hero

Vi søker

Backoffice/eiendomsmegler - EIE Sinsen

Er du utdannet eiendomsmegler, og ønsker en fast inntekt ved siden av provisjonslønnen? Da kan denne stillingen være perfekt for deg!

Vi er på utkikk etter en person som enten ønsker å jobbe kun 50% som back-office, eller som ønsker å jobbe 50% som back-office + 50% som eiendomsmegler.

Dette er en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver!

Vedkommende vil bistå meglerne på kontoret med blant annet innhenting av opplysninger, utarbeiding av annonse/prospekt, etterarbeid etter salg m.m.

Om ønskelig kan vedkommende også ta på seg egne salgsoppdrag.

For riktig person vil det være mulighet for partnerskap på sikt.

Vi søker en person som er effektiv, strukturert og har høy arbeidsmoral. Det er viktig at kandidaten har gode kommunikasjonsegenskaper samt gode språk- og skriveferdigheter.

Send din søknad og CV til daglig leder Kjersti N. Bråthen ved epost kjno@eie.no. Merk søknaden med "backoffice/eiendomsmegler - EIE Sinsen". Vi gleder oss til å høre fra deg! Alle søknader/henvendelser behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren:

EIE Sinsen (Sinsen og Rosenhoff eiendomsmegling AS) åpnet i 2015 og har et moderne og stort kontor på Rosenhoff, like ved Carl Berners Plass. Vi består av en gjeng med erfarne eiendomsmeglere med lang fartstid, gode resultater og mye kunnskap.

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser og et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø med god stemning, humor og gjensidig respekt.

Sinsen-kontoret er ansett som en trygg og stabil arbeidsplass, samt kjent for sitt gode samhold. Her vil du trives og ønske å bli!

I dag har EIE over 50 kontorer i hele Norge og vi gjennomfører ca. 9000 omsetninger hvert år. EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: