Bilde 1 av Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt)Bilde 2 av Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt)
Digital salgsoppgave
Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt)

2022 Gjerdrum • Gjerdrum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

VESTVANG 2/ASK ? 4-roms toppleilighet m/vestvendt balkong og garasje - Innflytning jan.2022 - Tilvalg - Salg av kontrakt
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
113
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 372 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 090 / Mnd
Prisantydning
kr 4 990 000
Omkostninger
kr 255 320
Totalpris
kr 5 245 320
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 8817 m²
Oppdragsnummer
77210287
card-default

Kristine Flusund Kolstad

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Kristine
Prisantydningkr 4 990 000,-
Forskudd (betales ved kontraktsinngåelse)kr 200 000,-
Transportgebyr til utbyggerkr 50 000,-
Dokumentavgiftkr 3 950,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 5 245 320
Eiendom
Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt), 2022 Gjerdrum, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 42 bnr. 45 snr. 113 i Gjerdrum kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 81 kvm
Bruksareal: 85 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Antall soverom
3

Byggeår
2022

Tomt
Eiet tomt 8817 m²

Prisantydning
4 990 000

Totalpris inkl. omkostninger
Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

4 990 000,-  (Prisantydning)

50 000,- (Transportgebyr til utbygger)

--------------------------------------------------------

5 040 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger (iht. originalt prospekt/kontrakt):

3 950,- (Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi (avgiftsgrunnlag: 158 000,-))

5 000,- (Etableringsgebyr til sameiet)

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

--------------------------------------------------------

10 320,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

5 050 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Gjerdrum kommune opplyser at kommunale eiendomsavgifter ville ligge på ca. kr 13 080,- inkl. mva. per leilighet for 2021.

Det er da estimert et forbruk på vann/avløp på 70 m3, hvor prisene i 2021 for vann utgjør kr 25,84 pr. m3 og avløp utgjør kr 45,15 pr. m3. Vann/avløp avleses via måler tilhørende hver enkelt leilighet, og faktureres direkte fra Gjerdrum kommune. Prisene som er oppgitt er estimert fra kommunen og det tas forbehold om endringer.

Eier
Eier av kontrakten som selges: Rune Aabrekk og Magnhild Sæves Aabrekk
Utbygger: Vestvang 2 AS

Beskrivelse
Prosjektet har en flott beliggenhet midt i Ask sentrum. Bygg B har totalt 18 nye leiligheter hvor alle leilighetene vil få ettermiddagssol. Totalt vil Vestvang 2 bestå av 132 spennende leiligheter fordelt på 5 bygg. Byggene danner et flott opparbeidet og beplantet fellesareal med lekeplass for barn, og hyggelige soner å bevege seg i.

Ask ligger i et svært naturskjønt område. Arkitektene har latt seg inspirere - grønne skoger og vakre, bølgende kulturlandskap gjenspeiles både i utforming av byggene og de hyggelige fellesarealene mellom boligene.

Boligene i Vestvang 2 får spennende, varierte og moderne planløsninger med god arealutnyttelse. Store vindusflater gir lyse og trivelige rom, og alle balkong med gode solforhold.

På kjøkkenet finner du lekre detaljer og praktiske funksjoner, levert av en anerkjent leverandør. Alle hvitevarer er integrerte, og godt arbeidslys får du fra downlights under overskapene.

Det blir gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Dette gjelder samtlige leiligheter. Bad leveres med elektrisk gulvvarme. (Det vil ikke bli levert varme i gulv eller radiator på soverommene).

I garasjekjelleren bli det tilgang på et felles rom for smøring av ski og vedlikehold av sykkel. Herfra er det heisadkomst til alle etasjer; praktisk og behagelig.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass til leiligheten.

Det vil være begrenset mulighet til kjøp av ekstra garasjeplasser og plassene vil selges ut fortløpende. Utbygger står fritt til å endre pris på garasjeplassene, og siste daterte prisliste gjelder til enhver tid. El-bil parkering/ladestasjon kan bestilles som tilvalg i begrenset omfang. Det vil da påløpe en kostnad på ca. kr. 25 000,- per lader. 

Det tas forbehold om at det kan påløpe dokumentavgift på garasjeplassene. Dette vil i så fall bli innkrevd i sluttoppgjøret.

Organisering og fordeling av parkeringsplasser avgjøres av utbygger. Garasjeanlegget vil bli utbygget i flere etapper, og det gjøres oppmerksom på at kjøper av parkeringsplass må påregne at det tilbys midlertidig parkeringsplass inntil garasjeanlegget er ferdigstilt. Utbygger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere usolgte garasjeplasser etter ferdigstillelse av leilighetene.

Beliggenhet
Boligprosjektet Vestvang 2 ligger på Øvre Romerike i Ask sentrum. Et hyggelig og travelt tettsted, som er kommunesenteret i Gjerdrum kommune.

Prosjektet ligger i et vakkert bølgende kulturlandskap midt mellom Lillestrøm og Gardermoen. Med kun ca. 15 minutter til Gardermoen og ca. 30 minutter med bil til Oslo, er du sentralt plassert på kartet.

På Ask finner du blant annet dagligvarehandel, restauranter, bibliotek, post, apotek og vinmonopol. I nabobygget finner du Sprek, et innendørs treningssenter.

Spisesteder:
Ask kan by på flere spisesteder: Hos Nabo'n, Ask grill og pizzaservice og Roma Pizza Grill. Om man skulle trekke frem to steder, må det bli Nordvæst med sin særdeles hyggelig atmosfære, og Raumergården med mat i særklasse og en navngjeten vinkjeller.

Skog og mark:
På Ask er det mye å finne på for store og små til alle årstider. Med markagrensen i gangavstand er turmulighetene mange. Her finner du flotte turforhold i Romeriksåsen hele året. Det er fine lysløyper om vinteren, og når sommeren kommer kan man ta en løpetur på en av de oppmerkede turstiene. Stolpejakt er også en fin mulighet til å gjøre seg kjent i nærområdet - les mer på stolpejakten.no

Lysdammen ligger skjermet til i Gjerdrums skoger, og er en idyllisk perle og et meget populært badested. En varm sommerkveld er det fint å sykle hit for et kveldsbad, eller hva med en tur på vannet om du har et stand-up padle board?

Det er ski- og aktivitetspark for barn og ungdom i Gjerdrum kommune. Alpinbakken har kveldsåpent ukedager til kl 21.00, med en nedfart på 500 meter.

Idrett:
Gjerdrum er en idrettsglad bygd med mye aktivitet for store og små. Kommunen tilbyr et bredt utvalg av idretter, bl.a.: langrenn, skiskyting, alpint, håndball, taekwondo, innebandy, idrettsskole og fotball. Fotballbanen som ligger et steinkast unna har undervarme, og kan dermed benyttes året rundt.

Skole og barnehage:
Det er gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Gjerdrum ungdomsskole ble nyåpnet til skolestart i 2009, og ble senere tildelt statens byggeskikkpris. Gjerdrum kommune har også en populær fritidsklubb som holder til på ungdomsskolen.

Bebyggelse
Eiendommen har fått gnr. 42 bnr. 45 i Gjerdrum kommune. Adressen for bygg D vil bli Vestlinna 4 A-E. Sameiets totale tomteareal er oppgitt fra selger å bli ca. 8 817 kvm og vil ligge på eiet tomt.

Fellesarealer leveres ferdig opparbeidet og beplantet i henhold til utomhusplan datert 20.08.20

Eiendommen vil bli seksjonert iht. til eierseksjonsloven

Tomt
Eiet tomt, 8817 m²

Byggemåte
Utbygger har utarbeidet leveransebeskrivelse og romskjema som gir en utfyllende beskrivelse av de viktigste bestanddelene og funksjonene for prosjektet. Se original salgsoppgave for prosjektet for utfyllende informasjon, eller prosjektets hjemmeside: www.vestvang.no

Byggene er planlagt bygget med moduler i tre. Parkeringskjeller, trappe- og heissjakter utføres i betong. Yttervegger isoleres med mineralull og forblendes med luftet royalimpregnert trekledning og fasadeplater av type Cembrit eller tilsvarende.

Det planlegges felles skibod/sykkelverksted for beboerne i underetasjen.

Primærrom
Primærrom: 81 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Stue og kjøkken, 3 soverom, entré og to bad.

Bruksareal
Bruksareal: 85 kvm

Boder
Leiligheter større enn 50 kvm får bod på 5 kvm. denne boden kan være plassert i kjeller. Arealet på 5 kvm kan være fordelt på 2 boder.  Boder i kjeller leveres med nettingvegger og dør som kan låses med hengelås eller tilsvarende. Utbygger forbeholder seg retten til fordeling av boder.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til romskjema og leveransebeskrivelse i opprinnelig salgsoppgave.

