Bilde 1 av Djupdalsfaret 8Bilde 2 av Djupdalsfaret 8
Digital salgsoppgave
Djupdalsfaret 8

2214 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 4 600 000

Omkostninger: kr 133 750Totalpris: kr 4 733 750
Flott og oppgradert familiebolig i Skriverskogen! Solcellepanel og peis | Kjøkken 2022 | To bad | Solrik tomt og utsikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
229 m²
Bruksareal (BRA)
258 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
29 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
25 m²
Kommunale avgifter
kr 2 174 / Mnd
Prisantydning
kr 4 600 000
Omkostninger
kr 133 750
Totalpris
kr 4 733 750
Byggeår
1969
Tomt
Eiet tomt 1580 m²
Oppdragsnummer
77240189
card-default

Julie Fredheim Maudal

Eiendomsmeglerfullmektig | Markedsfører
Les om Julie
Visninger
Søndag 29. sep.
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 600 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-)kr 115 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 4 733 750
Eiendom
Djupdalsfaret 8, 2214 KONGSVINGER

Matrikkel
Gnr. 51 Bnr. 356 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 258 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 229 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 29 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 25 kvm

Areal
Primærrom: 197 kvm, Bruksareal: 258 kvm, BRA-i: 229 kvm , BRA-e: 29 kvm , TBA: 25 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1969

Tomt
Eiet tomt 1580 kvm

Prisantydning
4 600 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 06.09.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 116 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 716 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 733 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 26 084 pr. år Beløpet gjelder for 2024 og inkluderer feie og tilsynsgebyr, flere piper/røykløp, renovasjon,vann og avløp. Fakturert beløp hittil i år er kr. 21 410,-

Eier
Alexandra Beatrixe Engen Rustam Qasemi

Parkering
Parkering i tilliggende garasje på 27 kvm. Biloppstillingsplasser foran boligen.

Beliggenhet
Eneboligen ligger flott til i populære Skriverskogen. Hyggelig og barnevennlig boligområde med rekkehus og eneboliger. Huset ligger sydvendt, i skrående terreng med gode solforhold. På denne eiendommen har du fantastisk utsikt! Fra stuevinduet har du blant annet lekker utsikt mot festningen og langstrakt utsikt over Kongsvinger. 

I Vardåsen er det flotte turstier og oppkjørte skiløyper på vinterstid. Kort avstand til barnehage, barneskole, videregående skole og idrettsanlegg. Holdeplass for bybuss like ved. Til Kongsvinger sentrum er det ca 1,7 km.

Kongsvinger by har det aller meste by på av fasiliteter med forretninger, kino, restauranter, sykehus og skoler m.m. Kongsvinger har også gode togforbindelser til bl.a. Oslo. Fra Kongsvinger er det er ca. 10 mil til Oslo, ca. 7 mil til Gardermoen og ca. 4 mil til Sverige (Charlottenberg) med stort kjøpesenter og shoppingmuligheter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger, rekkehus og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1580 kvm

Enebolig med tilliggende garasje beliggende i Kongsvinger Kommune. Boligen ble oppført i 1969 og er modernisert i forskjellige tidsperioder. Tomt for boligen opparbeidet med busker, trær, diverse beplantning, plenområder og asfaltert oppkjørsel.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Nærmeste barneskole er Langeland skole (1-7 kl.) og ligger ca. 1,1 km unna boligen. Kongsvinger ungdomsskole (8-10 kl.) ligger ca. 2 km unna boligen. Øvrebyen videregående skole ligger ca. 1,2 km unna boligen. Langeland barnehage (1-5 år) ligger ca. 1,1 km unna boligen.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Skrivervegen 1 og ligger ca. 400m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 2,5 km unna boligen.

Fritidstilbud
I Kongsvinger har man en rekke fritidstilbud. Du finner blant annet svømmehall, danseklubb, treningssentre, bowling, turstier, Kongsvingerhallen og mye mer.

Du kan også ta treningen på treningssentre som Sportica eller på Puls som ligger innenfor en rekkevidde på ca. 5 minutters kjøring.

Inneholder
Boligen består av 1.etasje med: trappegang, gang, to bad, fire soverom og stue med delvis åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til veranda på 15 kvm. Utgang fra soverom 1 til veranda på 10 kvm.

Underetasje består av: vindfang, hall, toalettrom, vaskerom, teknisk rom, kjellerstue og tre boder.

Byggemåte
Enebolig over to etasjer samt kaldtloft. Støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner av betong og trekonstruksjoner. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner utvendig belagt med betongtakstein. Boligen har slett to-fløyet entrédør fra 2022 med glassfelt og elektronisk dørvrider fra Yale doorman. Utgangsdør fra vaskerom med glassfelt er vurdert til å være fra byggeår. Balkongdør fra stue og soverom 1 i 1.etasje med dobbelt glassfelt vurdert til å være fra byggeår. Vinduer med to-lags isolerglass fra 2018 og 1985 og byggeår. Vinduer med dobbelt glassfelt vurdert til å være fra byggeår.

Standard
Våtrom - Bad 2. 1.etasje.
Bad vurdert til å være fra byggeår. Senere oppgradert med fliser, inventar og armaturer fra ukjent årstall. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malt platehimling. Vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur. Speil, skap og lysarmatur med stikkontakt på vegg over servant. Frittstående dusjkabinett med skyvedør og to-greps armatur. Frittstående toalett. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksvifte på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Våtrom - Bad 1. 1.etasje.
Bad vurdert til å være fra byggeår. Senere oppgradert med fliser, inventar og armaturer fra ukjent årstall. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malt platehimling med downlights. Servantskap med slette fronter og nedsenket servant i porselen med ett-greps armatur. Speilskap med belysning på vegg over servant. Frittstående boblebadekar med to-greps armatur. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast. Avtrekksvifte på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Våtrom - Vaskerom. Underetasje.
Vaskerom vurdert til å være fra byggeår, senere oppgradert med utslagsvask og armatur. Flislagt gulv. Tapetserte veggflater. Tapetsert og malt Himlingsflate. Vegghengt  utslagsvask i rustfritt stål med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør av metall.

Kjøkken - 1.etasje.
Kjøkkeninnredning fra 2022 i følge selgers opplysninger og fremlagt dokumentasjon. Innredning med slette fronter i matt hvit utførelse. Benkeplater i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i sort utførelse og ett-greps armatur. Stikkontakter på vegg. Kjøkkenøy med nedfelt induksjonstopp og benkeventilator med kullfilter. Komfyrvakt er montert. Stekeovn og kombiovn plassert i høyskap. Integrert oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med frysedel. Synlige vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

Toalettrom (Ikke våtrom) - Underetasje.
Toalettrom vurdert til å være fra byggeår. Gulvflate med gulvbelegg. Tapetserte veggflater. Malt platehimling med taklampe. Frittstående toalett. Vegghengt servant i porselen med to greps armatur. Speilskap på vegg over servant. Synlige vannrør av typen kobberrør. Synlige avløpsrør av metall og støpejern.

Øvrige rom - 1.etasje.
Gulvflater med laminatgulv. Veggflater med trepanel, MDF plater og malte flater. Himlingsflater med himlingsplater og malte flater. Downlights i stue/kjøkken. Profilerte innerdører.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Våtrom - Bad 2. 1.etasje
Ventilasjon:  Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.
Vannrør: Deler av synlige kobberrør er vurdert til å være fra byggeår: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes. Ingen sikreopplysninger om alder på tettesjikt. TG2 settes for å belyse risiko.
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 10 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Det er ikke oppbrett av membran ved terskel.
Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør/sluk av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid. Selv om det er gjort oppgraderinger på våtrommet, er sluket ikke skiftet. Erfaringsmessig medfører dette økt fare for lekkasje rundt sluket.

Våtrom - Bad 1. 1.etasje
Vannrør: Deler av synlige kobberrør er vurdert til å være fra byggeår: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
Overflater vegger TGIU: Vegger Kun delvis inspisert grunnet plassering av badekar. Videre undersøkelser anbefales. TG2: Vinduets plassering i våtsone er uheldig. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes.
Overflater gulv: Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men bør holdes under oppsikt.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og tettesjikt er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Fornying av slukmansjett og tettesjikt bør påregnes. Ingen sikre opplysninger om alder på tettesjikt. TG2 settes for å belyse risiko.
Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 10 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Det er ikke oppbrett av membran ved terskel.
Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Våtrom - Vaskerom. Underetasje
Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: eldre sluk av støpejern uten sikre tettedetaljer. Det kan ikke verifiseres at det er membran på gulvflate. Eldre vannrør fra byggeår og avløpsrør har passert forventet brukstid og har usikker restlevetid. Det er manglende fall til sluk. Våtrommet tilfredstiller ikke dagens krav til våtrom. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone(fra kjellerstue). Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 55,2 %, temperatur 18,7 grader C og duggpunkt 9,6 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

Kjøkken
Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
Vannrør: Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader. Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.

Toalettrom
Vannrør: Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
Avløpsrør: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Svikt og knirk i laminatgulv mellom kjøkkenøy og peisovn. Ukjent årsak. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Innerdører: Dørbladet til innerdør ved har kontakt med dørterskel/dørkarm og , noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Justering av dørblad/dørkarm kan vurderes.

Rom under terreng
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre. Manglende ventilering bør utbedres.
Overflater vegger: Saltutslag registrert i bod 1-3. Se vider informasjon under avsnitt om drenering.
Overflater gulv: Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men bør holdes under oppsikt. Saltutslag på gulvflater i bod 1-3. Se videre informasjon under avsnitt om drenering.
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): TG2: Etasjen har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Dette sammen med dreneringens alder tilsier risiko for fuktskader i kosntruksjonen. Det er ikke observert skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko/behov for tiltak. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellevegg(i bod under trapp). Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Målingene viser følgende: RH 67,1 %, temperatur 18,2 grader C og duggpunkt 12,1 grader C. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold.
Innerdører: Dørbladet til diverse innerdører har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Justering av dørblad/dørkarm kan vurderes. Enkelte bruksmerker på innerdører. Dørhåndtak på dør til toalettrom er løs og bør utbedres.

Loft - uinnredet / råloft
Overflater gulv: Fuktmerke observert på isolasjon. Ukjent om det er fra pågående lekkasje eller eldre lekkasje videre undersøkelser anbefales.
Kontroll av diffusjonssperre: Utettheter i dampsperre registrert ved gjennomføringer av trekkerør.

Ildsteder / skorsteiner innvendig
Ildsteder inne i boligen Løse ildfaste steiner i bunn av peis i kjellerstue. Utbedring bør påregnes.

Tekniske anlegg
Varmesentral (eksempelvis fyrkjele, varmepumpe, fjernvarme, pelletsanlegg, gasskjel etc.): Det er ikke fremlagt dokumentasjon som viser at nedgravd utvendig oljetank er kontrollert og godkjent. Erfaringsmessig er det knyttet lekkasjerisiko til denne type tanker. Konsekvens kan være forurensning i såle/vegger/grunn. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko og behov for tiltak.
Fyringsanlegg: Det er ikke fremlagt dokumentasjon som viser at anlegget er tilpasset for bruk av bioolje. Anlegget er derfor ulovlig, og må enten avvikles eller tilpasses bioolje. Det må uansett påregnes tiltak og kostnader. Anlegget har ikke vært i drift i nåværende eiers botid.
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Gjelder synlige og skjulte vannrør av kobber vurdert til å være fra byggeår: Vannrør i boligen er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Gjelder synlige og skjulte avløpsrør av støpejern i boligen: Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik(manglende samsvarserklæring for hele det elektriske anlegget) bør det gjennomføres en utvidet el kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. I følge selgers oppkysninger ersimringskap i teknisk rom i underetasje ikke i drift. Dette er ikke nærmere undersøkt i denne rapporten. Videre undersøkelser anbefales.

Dører og vinduer
Vinduer: Vinduer fra byggeår er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Dører: Ytterdører fra byggeår er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det er ingen sikre opplysniger om yttertakets alder, men er vurdert av bygningssakyndig til å være fra perioden mellom 1985-1995. Alder er satt uten konkrete fakta. Det er registrert symptomer på elde og slitasje, det anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.
Takgjennomføringer: Utettheter/lekkasjer observert på kaldtloft ved takgjennomføringer. Følgeskader er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at utbedringstiltak kan iverksettes ved behov.
Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Renner og beslag bærer preg av slitasje og alder. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Veranda ved stue: Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter og det mangler rekkverk på deler av verandaen. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.
Veranda ved soverom 1: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.
Rekkverket har horisontale åpninger større enn 5 cm. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.
Overflatebehandlingen er slitt og trenger fornying. Tiltak anbefales. Tettesjiktet har ukjent alder, men er vurdert til å ha passert mer enn halvparten av forventet brukstid.

Utvendige trapper
Helhetsvurdering: Trappen mangler opptrinn og har for høyt opptrinn til dør. Utbedringer anbefales.

Grunnmur
Riss i mur og bomlyd i puss utenfor vinduer til kjellerstue. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Drenering
Vann fra yttertak og bortledning: Det er usikkert om takvann ledes i eget lukket avløpsystem, og om det fungerer tilfredstillende. Kan innebære økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig. Det anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Det er høyst usikkert om hele grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Det er gjort enkelte tiltak med grunnmursplast etter byggeår, det er ingen sikre opplysninger om hva som er utført. Grunnmursplast mangler topplist, dette kan føre til inntrenging av vann med skader som konsekvens.
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell krypekjeller og plate på mark: Det er observert saltutslag/kalkutslag på grunnmur. Tiltak for å stoppe fuktinnsig/- vandring må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang og eventuelle følgeskader.
Alder: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Stikkledninger og tanker
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.
Oljetanker: Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Frittstående byggverk - Tilliggende garasje
Frittstående byggverk: Mindre avskalling og skader på siporex vegger. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Loft - uinnredet / råloft
Overflater vegger/undertak: Det er observert muggsopp i hele undertaket. Årsak er vurdert til å kunne være utilstrekkelig lufting, kondens eller lekkasje, grunnet høy luftfuktighet. Det ble i tillegg observert fuktmerker og skader på undertakplater. Tiltak for å stoppe fukt og utbedring av skader må påregnes. Sjablongmessig prisanslag: kr 10 000 - 50 000
Konstruksjonsoppbygging: Luftespaltene mellom taksperrene er i hovedsak tettet med isolasjon, noe som fører til redusert ventilering av kaldtloftet. Det er observert skader/symptomer på skader, skjulte skader kan ikke utelukkes. Isolasjon må utbedres for å sikre tilstrekkelig ventilering av loftet og skader må utbedres. Se Sjablonmessig prisanslag under avsnitt om overflater vegger/undertak. Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse for enebolig på festetomt, datert 2. oktober 1969. Eiendommen var tidligere festet tomt og den midlertidige brukstillatelsen er tilknyttet denne.
Følgende er anmerket: Resterende arbeider i hobbyrom må utføres. Det skal være plate foran peisen. Kanalene i garasjen skal kles med brannherdie plater B-30.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 10.01.1968. I byggetegninger er ikke rommene navngitt. I 1. etasje er det i senere tid satt inn et vaskerom og satt opp vegg for å skille mellom veskerom og stue/disponibelt rom i 1.etasjen. Deler av veggen mellom kjøkken og stue i 2. etasje er også fjernet for å åpne mer opp mellom stue og kjøkken. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold. Meglerforetaket har derfor ikke hatt mulighet for å kontrollere hvorvidt dagens bruk er byggesøkt, og eller samsvarer med det som er byggesøkt, eller er godkjent. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Sikringskap plassert i gang 1. etasje. Automatsikringer. Delvis synlig og skjult elektrisk anlegg i boligen.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet, elektrisk gulvarme, vedfyrte ildsteder og luft-til-luft varmepumpe fra 2021.

Oljefyrt varmeanlegg i teknisk rom i underetasje(Ikke i bruk på befaringstidspunktet).

Ventilasjon basert på mekanisk og naturlig avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 26 084 pr. år Beløpet gjelder for 2024 og inkluderer feie og tilsynsgebyr, flere piper/røykløp, renovasjon,vann og avløp. Fakturert beløp hittil i år er kr. 21 410,-
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Vannmålere blir avlest kun 1 gang i året i desember/januar og årsoppgjøret på det som er betalt i forskudd mot faktisk forbruk blir da fakturert på fakturaen som sendes ut i februar. Gjør oppmerksom på at for de som har månedsfaktura vil det ikke bli fakturert noe forskudd på januar og februar fakturaen. Årsavregningen samt forskudd for januar og februar og mars blir fakturert på fakturaen som blir sendt ut i februar. Antall m3 for avløp regnes likt som forbruk av vann. Måler avlesningskort/SMS blir sendt til en av eierne i begynnelsen på desember.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 6 218 kr for 2024.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer, strømbruk, tv- og bredbånd, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
KLP Polisenummer: 79196991

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 036 556,- Som sekundærbolig Kr. 3 938 914,-

Tekniske installasjoner
Synlige vannrør av typen kobberrør og rør-i-rør. Synlige avløpsrør i plast, metall og støpejern. Hovedstoppekran plassert i teknisk rom i underetasje. Basis varmtvannsbereder på 167 liter fra 2019 plassert i teknisk rom. Stakeluke plassert i bod 1 i underetasje. Oppvarming med elektrisitet, elektrisk gulvarme, vedfyrte ildsteder og luft-til luft varmepumpe fra 2021. Oljefyrt varmeanlegg i teknisk rom i underetasje. Ventilasjon basert på mekanisk og naturlig avtrekk med tilluft via vindusspalter og veggventiler.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Solcellepanel:
Det ble i 2018 montert 60 m2 solcelle-anlegg på tak. Anlegget produserer 7000-9000 kw/t og kostet kr 150.000 å montere. Systemet dekker dermed en vesentlig del av husets energibehov og reduserer strømregninga.

Diverse
Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Minel Glåmdal
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Det er nytt strømomplegg tilførsel i stue, kjøkken og alle soverom. 3 stykk nye kurser til kjøkken og stue.
• Komfyrvakt for platetopp, opplegg for ledd lys i tak stue og kjøkken med 2 dimmer.
Nytt strømopplegg for stikk kontakter i entre oppe og nede og lysbrytere.
Nytt strømopplegg og montering av utelamper og stikk kontakt ute for hoved balkong, ved inngangsdør og balkong fra soverom.
Strømopplegg for markise og markisebryter
Strømopplegg og montering av downlights i stue og kjøkken.
4+6 veisstikk bak tv og uttak.

17. Kjenner du til om det er nedgravd oljetank på eiendommen?
Ja.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Kommentar: Det er kjellerstue som er innredet som er lovlig.

Boligen har blitt påkostet med en rekke oppgraderinger de seneste årene som:
2018- Solcellepanel på tak
2019- Huset malt utvendig
2019- Oppgradert kjellerstue med nye vinduer
2019 - Ny 180 l varmtvannsbreder
2019- Nytt sikringskap
2022 - Ny varmepumpe
2022 - Nytt kjøkken med hvitevarer
2022 - Spotter i tak i stue og kjøkken og hall i underetasje
2022 - Nytt gulv i stue/kjøkken, hall oppe, gang mot soverom og alle 4 soverom
2022 - Ny utgangsdør med elektrisk lås
2022 - Nye innedører til alle 4 soverom og to glassdører til hall nede og inn mot stue
2022 - Nye veggplater i stue, kjøkken og alle 4 soverom og gipsa vegg i hall oppe, gang mot soverom og hall nede
2022 - Trapp pussa ned og lakkert
2022 - Alt elektrisk byttet ut i øvre etasje utenom bad, inkludert hall i underetasje
2022 - Ny peis i stue
2023 - Nye vegg ovner på tre soverom

Det er ikke fremlagt dokumentasjon som viser at nedgravd utvendig oljetank er kontrollert og godkjent. Erfaringsmessig er det knyttet lekkasjerisiko til denne type tanker. Konsekvens kan være forurensning i såle/vegger/grunn. TG2 er valgt for å belyse skaderisiko og behov for tiltak.

Varmesentral:
Sentralvarmeanlegg er ikke i drift. Utvendig oljetank fra byggeår, i antatt stål nedgravd på nordsiden av huset. Fyrkjele har dokumentert service i 2018. Fra 1.1.2020 ble det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger. NB! Oljetank må saneres, og dette er kjøpers ansvar videre.

Annet
Følgende medfølger ikke boligen:
Lamper, gardiner og garderobe skap på barnerom.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Det er vannmåler på eiendommen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til bolig i kommuneplankartet.

Eiendommen ligger på radonutsatt område med middels til lav aktsomhetsgrad.
Eiendommen ligger på område med rød støysone fra veg.

Siste utførte tiltak for bruksenhet var 31.03.2023 som omfattet tilsyn, og siste utførte tiltak røykløp var 09.08.2023 feiing.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id: 201606
Navn: Kommuneplan
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.09.2019
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3401/dokumenter/477/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%2C%20110919.pdf
Delarealer: Delareal 1 580 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk: kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id: 6601
Navn: Skriverskogen
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 05.04.1967
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3401/dokumenter/84/6601.pdf
Delarealer: Delareal 162 m
Formål: Kjørevei
Delareal: 1 418 m
Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 116 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 716 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 733 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto dag og drone (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 600 000,-) (Kr.57 500)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 344)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 515)
Markedspakke Premium (Kr.12 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Totalt kr. (Kr.111 159)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0189

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Fagansvarlig | Eiendomsmegler Benedikte Fjøsne Dehli

Saksbehandlere
Julie Fredheim Maudal
EIE Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60 / E-post: jfm@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Djupdalsfaret 8
For mer om objektet
Djupdalsfaret 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: