hero

Vi søker ny ansatt til vårt kontor på Veitvet

Fagansvarlig/Eiendomsmegler - EIE Veitvet

Ønsker du deg gode utviklingsmuligheter og en spennende arbeidshverdag?

Dette er en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver!

Stillingen vil blant annet være salg, fagansvar og hvitvaskingsansvar m.m. For riktig person vil det også være mulighet for partnerskap på sikt. Ved partnerskap tilkommer også utvikling, ledelse samt mulighet for utbytte.


Kvalifikasjoner

  • Relevant meglerutdanning
  • Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
  • Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
  • Tilfredsstillende datakunnskaper
  • I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
  • Strukturert og nøyaktig
  • Førerkort med tilgang til bil.


Egenskaper
Vi søker en person som har høy arbeidsmoral, er strukturert, ambisiøs og selvstendig. Det er viktig med gode kommunikasjonsegenskaper og at man er utadvendt og sosial. Til gjengjeld kan vi tilby en topp moderne meglerbutikk, den beste profileringen og en meget bra beliggenhet på Veitvetsenteret. Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø.

Søknad kan sendes på mail til daglig leder i EIE Veitvet, Knut Marius Hasselstrøm på kmh@eie.no, merket med "Søknad - fagansvarlig/eiendomsmegler". For spørsmål rundt stillingen ta gjerne kontakt med Knut Marius Hasselstrøm på tlf: 95 55 80 50 eller mail kmh@eie.no.

Om arbeidsgiveren

I dag har EIE 50 kontorer og gjennomfører over 8500 omsetninger hvert år. EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: