Bilde 1 av Asbjørnsens gate 18Bilde 2 av Asbjørnsens gate 18
Digital salgsoppgave
Asbjørnsens gate 18

5053 Bergen • Bergen kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Danmarksplass | SOLGT Lys og modernisert 4-roms med solrik altan.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
96 m²
Bruksareal (BRA)
100 m²
Bruttoareal (BTA)
105 m²
Fellesutgifter
kr 4 879 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 155 768
Totalpris
kr 4 413 778
Fellesformue
kr 15 928
Byggeår
1984
Tomt
Fellestomt 7673 m²
Oppdragsnummer
81200627
card-default

Marte Bergtun

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Marte
Prisantydningkr 4 250 000,-
Fellesgjeldkr 155 768,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 413 778
Eiendom
Asbjørnsens gate 18, 5053 Bergen, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 162 bnr. 236, andelsnr. 49 i Jonas liesv 2 x borettslaget med orgnr. 953878992 i Bergen kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 100 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1984

Tomt
Fellestomt 7673 m²

Prisantydning
4 250 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 155 768,- pr. 25.02.21
Andel fellesformue: kr. 15 928,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 250 000,- (Prisantydning)
155 768,- (Andel av fellesgjeld)

4 405 768,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 413 778,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 879,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Inkluderer felles byggforsikring, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, strøm i fellesareal, grunnpakke kabel-tv og internett, serviceavtaler, brannvarsling, trappevask, forretningsførsel og revisjon m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Yngve Træland

Parkering
Det medfølger fast parkering i egen garasje med elbillader (plass nr. 49).

Beliggenhet
Eie Eiendomsmegling ved Marte Bergtun har gleden av å presentere Asbjørnsens gate 18.  Boligen er sentralt beliggende på Danmarksplass i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk.

For studenten har området nærhet til de fleste av Bergens utdanningsinstitusjoner. Høgskolen på Vestlandet befinner seg på Kronstad og er kun en kort spasertur unna, det samme gjelder Handelshøyskolen BI på Møhlenpris. I tillegg har man det medisinsk-odontologiske fakultet ved Haukeland sykehus. I sentrum befinner det seg flere institusjoner for høyere utdanning som UiBs fakulteter for humanistiske fag, juridiske fag, psykologiske fag og matematisk-naturvitenskapelige fag, samt det samfunnsvitenskapelige fakultet.

For den som setter pris på gode og varierte treningstilbud og turmuligheter er mulighetene mange. Området kan by på mange spennende fotturer i naturskjønne omgivelser. Skulle man være lysten på en lengre tur er det verdt å nevne Løvstakken, Ulriken og Store Lungegårdsvannet som kan by på flotte muligheter. For de som foretrekker innendørs trening er Sammen Trening, iTrain, Sats og Nr. 1 Fitness nærmeste treningssentre. Ellers er det kort vei til Haukelandshallen og Nymarksbanen som kan tilby lagidrett til alle aldre, med fotballbane og idrettshall.

En av grunnene til at dette området er spesielt ettertraktet er beliggenheten. Området er fredelig og idyllisk, samt at det tar bare ca. 5 minutter å kjøre til Bergen sentrum hvor man finner alle fasiliteter og servicetilbud. Dersom du ønsker å benytte deg av kollektivtransport er mulighetene gode. Det er få minutters gange til Danmarksplass hvor du finner bybanestopp. Herunder må det nevnes at det også er gangavstand til sentrum, Haukeland sykehus, Haraldsplass og Odontologen. I nærområdet finner man også en rekke spisesteder med blant annet Bien, Peppes Pizza og Sushi Nam Nam. Nærmeste dagligvarehandel er Kiwi Kronstad og alternativ Extra Danmarksplass.

Nærmeste barneskole er Kronstad skole som ligger få minutter unna til fots. Skolen er under nybygging og modernisering med ny svømmehall. Skal etter planen stå klar august 2022. For de minste er det flere barnehagetilbud i området i tillegg til en rekke lekeplasser i umiddelbar nærhet. Her vil det være enkelt å få nye lekekamerater. Området oppleves som trygt og godt - med flere ulike aldersgrupper.

Tomt
Fellestomt, 7673 m²

Opparbeidet felles tomt med gangveier, plener, busker og annen beplantning.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 100 kvm BRA / 96 kvm P-rom

Leiligheten går over ett plan, og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entré, bad, stue, gang, vaskerom, kjøkken, wc og 3 soverom.

I tillegg medfølger to tilhørende boder i 1.etasje på ca. 2 kvm og 1 kvm, felles sykkelbod ved inngang, samt en fast parkeringsplass i felles lukket garasjeanlegg.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kristoffer Sæle:

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Bygningen har gulv mot grunn av betong. Utvendig drenering er ikke kjent, antatt fra byggeår utført med selvdrenerende masser av sprengstein/pukk.

Yttervegger:
Bygningen har yttervegger av tre- og betongkonstruksjoner. Bygningens fasader er utvendig bekledd med trekledning og fasadeplater.

Takkonstruksjoner:
Bygningen har en saltak konstruksjon som er utvendig tekket med sutak, lekter for lufting og betongtakstein.

Gulvsystemer:
Leiligheten har etasjeskille av betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Vinduer og balkongdør pga. alder, balkong pga. lavt rekkverk, vann- og avløpsrør pga. alder, varmtvannstank pga. alder og bad pga. alder.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Asbjørnsens gate 18! Dette er en lys og modernisert leilighet med god planløsning og solrik altan nær Bybanen. Med på kjøpet får du kort vei til "alt", trivelige naboer og kontaktskapende uteplasser i borettslaget. Leiligheten er modernisert i 2021 med blant annet nytt laminatgulv i entré, stue, gang og kjøkken, nymalte overflater og nytt inventar på bad og wc.

Entré |
Vi starter i den romslige entréen som er på 10,5 kvm. Her er det lagt et nytt enstavs laminatgulv, og veggene er nymalt. Det er god plass til å innrede med garderobeskap og kommode for oppbevaring av yttertøy og sko. Det er porttelefon og sikringsskap med automatsikringer i entréen.

Bad og wc |
Badet har tilkomst fra entréen og ble modernisert i 2021 med nymalte overflater og nytt inventar. Her er det flislagt gulv med varmekabler, avtrekksventil i vegg og fliser/slett malt platekledning på vegger. Badet er innredet med dusjkabinett, servantmøbel med skuffer,  speilskap og veggmontert høyskap. Vegg i vegg med badet ligger wc-rommet. Dette rommet ble også modernisert i 2021 med nytt inventar og nymalte vegger. Det er flislagt gulv og malt tapet på vegger. Rommet inneholder toalett og servantmøbel med skuffer og overhengende speilskap. Det er montert avtrekksventil.

Soverom |
I leiligheten er det tre soverom, alle med tilkomst fra entréen. Det er trestavs eikeparkett på alle soverommene og god skapplass. Soverom 1 måler 11,2 kvm og har tilkomst til en fin walk-in-garderobe på 3,4 kvm. Det er også plass til dobbeltseng og ekstra garderobeskap. Soverom 2 måler 14,1 kvm og er innredet med garderobeskap langs hele veggen. Her er det også god plass til dobbeltseng og kommode. Soverom 3 måler 6,8 kvm og kan innredes med enkeltseng og pult.

Stue |
Vi beveger oss inn til den lyse og romslige stuen som måler 26,8 kvm. Her er det enstavs  laminat på gulv, slette vegger og store vindusflater med god lysinnslipp. Veggene er nymalte i en tidsriktig farge og det er en koselig, rentbrennende peisovn. Utformingen på rommet gjør det enkelt å møblere med sofagruppe i den ene enden, og spisegruppe i den andre. Fra stue er det utgang til en deilig, sørvestvendt altan på 12,1 kvm. Her er det varmeovner i tak og et nylagt terrassegulv  med royalimpregnerte terrassebord. På altanen er det gode solforhold og en tiltalende utsikt mot Løvstakken.

Kjøkken |
Fra stuen er det tilkomst til et romslig og lekkert kjøkken på 13,2 kvm med enstavs laminatgulv og god plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er fra 2010/2011 og består av slette, høyglansfronter, kitchenboards over heltre benkeplate og underlimt vask av stål. Det er integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator. Stekeovn og platetopp ble skiftet for ca. 2 år siden. Det er også plass/opplegg for kjøleskap.

Vaskerom |
Vegg i vegg med kjøkken ligger et praktisk vaskerom på 3,5 kvm. Her er det malt belegg på gulv og slette vegger. Rommet ble malt i 2021. Vaskerommet inneholder skyllekar, varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin. Det er montert avtrekksventil i rommet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 07.12.83 vedrørende nybygg.
Det foreligger ferdigattest datert 21.10.13 vedrørende installering heis/ løfteinnretning.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningsloven. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1998.

Oppvarming
Leiligheten har oppvarming via brensel og elektristet.
- Varmekabler på bad.
- Panelovner med wifi-bryter.
- Peisovn.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 879,- pr.mnd.
Inkluderer felles byggforsikring, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, strøm i fellesareal, grunnpakke kabel-tv og internett, serviceavtaler, brannvarsling, trappevask, forretningsførsel og revisjon m.m.

Fordelig felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 3.618,-
Tv og Internett: kr. 100,-
Dugnad: kr. 200,-
Renter lån: ca. kr. 366,-
Avdrag lån: ca. kr. 595,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke er planlagt økning i felleskostnadene pt. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 95217453187, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 25.02.2021: 1.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 33
Saldo per 25.02.2021: 8 649 696
Andel av saldo: 155 768
Første termin: 30.12.2017
Første avdrag: 30.12.2018 ( siste termin 30.06.2037 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.19 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd: kr 368 570,-
- Disponible midler: kr 966 429,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring
Polisenummer: 3587056

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 874 766,-
Som sekundærbolig Kr. 3 149 158,-

Borettslag
Borettslag: Jonas liesv 2 x borettslaget, Orgnr: 953878992

Borettslaget består av 60 andeler fordelt på adressene Asbjørnsens gate 6-20 (partall).

Borettslaget pusset opp alle oppgangene i ca. 2019. Styret planlegger rehabilitering av tak og fasade. Det skal innhentes pristilbud på arbeidet som vil presenteres på beboermøte så snart det lar seg gjøre. Beboerne kan stemme over forslagene.

Forretningsfører
BOB

Styregodkjenning
Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget, og det er krav til personlig oppmøte ifm. styregodkjenningen.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget. Denne blir avklart i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner:
VVS:
- Boligen har vannrør av kobber, samt avløpsrør av plast/støpejern.
- Det er installert en 142,5 liters varmtvannstank antatt fra byggeår på vaskerom.
- Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Elektrisk anlegg:
- Varmekabler på bad.
- Sikringsskap er plassert i entré. Inneholder: Automatsikringer.

Grunnpakke TV/Internett (300mb/s inn og 30 mb/s ut) er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Dyrehold
Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. Se borettslagets husordensregler.

Styreleder opplyser at dyrehold godkjennes av styret dersom de andre beboerne i oppgangen samtykker til det.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator på kjøkken medfølger.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Bergen etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Heem Boligstyling og fotografene i Field jobber eksklusivt for Eie Eiendomsmegling i Bergen. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:
Tinglyst erklæring vedr. adkomstrett datert 06.09.1969.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Adkomst bolig fra privat vei.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er hovedsaklig regulert til bolighus ifølge Bergen kommune, smat avsatt til byfortettingssone ifølge kommuneplanen.

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 90011001, ÅRSTAD. JONAS LIES VEI 2 X, ENDRET REGULERINGSPLAN, ikrafttrådt: 07.03.1980, berøringsgrad: 99,9 %

Kommuneplan:
PlanID: 65270000, KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018, ikrafttrådt: 19.06.2019, berøringsgrad: 100,0 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID: 65210000, ÅRSTAD. GNR 162 BNR 75 MFL., VILLA FREDHEIM, Skasnr: 201619435

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 162/138, Bygningsnr: 139256085-1, Endring: Tilbygg, Bygningstype: Enebolig, Status: Igangsettingstillatelse, Dato: 31.05.2017, Saksnr: 201710367

Eiendom:162/215,  Bygningsnr: 300253576, Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig, Status: Igangsettingstillatelse, Dato: 20.10.2014, Saksnr: 201009703

Kopi av basiskart og planinformasjon er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 250 000,- (Prisantydning)
155 768,- (Andel av fellesgjeld)

4 405 768,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 413 778,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke Kr.15 000,-

Markedspakke 1 Kr.10 900,-

Oppgjør Kr.6 990,-

Provisjon (fastpris) Kr.45 000,-

Tilrettelegging Kr.5 000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-20-0627

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen
Org. nr:917989338
Edvard Griegs vei 3 C
5059 Bergen
Tlf: 53 51 98 80, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig Lise Abrahamsen

Saksbehandlere
Marte Bergtun
EIE Bergen
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 98 04 88 13 / E-post: mab@eie.no

EIE Bergen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Asbjørnsens gate 18
For mer om objektet
Asbjørnsens gate 18

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: