Bilde 1 av Steinsfjorden Terrasse D-H0302Bilde 2 av Steinsfjorden Terrasse D-H0302
Digital salgsoppgave
Steinsfjorden Terrasse D-H0302

3530 Røyse • Hole kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 900 000

Omkostninger: kr 111 362Totalpris: kr 4 011 362
Steinsfjorden Terrasse D-H0302 - 2-roms leilighet med nydelig utsikt - Overtgagelse Okt 2024 - Salg av kontraktsposisjon
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
50 m²
Bruksareal (BRA)
50 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
14 m²
Fellesutgifter
kr 1 750 / Mnd
Prisantydning
kr 3 900 000
Omkostninger
kr 111 362
Totalpris
kr 4 011 362
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
36240503
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 900 000,-
Pantattest kjøperkr 172,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (av tomteverdi)kr 6 020,-
Forskuddkr 100 000,-
Likviditetstilskudd til sameietkr 4 000,-
  
Totalpris kr 4 011 362
Eiendom
Steinsfjorden Terrasse D-H0302, 3530 Røyse, Etasje: 3
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig/fritidsbolig som er under oppføring.

Matrikkel
Gnr. 192 Bnr. 126 i Hole kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 50 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 50 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 14 kvm

Areal
Primærrom: 49,80 kvm, Bruksareal: 50 kvm, BRA-i: 50 kvm , TBA: 14 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Antall soverom
1

Byggeår
2024

Tomt
Eiet tomt kvm
Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt.

Prisantydning
3 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 172,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 000,- (Likviditetstilskudd til sameiet)
kr 6 020,- (Dokumentavgift (av tomteverdi))
kr 100 000,- (Forskudd)
--------------------------------------------------------
kr 111 362,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 011 362,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 750,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnader
Estimert til kr. 1750,- i mnd.
Avgiften er ikke fastsatt. Denne bestemmes av sameiet. Basert på tilsvarende anlegg baserer denne seg på ca. kr 35,- pr. m2 per sameier per mnd. Fellesavgiften inkluderer bl. a byggforsikring, vaktmester og stell av hageanlegg, service på heiser, snømåking, renhold av fellesareal, grunnpakke tv/data, drift garasjeanlegg, ytre vedlikehold bygg. A' konto varmtvann og vannbåren oppvarming.

Eier
Fariad Farhadi

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 27.12.2022.

Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven til utbygger med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 27.12.2022 og salgsoppgaven med tilhørende vedlegg ligger vedlagt. 

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi), transportgebyr og eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger.

I tillegg til tilvalg for kontrakten og transportgebyr overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten datert 27.12.2022.

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Opprinnelig kjøpesum: kr. 3 532 000,-
Merverdi: kr. 368 000,-

Totalt kr 3 900 000,- + omk.

Omkostninger: kr 111 362,- (Omkostninger totalt ved prisantydning).

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 100 000,-  til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr (100.000,-) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Parkering
Det blir et underjordisk garasjeanlegg over ett og to plan. Kjøring til garasjeanlegget skjer fra øst. Det med følger 1 garasjeplass i garasjeanlegg til alle leilighetene.

I tillegg vil det være mulighet for kjøp av ekstra parkeringsplasser så lenge det er tilgjengelig. Det gjøres særskilt oppmerksom på at det ved organisering av parkeringsanlegg kan, på grunn av organisasjonsform og/eller byggeløsning, gis rett for styret eller sameiermøte til å kunne omfordele plasser dersom dette er nødvendig pga. funksjonshemning eller andre særlige grunner.Det vil være mulighet for kjøper å gjøre tilvalg på ladepunkt for elbil. Hastighet på lading vil være avhengig av kapasitet og hvor mange som lader samtidig. Det tas forbehold om forskriftsendringer.

Sykkelparkering.
Det blir flere steder etablert felles sykkelparkeringsplasser utendørs med overdekke. Det leveres areal ute eller inne for vask og behandling av sykler og annet utstyr.

Beliggenhet
Steinsfjorden Terrasse har en sentral beliggenhet, høyt og fritt i Hole kommune. Kun 5 minutters gange til kjøpesenter, leger, buss, barne og ungdomskole. På Vik finnes kjøpesenter med blant annet Rema 1000, apotek, lege, vinmonopol, treningssenter og kafé.  Barneskole, ungdomsskole og bibliotek er også her.

Flotte fellesområder med vannspeil, belegningsstein, vakker beplantning, blomster, pergola og isfri tur-runde. Vann er et element som både følger gangveiene og danner vannspeil på fellesområdene. Noen av uterommene har utsikt og det dannes et amfi i sør med mulighet for å nyte en liten konsert. Det er egne områder for dyrking av urter og grønnsaker, det er områder med blomster og prydtrær. De byggene møtes i en knekk dannes et felles uterom i forlengelse av fellesrommene inne i bygget. Her er det plass til å samles til for eksempel sommerfest eller julegranstenning. I gårdsrommet er det også avsatt områder for opphold med en pergola, hengekøye, turnringer og sitteplasser. Lokal stein er tenkt benyttet i murer og benker.

Kommunen er i vekst og det vil skje mye spennende i årene som kommer. Ny E16 er under bygging. Den vil korte ned reisetiden til hovedstaden. Ringerikesbanen planlegges videre.

Tomt
Eiet tomt, kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Byggemåte
Konstruksjon.
Bygningsstrukturen oppføres i betong, stål og tre.

Fasader.
Fasader blir en blanding av tegl, tre og plater. Farger kan avvike fra illustrasjoner, Vinduer blir levert med godt isolert energispareglass. Vinduer blir avdekket til omkringliggende materiale med utforinger og beslag etter arkitektens valg. Fargen kan avvike fra illustrasjonene. Spilerekkverk og/eller glass og/eller «knevegger» samt sidevegger på balkonger og terrasser. Balkongens plassering, utforming og farge vil variere. Det leveres utvendig belysning på terrasse/balkonger. Stikkontakt utenfor stue og 1 stk lampepunkt. Det blir lagt klart tom-rør for terrassevarmer for de som ikke bestiller dette som tilvalg.

Overflate tak og vegg leiligheter
Tak og vegger blir malte glatte flater.

Låsesystemer.
Låsesystem fra Yale Doorman eller tilsvarende.

Porttelefon.
Det leveres porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør til hvert leilighetsbygg. I hver leilighet leveres det porttelefon med monitor. Type og utforming er ikke valgt. I tillegg leveres ordinær ringeklokke utenfor inngangsdør til hver leilighet.

Entrédør/terrassedør
Entrédørene til leilighetene leveres i utførelse iht. arkitektens valg. Det leveres heve-/skyvedør med glass til balkong/terrasse med fabrikkmalt karm/ramme av tre. Utvendig fabrikkmalt tre eller lakkert aluminiumsbekledning. Noen leiligheter leveres med slagdør i tre med glass og utvendig fabrikkmalt tre eller lakkert aluminiumsbekledning til balkong/terrasse evt sekundær balkong. Det fremgår av salgstegningene hvilke leiligheter/terrasser som får heve-/skyvedør evt slagdør.

Vinduer
Utvendig leveres vinduer og dører mot balkong/terrasser i tre eller alubeslag. Vinduer kan bli levert med ulik farge utvendig og innvendig. Vinduer i stue leveres med soldempende glass. Det leveres hvite foringer og listverk rundt vinduer og dører. Myndighetskrav eller andre forhold, kan begrense muligheten for åpningsbare vinduer. Utforming, inndeling og plassering av terrassedør og vindusfelt kan avvike fra tegninger.

Gulver.
Gulv i hall, stue, kjøkken og soverom får vakkert 1 -stavs eikegulv.

Inngangsforhold
Adkomst til leilighetene skjer fra lukket trappeoppgang/svalgang med heis eller trapp opp til leilighetene. Det vil totalt bli 9 oppganger med tilhørende 9 heiser. Inngangsparti/lobby, trapper og felles ganger innvendig etableres med representativ utførelse.

Boder, lagring
Samtlige leiligheter får sportsbod på ca. 5m2. Sportsbodene blir plassert i tilknytning til garasjeanlegget. Boder blir tildelt av utbygger i forbindelse med seksjonering og selger vil forestå fordeling av sportsbodene. Innvendig bod og/eller avsatt plass til garderobeskap vil fremgå av salgstegningen for hver leilighet. Kjøper er informert om at bodene vil være uisolerte. Det kan være rørføringer i bodene, samt langs parkeringsplassene. Bodene er kun ment til oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktforandring, inkludert sykkel og sportsutstyr. Slike begrensninger er ikke å anse som en mangel ved den leverte ytelsen.

Bruksareal
Bruksareal: 50 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er under oppføring og er derfor ikke oppmålt.

Standard
Kjøkken:
Standard kjøkken leveres som vist på egen tegning, i kvalitet type Strai, Kvik, Norema eller tilsvarende. Integrerte hvitevarer som følger kjøkkenet med er; komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Benkeplate leveres i laminat, men mot tilvalg kan andre typer benke- plater leveres. Vegg mellom benk og overskap leveres samme som resten av vegger.

I leveransen inngår:
• Benkelengde og plassering iht. plantegning.
• Plassering og hvitevarer iht. plantegning, ferdig tilkoblet.
• Underskap og overskap ihht plantegning.
• Overskap med høyde ca. 240 cm fra gulv, iht. plantegning. Det blir levert foring opp til tak.
• Høyskap og benkeskap forberedt for integrerte hvitevarer, med fronter.
• Integrerte hvitevarer: Induksjon platetopp, stekeovn, helintegrert oppvaskmaskin og kjøl/frys. kombiskap.
• Oppvaskbenk leveres med kjøkkenbatteri og stålvask.
• Kjøkkenbatteri med høy tut.
• LED downlights under overskap.
• Ventilator med lys.
• Komfyrvakt.

Bad:
Fabrikkproduserte baderomskabiner fra norsk leverandør. Gulv i bad flislegges og det leveres med termostatstyrt gulvvarme. Vegger flislegges. Det leveres 30 x 60, 30 x 30, eller 60 x 60 fliser. Mindre fliser på gulv i dusjhjørne. Baderomsinnredning leveres min. 60cm i samsvar med vedlagte plantegninger. Det leveres speil over servant. I taket blir det levert downlights med dimmer. Videre blir det levert vegghengt hvitt toalett med skjult sisterne med innkassing. Dusjarmatur/dusjgarnityr. Det er satt av plass, og det blir levert opplegg for vaskemaskin og tørketrommel (forutsatt kondenstørketrommel). Dusjhjørne leveres med glassdør(er). Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

Etter at byggingen har startet, tas det forbehold om at enkelte endringer ikke kan gjennomføres da innkjøpene og byggingen kan ha kommet for langt. Det kan ikke gjøres endringer på byggenes tak, fasade, vinduer, utvendige dører, balkonger, terrasser og felles- arealer inne og ute. Det kan ikke bestilles innredning som medfører endringer av faste tekniske installasjoner som ventilasjon, sprinkler/vanntåkeanlegg, elektro, vann og avløp. Det kan ikke benyttes andre leverandører eller utførende ved kjøp av tilleggstjenester/ endringer enn de utbygger og totalentreprenør har valgt.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leilighetene leveres med vannbåren varme i i alle oppholdsrom. Det leveres utstyr i hver leilighet for individuell måling av vannbåren varme og varmt tappevann. Utstyret betales av hver enkelt kjøper sammen med forbruk. Energibehovet til oppvarming av varmt tappevann og romoppvarming dekkes ved etablering av en lokal energikilde som tilfredsstiller forskriftskrav til energileveranse fra fornybar energikilde. Varme er planlagt hentet fra nærvarmeanlegg. Oppvarming dekkes ved termostatstyrt vannbåren varme i bad, stue/kjøkken, gang/entré og soverom.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 750,- pr.mnd.

Felleskostnader
Avgiften er ikke fastsatt. Denne bestemmes av sameiet. Basert på tilsvarende anlegg baserer denne seg på ca. kr 35,- pr. m2 per sameier per mnd. Fellesavgiften inkluderer bl. a byggforsikring, vaktmester og stell av hageanlegg, service på heiser, snømåking, renhold av fellesareal, grunnpakke tv/data, drift garasjeanlegg, ytre vedlikehold bygg. A' konto varmtvann og vannbåren oppvarming.

Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere noe over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/ eller generalforsamling. Hva som inngår i felleskostnadene er det sameiet som avgjør til enhver tid.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. Andre løpende kostnader som dekkes av seksjonseier utover fellesutgiftene er:
• Kostnader ved varmeanlegg som leverer energi til romoppvarming og varmtvann. Disse vil bli fordelt til den enkelt leilighet.
• Øvrig strømforbruk og nettleie.
• Kommunale gebyrer og avgifter, herunder eiendomsskatt. Disse er ikke beregnet for den enkelte boenhet, men vil bli beregnet av kommunen etter ferdigstillelse.
• Renovasjon

Andel fellesgjeld/fellesformue
Det blir ikke felles gjeld eller felles formue på Sameiet Steinsfjorden Terrasse

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameierbrøk, jf. eierseksjonsloven § 24

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Beskrivelse av sameiet
Ferdige eierseksjoner blir en del av Sameiet Steinsfjorden Terrasse. Sameiet vil bestå av til sammen 174-180 boliger. Det vil være kun de ferdig bygde boligene som betaler sameieavgift fra tidspunkt for midlertidig brukstillatelse fra Hole kommune.

Forsikring: Innboforsikring tegnes av den enkelte boligeier. Sameiet vil etter avtale forsikre byggene med en fellesforsikring som dekkes gjennom felleskostnadene.

Utbygger vil inngå avtale med anerkjent boligforvalter om forvaltning av sameiet/borettlaget med varighet på 3 år.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Tekniske installasjoner
Ventilasjon.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Tekniske anlegg, rør, føringsveier og sjakter er skissemessig tegnet inn på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Endelig plassering av disse bestemmes etter hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Selger tar et særskilt forbehold om at det kan bli endring av plassering av sjakter.

Vaskemaskin.
Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Rør i rør skap med lekkasjevarsler ut på gulv.

Elektroinstallasjoner.
Installasjon i boligene blir i samsvar med normal god standard, og antall punkt blir levert iht. gjeldende forskrifter og NEK. Elektriske punkter vil fremkomme i egen elektrotegning som utleveres sammen med tilvalgsmateriellet. Det kan forekomme endringer av plassering av elektriske punkter. Alle leiligheter får eget sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Det blir eget strøm abonnement til hver leilighet. Downlights leveres som standard i entre og på bad. Ellers som tilvalg.

Røykmeldere og sprinkling.
Hele bygget får automatiske slukkeanlegg/vanntåke eller sprinkler eller en kombinasjon av disse. Brann- og røykvarslere leveres i alle leiligheter. Boligene bygges etter gjeldende tekniske TEK. Videre blir det levert sentralt brannvarslings system etter krav.

Internett, TV og tlf.
Det forberedes for tv/fiber i hver leilighet. Utbygger vil fremforhandle avtale med anerkjent fiberleverandør, om opplegg for leveranse av Internett/bredbånd, og med mulighet for individuelle TV/pakker til kjøpere som ønsker dette.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Opplysninger her gjelder for den faste eiendommen som er omfattet av den underliggende avtalen. For mer informasjons vises til den underliggende kjøpekontrakten som kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i. Kommunen vil ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er lovbestemt, og tinglyses ikke. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon. Øvrige sameiere vil ha panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf.eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Eierseksjonssameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Eiendommen som kontrakten gir rett til skal overdras fra utbygger/entreprenør fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av den underliggende kjøpekontrakten og som etter avtale skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen. Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Tomten er regulert til boligformål. Forbehold om mulig bruksendring i deler av p-kjeller.

Prosjektet omfatter ved salgsstart, 174-180 leiligheter fordelt på 5 bygg, felles parkeringskjeller og utearealer. Antall leiligheter kan bli endret ved sammenslåing eller oppdeling av enheter. I gjennomføringen av prosjektet vil det bli delt opp i salgstrinn. Deler av garasjeanlegget vil kunne bli organisert som kommersiell parkering for blant annet besøkende til butikker og ansatte i virksomheter i
området. Den kommersielle delen av garasjeanlegget kan bli organisert som egen næringsseksjon med f.eks. helsetjenester.

Kjøper blir som eier av boligen medlem i et eierseksjonssameie/borettslag. Kjøper vil få enerett til bruk av sin bolig samt eventuelle tilleggsdeler. Som medlem av eierseksjonssameie og i tråd med vedtektene vil kjøper ha rettigheter og forpliktelser. I forbindelse med gjennomføring av seksjonering vil selger utarbeide vedtekter for sameiet iht. lov om eierseksjoner, krav fra kommunen, samt nærværende salgsoppgave. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer og felles installasjoner innenfor eiendommen. Leilighetene i prosjektet kan alternativt bli inndelt i et eller flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig.

Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Endelig seksjonsnummer og adresse vil bli opplyst før overtagelse. Utbygger forbeholder seg retten til å tildele og organisere parkering, boder, utearealer, terrasser og andre rettigheter på den måte som anses hensiktsmessig, f.eks. som realsameie/del av sameiets fellesareal, som bruksretter eller tilleggsdel til seksjonene eller som en særskilt seksjon eller anleggseiendom.Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan eies av en og samme fysiske/juridiske person.

Under detaljprosjektering kan det bli endringer ved prosjektet.
Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Dette kan f. eks omfatte endring ift plassering og innredning av baderom og kjøkken. Det er iht nye forskrifter krav om at alle tekniske installasjoner enkelt skal nåes slik at man ved en feil slipper store inngrep i leiligheten. Det må derfor forventes at det blir en inspeksjonsdør inn til installasjonene som ifm detaljprosjekteringen blir markert på tegning. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Illustrasjoner i salgsmateriellet kan vise forhold som ikke er i samsvar med standardleveransen, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, for eksempel fasadedetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting etc. 3D-tegninger er kun av illustrativ art og det er leveransebeskrivelsen som inngår i salgsoppgaven som er gjeldende. F. eks er det tilvalg dersom man ønsker tregulv ute på terrassen eller i tak. Utbygger i samsvar med arkitekt vil ha rett til å justere farger og materialer på bebyggelsen etter hva som er mest hensiktsmessig og hva som vil harmonere best. Det vil også variere hvor det vil være glass hele veien og hvor de vi være delvis tette balkonger. Materialvalg sidevegger og front balkong er ikke bestemt. Vinduenes plassering, format og mål i den enkelte leilighet kan avvike fra de generelle planer og fasader, som følge av blant annet den arkitektoniske utforming og/eller tekniske løsninger og avhengigheter. Enheter som ikke er utformet for tilgjengelighet fremgår av leilighetsoversikt/prisliste.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 172,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 4 000,- (Likviditetstilskudd til sameiet)
kr 6 020,- (Dokumentavgift (av tomteverdi))
kr 100 000,- (Forskudd)
--------------------------------------------------------
kr 111 362,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 011 362,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 100.000,-  til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Merverdien, eventuelt transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales til EIE eiendomsmegling Sandvika sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 3 900 000,-) (Kr.39 000)
Tilrettelegging (Kr.16 500)
Grunnbok og sikringsobligasjon (Kr.625)
Markedspakke 1 (Kr.22 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.86 125)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
36-24-0503

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr xxx xxx, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Kenneth Eckmann

Saksbehandlere
Kenneth Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 30 00 / E-post: ke@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Steinsfjorden Terrasse D-H0302
For mer om objektet
Steinsfjorden Terrasse D-H0302

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: