. 45 22 00 69

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsbrøk: 100%

Om arbeidsgiveren
I dag har EIE snart 50 kontorer og gjennomfører over 8500 omsetninger hvert år.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.
Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: