Bilde 1 av Hovseterveien 96Bilde 2 av Hovseterveien 96
Digital salgsoppgave
Hovseterveien 96

0768 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker topp -/hjørne leilighet på Hovseter/Røa | Solrik balkong | Panorama utsikt | Heis | Garasje | Rolig og sentralt
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
10
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
79 m²
Bruttoareal (BTA)
87 m²
Fellesutgifter
kr 5 260 / Mnd
Prisantydning
kr 5 430 000
Omkostninger
kr 15 460
Fellesgjeld
kr 251 817
Totalpris
kr 5 697 277
Fellesformue
kr 51 998
Byggeår
1976
Tomt
Fellestomt 9651 m²
Oppdragsnummer
51210067
card-default

Anita Paulsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Anita
Prisantydningkr 5 430 000,-
Fellesgjeldkr 251 817,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 450,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 5 697 277
Eiendom
Hovseterveien 96, 0768 Oslo, Etasje: 10

Matrikkel
Gnr. 31 bnr. 330, andelsnr. 10 i Borettslaget Kollektivet med orgnr. 950009845 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 87 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1976

Tomt
Fellestomt 9651 m²

Prisantydning
5 430 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 251 817,- pr. 12.06.21
Andel fellesformue: kr. 51 998,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 430 000,- (Prisantydning)
251 817,- (Andel av fellesgjeld)

5 681 817,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 460,- (Omkostninger totalt)

5 697 277,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 260,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kabel-TV, bredbånd, garasjeleie, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, felles forsikring, renter og avdrag m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Astrid Maria Sætren

Beskrivelse
Anita Paulsen ved Eie eiendomsmegling presenterer denne lekre 3-roms topp -/hjørneleiligheten beliggende med panorama. Leiligheten holder gjennomgående høy standard hvor det er lagt stor vekt på farge- og materialvalg samt åpne og luftige løsninger.
Sentralt på Hovseter i et trivelig borettslag med en attraktiv beliggenhet ved foten av Holmenkollåsen. Borettslaget har flere tilbud/aktiviteter og fellesrom for sine beboere.

Høydepunkter:

Hjørneleilighet med perfekte lysforhold
Vestvendt balkong på ca. 11 kvm
Fantastisk utsikt
Flott kjøkken fra 2013
Lekkert bad fra 2019
To soverom
Plassbygde oppbevaringsløsninger
Garasjeplass
Varmtvann er ink. i felleskostnadene
Felles trimrom
Felles takterrasse
Kort vei til flotte turområder
Skoler og barnehager i kort gangavstand.

Parkering
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles parkeringsanlegg. Borettslaget leier parkeringsplassene, leieavtale gjelder til 2025. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Borettslaget leier 107 garasjeplasser i garasjeanlegget i Landingsveien 14 der nåværende eier i lengre tid har arbeidet med en plan om å rive eksisterende garasjeanlegg for å bygge et nytt med 5 eller 7 etasjes boligblokker på toppen. Styret har hele tiden fulgt saken i samarbeid med interesserte beboere, og historikken av dokumenter finnes under "Saksinnsyn" med søkeord "Landingsveien 14" på Plan og Bygningsetatens nettsider:https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp
Siste oppdateringer fra borettslaget i saken er at Bydelsutvalget støtter borettslaget enstemmig og mener at Hovseter er ferdig utbygd.

Beliggenhet
Boligen er en del av Kollektivet borettslag, et trivelig borettslag med en attraktiv beliggenhet ved foten av Holmenkollåsen. Borettslaget har flere tilbud/aktiviteter og fellesrom for sine beboere:
- Trimrom med diverse treningsapparater og badstue (600,- pr. år pr. husstand for 2019).
- Camilla er serverings- og festlokalet i Kollektivet. Her er det mulig å engasjere seg i sosiale middagsgrupper for den som ønsker det. Lokalet kan også leies til bursdager, konfirmasjoner og dåp/navnedag eller lignende.
- 16 hybler/suppleringsrom i høyblokkene. Hyblene er på ca. 16kvm og har bad, liten entré og soverom.
- Det er muligheter for leie av leilighet til kr 2 700 inkludert strøm og internett pr. måned. Det ligger en hybel vegg i vegg med leiligheten som man kan søke om å leie. 
- Fellesvaskeri i hvert av borettslagets tre bygg.
- Felles sykkelbod.
- Flotte takterrasser på begge høyblokkene.
- Mulighet for korttidsleie av gjestehybler for kr. 150,-/døgn. Borettslaget har to gjestehybler (1 i nr. 96 og 1 i nr. 98).

Umiddelbar nærhet til frukt - og grønthandel, Rema 1000, frisør og fotpleie på Hovseter torg. Kort avstand til Røa senter med blant annet apotek, vinmonopol, post, matvarebutikk, frisør, blomsterforretning, m.m. I tillegg flere caféer, bakerier og sushirestaurant. På Røa er det også tannlege, fysioterapeut, kiropraktor og osteopat. På Huseby, rett ved Hovseter T-banestasjon vil du finne et legesenter og matvarebutikken Coop Extra med post i butikk. Det er også kort vei til CC Vest.

Det er skoler i alle trinn i området med Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole, Voksen Barneskole og Persbråten videregående skole, samt Steinerskolen. Barnehage i umiddelbar nærhet hvor beboere i borettslaget vil få prioritet ved opptak i barnehagen. Det er også flere kommunale og private barnehager, blant annet Meklenborg, Hamborg, Vestjordet og Hov barnehage.

I nærområdet er det gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss. Hovseter T-bane stasjon ligger ca. 5 minutter rask gange, hvor linje 2 Østerås/Ellingsrudåsen tar deg til blant annet Nationaltheatret på ca. 10 min. Det er også få minutters gange til bussforbindelser fra Landingsveien (linje 46), i tillegg kort avstand til bussforbindelser med linje 32 og 45. Nattbuss og flybuss ved Huseby skole.

Fra leiligheten er det kort vei til flere tur - og treningsmuligheter. Mærradalen med fine turstier om sommeren og preparerte løyper om vinteren som fører opp til marka. Gang- og sykkelvei til Bogstad med blant annet Bogstadvannet med parkeringsmuligheter ikke langt fra badevannet. Her finnes sandstrand med gressletter, badebrygger, toaletter og sykkelparkering. Flott skøytebane på vinterstid. På Bogstad gård er det aktiviteter for barn og café. Golfbaner på Bogstad, Haga og Grini. En liten biltur unna ligger Tryvann/Wyllerløypa og Holmenkollen. Flere treningssentre i området, med blant annet SATS Njårdhallen og EVO, samt Røa bad som åpnet i 2015 med aktiviteter for både barn og voksne: treningsrom, barnebasseng, vannsklie, svømmebasseng på 25 meter og egen velværeavdeling.

Voksenenga Nærmiljøhage, innerst i Hovseterdalen, er en grønn, levende og inkluderende møteplass og parsellhage for lokalbefolkningen hvor hagebruk og matglede er i fokus.

Tomt
Fellestomt, 9651 m²
Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Hjørneleilighet i 10. etasje som inneholder: Entré, to soverom, bad, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Magnus Dahl Andersen:
Boligblokk over 11.etasjer samt loft og kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn.
Grunnmur, bærende vegger og etasjeskillere av betongkonstruksjoner.
Utvendige fasader med fasadeplater.
Tilnærmet flatt tak tekket med takpapp (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entredør med kikkehull og brann-/lydklassifisering EI30/35DB.
Vinduer i 2-lags glass med karmer/rammer av tre fra ukjent årstall. Balkongdør i 3-lags glass med karmer/rammer av tre fra ukjent årstall.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, to soverom, bad, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 79 kvm

Standard
Kjøkken
Romslig og meget innbydende kjøkken med god plass til stort spisebord. Kjøkkeninnredning fra 2013 med profilerte fronter, benkeplater av stein og nedfelt kum med ett-greps armatur fra Vipp. Delikate fliser på vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap. Veggmontert ventilator.

Bad/wc
Lekkert bad fra 2019 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Vegghengt servantskap fra Foss Bad med skuffer og ovenpåliggende servant med ett-greps armatur fra Tapwell. Speil med belysning på vegg over servant. To eksklusive pendellamper i opalglass og messing følger med.

Innmuret badekar i hjørnet med dusjbatteri fra Tapwell tilkoblet veggmontert hånddusj samt integrert regndusj i himling. Innmurt badekar fra Interform med Mikrosilk hydroterapi funksjon. Vegghengt toalett med spyle-/tørkefunksjon med innebygget sisterne. Gerberit aquaclean toalett med dusj, lys, varme og føner.

Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel i nisje.

Overflater
Gulv: Fliser på bad og enstavslaminat i øvrige rom.
Vegger: Fliser på bad. Tapet og malte flater i øvrige rom.
(Eksklusiv håndlaget silketapet i stue)
Himling: Malte flater.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligblokk, datert 1978.
Det foreligger ferdigattest på fasadeendring, datert 2003.
Det foreligger ferdigattest på modernisering av heis, datert 2009.

Oppvarming
- Elektrisk oppvarming med panelovner.
- Varmekabler på bad.
- Felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Eiendomsskatt faktureres fra myndighetene til borettslaget. Dette inngår ikke i felleskostnadene og blir derfor viderefakturert eier medio mai og medio oktober.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 260,- pr.mnd.
Varmtvann, kabel-TV, bredbånd, garasjeleie, trappevask, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, felles forsikring, renter og avdrag m.m.
Herav:
Lånekostnader renter kr. 227,-
Lånekostnader avdrag kr. 396,-
Felleskostnader kr. 3 222,-
Internett kr. 199,-
Lånekostnader renter kr. 201,-
Lånekostnader avdrag kr. 700,-
MND.LEIE BILPLASS, 2/56 ( 7 - 37 ) kr. 315,-

Andel renter og avdrag på fellesgjelden reguleres minimum en gang i løpet av året i henhold til gjeldende rente i banken. Det sendes ikke ut spesielt varsel ved endring av lånekostnadene, men kostnadene vil bli spesifisert på avtalegirovarsel/faktura.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har to lån med følgende vilkår

Lånenummer: 114758568, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 12.06.2021: 2.47% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 12.06.2021: 15 805 659
Andel av saldo: 114 880
(siste termin 01.03.2033)
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 12128925404, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.06.2021: 1.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 94
Saldo per 12.06.2021: 18 840 520
Andel av saldo: 136 938
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 (siste termin 30.09.2044)

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 20202 var til sammen kr. 9 561 106,-
Driftskostnader i 2020 var til sammen kr. 5 900 719,-
Årsresultatet i 2020 var til sammen kr. 2 847 117,-

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP586943

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 353 955,- Som sekundærbolig Kr. 4 874 236,-

Borettslag
Borettslag: Borettslaget Kollektivet,
- Medlemskap i USBL er en forutsetning for kjøp av den aktuelle boligen. Medlemskap koster kr. 300,- pr kjøper.
- Borettslaget har en god og informativ hjemmeside: www.brlkollektivet.no
- Borettslaget har også egen facebookside.
- Det er tillatt å bruke gass/elektrisk grill på veranda og takterrasser.
- Borettslaget har 16 hybler/suppleringsrom. Disse hyblene er ca. 16m² store og har bad, liten entré og soverom. Hyblene leies ut til andelshavere som har behov for større plass. Andelshavere som skal bruke hybelen til større barn eller andre som tilhører husstanden, som ekstra arbeidsrom eller lignende blir prioritert.
- Borettslaget har et eget døgnåpent trimrom i kjelleretasjen. Tilgang til ubegrenset bruk koster kr. 600,- (for 2019) i året per husstand (begrenset oppad til 5 personer).
- Borettslaget har fellesvaskeri i kjelleren. Bruk av fellesvaskeriet er inkludert i felleskostnadene.
- Borettslaget har lokaler som leies ut til barnehagedrift i 1. etasje i nr. 98. Barna i borettslaget har fortrinnsrett ved opptak.

Styret arbeider med ulike tiltak for energiøkonomisering (ENØK) i borettslaget og noen av disse tiltakene er av en slik karakter at de skal legges fram for en generalforsamling. Styret mener imidlertid at flere av de aktuelle ENØK-tiltakene må betraktes som normalt vedlikehold og god bygningsforvaltning. Se vedlagt årsberetning for yttligere informasjon.

Styret venter på generalforsamlingsvedtak for å kunne inngå en konkret avtale for etterisoleringen av Camilla som er et av felles lokalene til borettslaget iht. tilbudet som er mottatt.
Styret vil i etterkant av arbeidet med Camilla ta for seg de andre fellesrommene. Man vil da gjøre lignende undersøkelser og, hvis nødvendig, se på muligheten for etterisolering før nye panelovner monteres der.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Det kreves medlemskap i USBL for å erverve/eie denne boligen. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i USBL og betale hver sin medlemskontingent. Innmelding koster kr. 300,- og årskontingent dekkes gjennom felleskostnadene.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Borettslaget har en fellesavtale for internett med Lynet Internett og hastigheten er 250/250 Mbit/s.
Borettslagets leverandør av kabel-tv er Telenor.

Dyrehold
Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

Annet
Selger opplyser:
- Oppvaskmaskinen er midlertidig i ustand og kjøper overtar den slik den står.
- Det er knust et lite hjørne av kanten på den nye (2019) Elektrolux koketoppen.
- Barnerommet mangler noen gulvlister på grunn av oppgradering til større senger, jfr skisser i Finn annonsen.  
- Lampene/downlights under tallerkenhyllene på kjøkkenet er defekte og bør byttes ut.

Dette medfølger ikke:
- Lampe i taket på kjøkken
- Vegglampe festet til veggen i stuen
- Rundt speil over sofa

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Det foreligger en sak hos Plan- og bygningsetaten angående garasjeanlegg i Landingsveien 14. For ytterligere informasjon henvises det til saksnr. 201613348 hos PBE. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 430 000,- (Prisantydning)
251 817,- (Andel av fellesgjeld)

5 681 817,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 450,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 460,- (Omkostninger totalt)

5 697 277,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.11 000)
Foto (Kr.7 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.18 046)
Direkteutlegg for selger (Kr.300)
Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)
Markedspakke (foto er trukket ut) (Kr.12 650)
Oppgjør (Kr.6 700)
Provisjon (Kr.61 518,17)
Totalt kr. (Kr.134 086,17)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
51-21-0067

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Skøyen & Ullern
Org. nr:945064358
Karenslyst Allé 49
0279 Oslo
Tlf: 22 06 30 00, Fax: 22 50 32 68

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Anita Paulsen

Saksbehandlere
Anita Paulsen
EIE Skøyen & Ullern
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 62 06 44 / E-post: ap@eie.no

EIE Skøyen & Ullern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hovseterveien 96
For mer om objektet
Hovseterveien 96

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: