Bilde 1 av Melkeveien 21 Bilde 2 av Melkeveien 21
Digital salgsoppgave
Melkeveien 21

2315 Hamar • Hamar kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HAMAR / HOLSJORDET - Innholdsrik familiebolig med fin standard. God planløsning og store rom. Garasje. Fin utsikt.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
194 m²
Bruksareal (BRA)
220 m²
Bruttoareal (BTA)
243 m²
Kommunale avgifter
kr 1 565 / Mnd
Prisantydning
kr 5 300 000
Omkostninger
kr 144 019
Totalpris
kr 5 444 019
Byggeår
1974
Tomt
Eiet tomt 773 m²
Oppdragsnummer
72200193
card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Inger
card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Elisabeth
Prisantydning kr 5 300 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 12 650,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 130 000,-
   
Totalpris kr 5 444 019
Eiendom
Melkeveien 21, 2315, Hamar

Matrikkel
Gnr. 1 bnr. 4414 i Hamar kommune
Gnr. 1 bnr. 4413 (1/4) i Hamar kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 243 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1974

Tomt
Eiet tomt 773 m²

Prisantydning
5 300 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 300 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

132 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum:

5 300 000,-))

12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
146 519,50 (Omkostninger totalt)
5 446 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 771 pr. år

Parkering
I garasje eller på egen gårdsplass.

Eier
Christian Pierre Mathiesen

Beliggenhet
Eiendommen har attraktiv beliggenhet i et veletablert boligområde på Holsjordet. Området er rolig og barnevennlig med gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, nærbutikk mm. Det er ca. 3 km til Hamar sentrum hvor du finner et yrende caféliv og alle servicefasiliteter. Godt kollektivtilbud. Flere friområder i umiddelbar nærhet som byr på fine turmuligheter hele året.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 773 m²

Flat tomt pent opparbeidet med plen, beplantning og prydbusker. Gruset innkjøring og belegningsstein på gårdsplass. Gode sol- og utsiktsforhold.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen.

Inneholder
Areal og fordeling:
Kjeller: 64 kvm P-rom / 90 kvm BRA
1. etasje: 130 kvm P-rom / 130 kvm BRA

Følgende rom er inkludert i P-rom:
Kjeller: Gang, bad/WC, stue, 2 soverom/kontor
1. etasje: Vindfang gang, bad, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom og WC.

Følgende rom er inkludert i S-rom:
Kjeller: Teknisk rom, bod/kjellerrom.

De oppgitte arealer er hentet fra takstrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Erik-André Brodersen:
Boligen er fundamentert på støpte fundamenter. Tilbygd stue fundamentert på støpte pilarer. Støpt gulv i kjelleretasjen og støpt grunnmur. Drenering fra byggeår. Kjelleryttervegger er utført i støpt betong. Yttervegger over grunnmur er utført i trebindingsverk, antatt isolert med 10 cm mineralull. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass og trekarmer produsert i 1980, 1988, 1999 og 2008. Takkonstruksjon i tre, utført med plassbygde w- takstoler. Taket er tekket med Decra taksteinprofilerte stålplater i 1995.

Følgende tilstandsgrader er satt i tilstandsrapport:
TG1 er satt for grunn og fundamenter, gulv på grunn veggkonstruksjon og utvendige fasader, vinduer fra 1999 og 2008, ytterdører og innvendige dører, takkonstruksjon, terrasse, frittbærende dekker, kjøkken, innvendige overflater, baderomsinnredning, bad og garasje.
TG2 er satt for drenering, avvik i isolasjonskrav, vinduer fra 1980 og 1988 og motfall bad.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 194 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 220 kvm

Standard
Velkommen til Melkeveien 21 og denne flotte eneboligen! Boligen er meget tiltalende og ligger fint til i et hyggelig og barnevennlig område. Eiendommen ligger solfylt til og har fin utsikt over nærområdet og mot Mjøsa. Boligen går over to plan, kjeller og 1. etasje, og inneholder blant annet stue, spisestue, kjøkken, fire soverom, to bad, vaskerom og kjellerstue. Boligen er gjennomgående lys og har en fin standard. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, skoler og dagligvarebutikk, i tillegg til fine turmuligheter blant annet i Furuberget eller langs Mjøsa. Den innholdsrike boligen og den familievennlige beliggenhet gir et godt hjem for den aktive familie.

Enkel parkering i garasje hvor det også er hobbyrom/bod. Overbygd inngangsparti tar deg inn i en lys entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet har flislagt gulv og plass til omkledning. Fra entréen er det adkomst til praktisk gang.

Boligen har todelt stue hvor det naturlig etableres sittegruppe i stuen foran den koselige peisen. Rommet er lyst og har store vindusflater som skaper en luftig atmosfære. Det er fra store skyvedører adkomst til terrassen hvor det er gode solforhold og fin utsikt. Fra terrassen er det videre adkomst til hagen. Nærmest kjøkkenet er stue med plass til stor spisegruppe som gir et godt samlingspunkt i hjemmet.