Det er gjort følgende tilvalg på leiligheten:
- Keramiske fliser på vegg begge bad:  WADV4719 - Rako. 30x60 cm. Hvit beige. Monteres horisontalt.
- Keramiske fliser dusjsone begge bad:  DAR34722/DDM06722 - Rako. 30x30 og 5x5. Hvit.
- Keramiske fliser entré: Marazzi - Iside Grigio. 33,3x33,3 cm. Lys grå.
- Kjøkkenvifte: Fondue-E slimline - Felxit. Hvit.
- Lysarmatur: 2 dimmere i stue. En dimmer i entré. Standard på bad.
- Vask på bad: MRG 610-58Onyx - Franke. Sort fragranite.
- Blandebatteri: RIN 887-Tapwell. Ettgreps blandebatteri med avstenging for oppvaskmaskin. Sort matt.
- Kjøkkeninnredning-dør: ARP 17 Oak veneer + tinted doors - Arens Mööbel. Malte dører iht Tikkurila Coatings. Med L og C håndtaksløsning.
- Benkeplate kjøkken: Wooden worktop - Arens Mööbel. Wooden. Solid Eik 30mm.

Ferdigattest
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse.

Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest fra Gjerdrum kommune, og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse.

Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Oppvarming
Leiligheten leveres med vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang. Baderomsgulvene får termostatstyrte elektriske varmekabler.

Energimerking
Energimerke utstedes av Vestvang 2 AS og vil foreligge før overtagelse. I leilighetsbygg vil ulik plassering av leilighetene med hensyn til varmetap føre til at energimerket kan variere.

Kommunale avgifter
Gjerdrum kommune opplyser at kommunale eiendomsavgifter ville ligge på ca. kr 13 080,- inkl. mva. per leilighet for 2021.

Det er da estimert et forbruk på vann/avløp på 70 m3, hvor prisene i 2021 for vann utgjør kr 25,84 pr. m3 og avløp utgjør kr 45,15 pr. m3. Vann/avløp avleses via måler tilhørende hver enkelt leilighet, og faktureres direkte fra Gjerdrum kommune. Prisene som er oppgitt er estimert fra kommunen og det tas forbehold om endringer.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Gjerdrum kommune pt.

Fordeling felleskostnader
Estimert til kr. 3 372,- per mnd.

I dette budsjettet er det lagt til grunn bla. varmtvann, forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av fellesarealer.

Månedlige felleskostnader er stipulert til ca. kr 33,- per kvm BRA for første driftsår. I dette budsjettet er det lagt til grunn at bla. varmtvann (stipulert til kr. 4,- per kvm BRA pr mnd.), forsikring av bygget, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, driftskostnader, vaktmestertjenester som snømåking og plenklipping samt renhold av fellesarealer er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

I tillegg kommer kostnader for TV/bredbånd. Utbygger vil på vegne av sameiet inngå avtale med TV/bredbåndleverandør. Basert på erfaringstall er månedlig kostnader estimert til minstepris på kr. 400,-.

Driftskostnader tilknyttet garasjeanlegg for boligkjøperne er stipulert til kr. 150,- per plass pr måned for første driftsår, og påløper i tillegg for de som disponerer plass i garasjeanlegget. Forbruksstrøm til lading av elbil kan komme i tillegg til felleskostnadene.

Varmtvann er forutsatt levert fra felles varmtvannsbereder/EL/fyr-kjele. Dersom det installeres individuelle målere for varmtvann kan kostnad bli avregnet i forhold til den enkelte leilighets individuelle forbruk.

Det tas forbehold om endring av stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres av sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader til dette er tatt inn i budsjettet.

Utbygger har på vegne av sameiet anledning til å inngå bindende avtale vedrørende serviceavtaler som er nødvendig for drift av bygget. Selger bestiller på vegne av sameiet leverandør av fiber/internett, heisservice mv., som vil kunne ha en bindingstid på 3-5 år.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, kommunale avgifter, strømforbruk, innboforsikring, tv/internett. Listen er ikke uttømmende

Forsikring med polisenummer
Frem til overtagelse, vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameiet Vestvang 2 er planlagt å bestå av ca. 132 leiligheter fordelt på 5 bygg, samt en næringsseksjon for garasjeanlegget. Det tas forbehold om endelig antall seksjoner.

Obos vil bli valgt som forretningsfører for sameiet. Selger har rett til å inngå avtaler på vegne av sameiet før overtagelse (bl.a. strømleverandør, vaktmestertjenester, vedlikehold av tekniske installasjoner og valg av operatør for kabel-tv/bredbånd).

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23.mai 1997 nr.31.

Fremtidig eier plikter å være medlem av sameiet. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn to seksjoner i sameiet.

For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av sameiet. Det vil bli avholdt konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av garasjeanlegget med p-plasser og boder blir. Rett til parkering/bod kan bli sikret som en tinglyst bruksrett, garasjesameie eller sikret på annen måte. Selger kan fastsette bindende bestemmelser for bruksretten til parkeringsplass/bod som for eksempel plikt til å dekke driftskostnader og plikt til å bytte parkeringsplass om det er gitt bruksrett til en HC-plass.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet og garasjesameiet av forretningsfører. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Kjøper er kjent med at utkastet kun er veiledende og aksepterer at utkastet vil kunne bli endret forut for og i forbindelse med sammenføyingen/fradelingen og seksjonering/overtagelse av boligen.  Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere årsmøter.

Kjøper er innforstått med at fellesarealene - avhengig av årstid - vil kunne bli ferdigstilt og overtagelsesforretning avholdt helt eller delvis etter kjøpers overtagelse av boligen.

Forretningsfører
OBOS vil bli valgt som sameiets forretningsfører.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
I utkastet til vedtektene står følgende om dyrehold;
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Annet
Utbyggers forbehold:
Ved salg av boliger som skal oppføres senere enn salgstidspunktet er utbygger avhengig av en viss fleksibilitet for å sikre at prosjektet kan gjennomføres på en rasjonell og effektiv måte, samt at det kan gjøres tilpasninger og endringer som viser seg å være nødvendige eller hensiktsmessige. Før og i utbyggingsfasen er det derfor nødvendig å ta visse forbehold. Salgsoppgaven/prospektet med vedlegg er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindene for den detaljerte utformingen, fargevalg for bebyggelsene og de enkelte enheter.

Alle opplysninger er gitt med utbyggers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Tegninger og perspektiv er kun ment som en illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innvendige. Mindre justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen.

Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger/planskisser/illustrasjoner, er det endelige leveransebeskrivelse som gjelder. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Se ellers vedlagte detaljerte leveransebeskrivelse datert 20.08.20.

Utbygger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Utbygger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer mv. som ikke inngår i leveransen. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret.

Se opprinnelig salgsoppgave for utfyllende informasjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Fra grunnbok på gnr. 42 bnr. 45:
- Dagboknummer: 1954/104235-1/8, tinglyst 20.08.1954, erklæring/avtale vedr. vegvesenets betingelser
- Dagboknummer: 1957/102756-1/8, tinglyst 06.06.1957, bestemmelse om gjerde
- Dagboknummer: 1972/106311-1/8, tinglyst 15.12.1972, Midlertidig over denne eiendom og bnr 46.

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon. Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser for inntil 2 G. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og avløp. Offentlig vei frem til sameiets tomt. Private internveier som vedlikeholdes av sameiet.

Regulering
Området Vestvang/Ask Vestre ligger under detaljregulering fra 12.03.15, hvor hensikten med planen er å tilrettelegge for utbygging av bolig, forretning, kontor, samt anlegg av grønnstruktur og gang- og sykkelveg. Ask er et område utvikling og det må påregnes fremtidig utbygging av områdende omkring Vestvang 2. Store deler av områdene rundt prosjektet som i dag er åker/landbruk er regulert til bolig/forretning/kontor, i tillegg til barnehage/idrett og vei. Det er regulert inn grønnstruktur og turdrag i området.

Fra FV 120 vil det bli innkjøring til prosjektet via Vestlinna (KV4). Denne veien vil i fremtiden bli forlenget over åkeren/landbruksområdet. Iht. til reguleringsplanen vil Vestlinna møte en ny forlengelse av Fjellinna (KV3). Se reguleringskart for oversikt over hvor veien er regulert, eller kontakt megler for ytterligere informasjon.

Tomten til Vestvang 2 er plassert i risikoklasse 3 (5 er høyeste risikoklasse). Ravinedalen sikres med steinfylling (4 meter bredde og 1 meter høyde) og etterfylles med stedlige masser. I tillegg til områdesikring fundamenteres bygget med peler til fjell. Under byggene er det en gjennomgående parkeringskjeller som er fundamentert med 136 peler til fjell. Denne kjelleren danner fundamentet for de 5 byggene (Bygg A - E). 

Det er i etterkant av raset 30.12.20 blitt gjennomført tilsyn og kontroller av prosjekteringen av prosjektet. NVE har klarert området for videre utbygging og kommunen har gjennomført tilsyn, samt tredjepartskontroll både med prosjektering av geoteknikk og uavhengig kontroll av geoteknikk. Rapporten konstaterer at både prosjektering og kontroll er gjennomført i henhold til plan- og bygningslovgivning og NVEs retningslinjer, og det er gitt tillatelse for videre utbygging den 02.02.21.