Kjøkkenet har lys innredning med hvite profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrert stekeovn, keramisk koketopp og mikrobølgeovn. Eller plass for frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet har godt med skap- og benkplass, samt en hyggelig barløsning hvor morgenkaffen kan nytes.

Det er fire soverom i boligen, tre i 1. etasje og ett i kjeller. Rommene er av god størrelse og har garderobeløsning. I tillegg har kjelleren et kontor og hyggelig kjellerstue med TV-uttak og peis. Det er også godt med lagringsplass, vaskerom og teknisk rom i kjelleren.


Det er et bad i hver etasje i tillegg til vaskerom og toalettrom. Badet i 1. etasje har belegg på gulv og plater på vegg. Rommet er innredet med heldekkende servant med skuffer under, overhengende speil med belysning og dusjkabinett. Toalettrommet har veggmontert toalett og håndvask. Badet i kjeller har fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med servant med innredning, overhengende speil, hjørnebadekar og veggmontert toalett.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for boligen datert 04.12.1974. Det er i denne kommentert:
- Dør til fyrrom må beslås og være selvlukkende.
- Trapper må forsynes med rekkverk.
- Husnummerskilt må oppsettes.

230-volts anlegg. Sikringsskap med automatsikringer, 63 A hovedsikring med 14 kurser.

Oppvarming
Bergvarmepumpe. Radiatorer og viftekonvektorer. Termostatstyrte varmekabler i baderomsgulvene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter utgjorde i 2019 kr. 18 771,-.

I disse inngår bla. eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt utgjorde i 2019 kr. 9 937,-. Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk på
ca. 15 000 kwh i året. Dette kan være noe misvisende da det i lange perioder ikke har vært noen i boligen.
Boligen har en årlig forsikringspremie på
kr. 7 360,- i året
Boligen er tilknyttet Eidsiva/Altibox (fiber) som leverandør av TV og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eier sitt forbruk.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 83949821

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 103 572,- Som sekundærbolig Kr. 3 972 860,-

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Hvitevarer medfølger ikke handelen, dersom ikke annet er spesifisert under punktet "Standard". Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Det gjøres oppmerksom på at eiendomsmegler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E-Verk på eiendommen.

Det er mottatt byggegodkjente tegninger fra kommunen. I disse er det som i dag benyttes som kjellerstue definert som hobbyrom, det som i dag er vaskerom er definert som fyrrom, og det som i dag er kontor og soverom er bodrom. Det er ikke kjent at bruksendringen er byggesøkt. Kjøper overtar ansvar vedrørende dette.

Det er mottatt opplysninger fra brann- og feiervesenet. Dato for siste feiing er 04.10.2016. Dato for siste tilsyn er 09.02.2018. Følgende anmerkninger ble gjort ved tilsyn:
- Det skal være lufting mellom brannmur og trevegg, eller det monteres skjermplate. Gjelder peis i stue og vegg mot trapperom.

Selger har opplyst om følgende i egenerklæringsskjema:
- Oljefyr og tank er fjernet. Det er boret etter grunnvarme og bergvarmepumpe er installert. Nytt sikringsskap med sikringer er erstattet pluss nødvendige sikringer for bergvarmepumpe. Utført av Oljefyringsservice og Elmontasje Hamar AS. Dokumentasjon av elektrisk anlegg foreligger.
- Det er pr. dato for egenerklæringsskjema brudd i strømtilførselen inn til bolig fra fordelingsskap. Dette er Eidsivas ansvar. Selger opplyser om at skaden er utbedret.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende er tinglyst på eiendommen:
Dagboknr. 107844 - tinglyst 07.12.1972 - Rettigheter iflg. skjøte vedr. bebyggelse, inngjerding, vann- og kloakkledning mm.

Utleie
Eiendommen har ingen egen utleiedel. Man står fritt til å leie ut deler av egen bolig/fritidsbolig dersom rommene er godkjent for varig opphold.  Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Med eiendommen følger 1/4 av gnr. 1 bnr. 4413 som er felles vei for fire eiendommer.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen ligger under "Kommuneplanens arealdel 2018-2030", planid. 20170001. Ikrafttredelsesdato: 30.05.2018. Formål: Boligbebyggelse.

Eiendommen ligger under "Reguleringsplan for Hamar Vest, Feltene G og H", planid. 226. Ikrafttredelsesdato: 09.02.1970. Formål: Boliger. Kommuneplanen gjelder foran reguleringsplanen.

Det er en ubebygd tomt nord-vest for boligen. Tomten er regulert til bolig.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
130 000,- (Dokumentavgift)

144 019,50 (Omkostninger totalt)

5 444 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 500)

Markedspakke 2 (Kr.17 000)

Meglerprovisjon 1,6%

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Visningshonorar (Kr.1 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
72-20-0193

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Hamar Eiendomsmegling AS
Eie Hamar
Org. nr:916933568
Seminargata 1
2317 Hamar
Tlf: 62 50 71 00, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Inger Helene Simensen

Saksbehandlere
Inger Helene Simensen
Eie Hamar
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 86 43 00 / E-post: ihs@eie.no

Elisabeth Hjelle
Eie Hamar
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 90 36 93 / E-post: eh@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.