Gjerdrum Kommune har gitt igangsettelsestillatelse del 1 som omfatter graving, fundamentering og bunnplate pr. 07.07.2020

Overtagelse
Det er varslet av overtagelse blir i uke 2 i 2022.
Kjøper vil bli nærmere informert opp gjeldende dag når overtagelsesperioden nærmer seg.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

3 950,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 158 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

5 000,- (Etableringsgebyr til sameiet)

50 000,- (Omkostninger for kjøp av kontraktsposisjon)

55 320,- (Omkostninger totalt)
5 050 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Det tas forbehold om at det kan påløpe dokumentavgift på 2,5% av kjøpesum for p-plass, samt
tinglysingsgebyr kr 585,-. Dette avhenger av organiseringen av garasjeanlegget.
Det tas forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av endringer i de offentlige gebyrene
eller tomteverdien før overtagelsen. Den eventuelle merutgift som følge av forhøyet tinglysningsgebyr
og/eller dokumentavgift vil bli belastet kjøper.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:
4 990 000,-  (Prisantydning)
50 000,- (Transportgebyr til utbygger)
--------------------------------------------------------
5 040 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger (iht. originalt prospekt/kontrakt):
3 950,- (Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi (avgiftsgrunnlag: 158 000,-))
5 000,- (Etableringsgebyr til sameiet)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
10 320,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 050 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kjøper 1 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd, kr. 200 000,-, iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger og megler, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/ eller §47 er stilt av selger. I tillegg forutsettes det at utbygger aksepterer bytte av forskudd. Resterende innbetaling/ kjøpesummen skal innebtales i forbindelse med at kjøper 2 skal overta eiendommen, og skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper 2 frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

1) Det forutsettes at kjøper 2 innbetaler kr. 200 000,- for forskudd + kr. 50.000,- i transportgebyr ved kontraktsignering. Selger/ utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto (Romeriksmegleren AS)

2) Merverdi på kr. 800.000,- betales med et kid-nummer til meglers klientkonto ved overtakelse.

3) Resterende del av opprinnelig kjøpesum ihht opprinnelig kjøpekontrakt inkl. omkostninger, skal innbetales til et kid-nummer til meglers klientkonto  senest 3 dager før overtakelse. Kjøper vil få ryddig innbetalingsinnstruks oversendt fra Eie Økonomi AS.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon og markedsføring (Kr.89 500). Tilvalg - dekkes av selger (Kr.70 000). Oppgjør (Kr.5500).
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-21-0287

Budgivning
Ved budgivning skal det legges inn bud på mellomlegget mellom opprinnelig kjøpesum og prisantydning. I tillegg må kjøper da regne med opprinnelig kjøpesum, omkostninger og tilvalg. Budet skal da ved prisantydning legges inn på kr. 800 000,-.

Solgt "som den er"
Kjøp av kontraktsposisjon reguleres av avhendingslova og kjøpslova. Rettsvern for kontraktsposisjonen
sikres ved melding til utbygger/selger 1 om salget. Bolighandelen som ny kjøper trer inn i følger
Bustadoppføringsloven, som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring
av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Kjøper 1 skal etter
overdragelsen av Kjøpekontrakten være fri en hver forpliktelse overfor Utbygger i henhold til
Kjøpekontrakten, og bærer således intet ansvar overfor Utbygger i forhold til Kjøpers oppfyllelse av sine
plikter etter Kjøpekontrakten.
Videre har selger/kjøper 1 av kontraktsposisjonen ikke ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra
utbyggers side. Kjøper 2 har plikt til å betale hele vederlaget for kontraktsposisjonen i disse tilfellene.
Rettsvern for boligen sikres ved tinglysing av skjøte.
Kjøper har rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen fra boligselgeren frem til overtagelse, men da mot
et vederlag og/eller erstatning til boligselgeren i henhold til lovens § 52 og 53. Dersom det foreligger en
mangel i henhold loven, kan kjøper holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve
erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Lovene finner du også på www.lovdata.no.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Alexander Søvik

Saksbehandlere
Alexander Søvik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 98 23 96 49 / E-post: also@eie.no

Kristine Flusund Kolstad
EIE Lillestrøm
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 99 38 73 52 / E-post: kfk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt)
For mer om objektet
Vestlinna 8E, B-402 (Transport av kontrakt)

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: