Bilde 1 av Trondheimsveien 16ABilde 2 av Trondheimsveien 16A
Digital salgsoppgave
Trondheimsveien 16A

0560 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Klassisk, stilren og gjennomgående 3-roms | God takhøyde | Nyoppusset 2016 med flott bad og kjøkken | Balkong*|Lave omk.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
3
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Fellesutgifter
kr 3 947 / Mnd
Prisantydning
kr 5 190 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 268 266
Totalpris
kr 5 466 276
Byggeår
1898
Tomt
Eiet tomt 462 m²
Oppdragsnummer
71220189
card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
Prisantydningkr 5 190 000,-
Fellesgjeldkr 268 266,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 5 466 276
Eiendom
Trondheimsveien 16A, 0560 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Andelsnr. 12 Orgnr. 916156863 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1898

Tomt
Eiet tomt 462 kvm

Prisantydning
5 190 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex AS Oslo Takstdato: 03.11.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 268 266,- pr. 22.09.05
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 22.09.05

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 5 190 000,- (Prisantydning)
kr 268 266,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 458 266,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 459 426,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 466 276,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 947,- pr. mnd.

Det er varslet en økning av felleskostnadene på 9% fra 1.1.2023. For denne leiligheten vil dette utgjøre kr 308,- pr. måned.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felles forsikring og nedbetaling av fellesgjeld mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Hannah S Aamodt Eriksen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling v/Silje Dammen har gleden av å presentere Trondheimsveien 16A! Dette er en stilren 3-roms, totaloppusset i 2016. Leiligheten får sitt særpreg fra klassiske detaljer som stukkatur og rosett i kombinasjon med god takhøyde samt høy standard på innredning og overflater. Til glede for beboere i borettslaget er det blitt bestemt at det skal søkes plan- og byggningsetaten om å etablere balkonger mot det hyggelige gårdsrommet.

Leiligheten ble i totaloppusset i 2016 i forbindelse med at boligen ble slått sammen fra to boliger til en. Det foreligger ferdigattest på tiltaket. Leiligheten har pen kjøkkeninnredning fra 2020. Badet ble totaloppusset i 2016, med ny baderomsinnredning fra 2020. I 2016 ble det i tillegg lagt nytt laminatgulv, røropplegg, elektrisk anlegg og innvendige dører. Vegger og tak er malt i senere tid. Her kan du flytte rett inn!

Kort fortalt:
- Gjennomgående og stilren 3-roms.
- Klassiske detaljer som stukkatur og rosett.
- Skal søkes om balkong mot gårdsrom!
- Takhøyde på 3,05m!
- Oppusset i 2016.
- Ny baderomsinnredning fra 2020.
- Pent kjøkken fra 2016 med rikelig med skapplass.
- Vegger og tak er malt i 2021/2022.
- Innbydende entré med åpen garderobeløsning.
- Disponibel kjellerbod på ca. 6 kvm.
- Hyggelig bakgård.
- Bredbånd inkl.
- To luftige soverom.
- God planløsning.
- Lave omk.- ingen dok.avg.
- Ingen forkjøpsrett.
- 3. etasje.
- Sentral beliggenhet!
- Beboerparkering.
- Kort vei til "alt"!

Denne boligen er virkelig verdt en titt! Husk påmelding til visning!

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er innført beboerparkering mot avgift i området.

Beliggenhet
Trondheimsveien 16A ligger svært sentralt til på nedre del av Grünerløkka, med "alt" Oslo har å tilby av kulturliv, samt Akerselva og herlige turmuligheter. Rett utenfor døren har du flere matbutikker slik som KIWI, Joker og Coop Extra.

Her har du nærhet til bl.a. Olaf Ryes Plass, Schous Plass og Thorvald Meyers gate. Oppdag Oslos kanskje beste pizza hos Villa Paradiso, verdenskjent kaffe hos Tim Wendelboe og Parkteateret. Markveien like ved er levende alle dager i uken, med vinbaren Territoriet og flere nisjebutikker. I tillegg finner du bl.a. Himkok med "hjemmebrygget" cidere på tapp, og spennende cocktails hos Torggatas Botaniske. Videre har du nærhet til Vulkan, hvilket er nærmest synonymt med Smelteverket, Døgnvills gourmetburgere, samt Mathallen.

Flere treningssentre ligger også i nærheten med nærmeste SATS på Schous Plass, videre har du Athletica på Vulkan, SATS Ringnes Park, Fresh Fitness, Evo og Klatreverket på Vulkan. Langs Akerselva finnes fine turstier - følg den ned mot Bjørvika eller opp mot Maridalsvannet. Vakre Botaniske hage er i kort gåavstand fra boligen og gir en fin turopplevelse i vakre omgivelser, samt kaféen Handwerk Botaniske som selger økologisk, kortreist mat og naturhistorisk museum.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikk (linje 17) rett ved leiligheten og buss (linje 11N, 12N og 30) fra Herslebs gate. Grünerløkka ligger for øvrig ca. 10 min gange fra sentrumskjernen, gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen. Videre er det enkelt å ta seg til sentralbanestasjonen Oslo S.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 462 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
3.etasje: Entré/gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Annet: Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 6 kvm.

Arealbeskrivelse:
3.etasje: P-rom: 60 kvm som består av: Entré/gang, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
Alle rom i boligen er medregnet i P-rom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Lars Erik Bergersen v/ Anticimex, 03.11.2022:

Boligbygg over 4.etasjer samt kjeller og loft. Gulv på grunn av betong. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong/ teglstein. Etasjeskillere av
trekonstruksjoner. Fasader utført i betong/murpuss. Takkonstruksjon utført i saltaksform utvendig tekket med takplater(ikke besiktiget). Leiligheten
har glatt entrédør av tre. Brannklasse EI30 og lydklasse 35db. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra ukjent årstall.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Standard
Leiligheten er opprinnelig fra 1898 i forbindelse med at boligen ble slått sammen fra en til to boliger i 2016 ble det pusset opp med nytt bad, nytt laminatgulv, røropplegg, elektrisk anlegg og innvendige dører. Kjøkkeninnredningen er fra 2016 og tak er malt i 2021/2022. Boligen fremstår moderne med tidsriktige fargevalg, lys 1-stavsgulv, store vindusflater og god takhøyde. Her kan du flytte rett inn!

Entré - Kom inn og føl deg som hjemme fra første sekund!
Her møtes du av en lys og romslig entré med senket himling. Praktisk planløsning med god plass til yttertøy, sko og en liten puff eller sjenk. Det er en åpen garderobeløsning i nisje. Entréen er holdt i lysegrå vegger og har lys 1-stavslaminat på gulv, noe som er gjennomgående for den stilrene boligen. Videre har boligen en praktisk kjellerbod på ca. 6 kvm.

Kjøkken og stue - Klassiske detaljer som stukkatur og rosetter!
Romslig, åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredningen og integrerte hvitevarer er fra 2020 har hvite glatte fronter, laminat benkeplate, underlimt oppvaskkum og godt med skapplass. Integrert ventilator med kullfilter og komfyrvakt. Det er for øvrig integrert oppvaskmaskin, vaskemaskin stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp og kjøl/frys. Varmtvannsbereder på ca. 120 L plassert i kjøkkenskap.

Stuen er lys og tiltalende med vegger malt i en delikat farge, lys 1-stavslaminat på gulv og god plass til en sofaløsning samt stort spisebord. Boligen bærer preg av at det er godt vedlikeholdt og lite bruksslitasje. De store vindusflatene og den gode takhøyden på ca. 3 meter sørger for godt med naturlig lys inn i leiligheten. Romme får sitt særpreg fra klassiske detaljer som stukkatur og rosett i kombinasjon med god takhøyde samt høy standard på innredning og overflater, noe som er gjennomgående for nesten hele leiligheten.

Soverom - Her sover du godt!
Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet vender ut mot gårdsrom og har plass til både dobbeltseng og skap. Det andre soverommet er av god størrelse og er nylig malt i en delikat farge. Her får du god plass til både seng og skrivebord.

Balkongprosjekt - Drømmen kan være nyte gårdsrommet fra egen balkong!
Til glede for beboere i borettslaget er det blitt bestemt at det skal søkes plan- og bygningsetaten om å montere balkonger mot det hyggelige gårdsrommet. Balkongen vil da bli montert fra det ene soverommet mot gårdsrom. Her vil du kunne nyte varme sommerdager.

Balkongprosjektet omhandler 9 leiligheter i gården, bla. denne boligen. Styret informerer om at søknadsprosessen snart er i gang og dersom det gis tillatelse for tiltaket er ny eier pliktig til å delta ettersom at kostnaden deles på 9 og søknaden omhandler disse 9 balkongene. Kostnadsbilde for prosjektet er vurdert til totalt ca. kr. 1.230.000, for denne boligen utgjør det ca. kr. 137.000,-. Ny eier forplikter seg til å betale denne kostanden for balkong og er informert om at det kan komme ytterliggere kostander grunnet uforutsette forhold. Dersom søknaden ikke skulle bli godkjent av plan- og bygningsetaten vil ny eier få tilbakebetalt akontobeløpet med fradrag for evt. påløpte kostnader.

Baderom - Start dagen med en deilig regnfallsdusj!
Baderommet er romslig og stilrent utformet og ble pusset opp i 2016. I 2020 ble det byttet dusj, dusjdør, servant, servantskap og speilskap. Rommet er utstyrt med både hånddusj og deilig regnfallsdusj, innfellbar dusjvegg i glass og sorte lekre detaljer, gulvvarme, servantinnredning med skuffer, speilskap, vegghengt klosett og spotter i tak. Vaskemaskinen er integrert i kjøkkenet og medfølger.

Overflater:
Gulvflater belagt med laminat.
Vegger utført i malte glatte flater samt malt betong.
Himlingsflater utført i malt betong med stukkatur og rosett på soverom 1 samt malte glatte flater med downlights i entré.

Tilbehør:
- Alle hvitevarer som er i boligen nå medfølger.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Christiania Bygg Prosjekt.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bytting av vann og avløp i bygården ikke i leilighet i Mars i år.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Oneco.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Har vært utført arbeider på el-anlegget i bygget. I leiligheten ble el-anlegg byttet ved forrige eier.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja.
Kommentar: Har risikovurdering tilgjengelig.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja.
Kommentar: Blir noe økte felleskostnader for å finansiere vedlikehold av trappeoppgang og andre prosjekter i fellesareal.

Sammendrag tilstandsrapport:
Takstmannen setter tilstandsgrad fra TG0 til TG3 der TG0 er best og TG3 er det dårligste.

Følgende har fått TG2:
- Sanitærutstyr / innredning på bad: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Kjøkken:
- Ventilasjon: Det er kun kullfilter og ikke separat avtrekk fra rommet. Dette kan medføre økt fuktbelastning i boligen. TG2 i henhold til NS 3600.
- Vannrør: Vannrørene under kjøkkenvask er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.

Skjevhetsmåling: Det er noe merkbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på er målt til ca. 55 mm på soverom 1 og ca. 36 mm i stue/kjøkken.

Vinduer: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

Øvrige punkter i tilstandsrapporten har fått TG0/TG1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ekspedisjonsdokument for våningshus, Trondheimsveien 16, datert 16.12.1985.
Det foreligger ferdigattest for Trondheimsveien 16 vedrørende oppdeling av to bruksenheter med etablering av bad og kjøkken, datert 02.12.2016.

Det er mottatt tegninger fra kommunen. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Boligen varmes opp med panelovner. Gulvvarme på bad.

Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré/gang. Leiligheten har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert på bad. Synlige avløpsrør av plast. Stoppekran for vann plassert under
kjøkkenvask. Varmtvannsbereder på ca. 120 L plassert i benkeskap på kjøkken.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 947,- pr.mnd.
Felles forsikring, felles strøm, utveldig forsirking, bredbånd/TV og nedbetaling av fellesgjeld mm.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8 745 kWh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Nåværende eier betaler kr 2580,- i innboforsikring årlig.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har et felles lån med følgende betingelser pr. 5.9.2022:

Lånenummer: 16364571511, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 05.09.2022: 2.49% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 05.09.2022: 3 755 730
Andel av saldo: 268 266
Første termin/første avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 30.06.2051 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2021 viser et overskudd på kr. 49 848.

Budsjett for 2022 viser et overskudd på kr.  39 422.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 87376929

Formuesverdi
Megler har forsøkt å innhente ligningsverdi, men ikke mottatt det. Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Trondheimsveien 16 Borettslag er registrert med organisasjonsnummer 916156863. Borettslaget består av 12 boligenheter.
Eiendommen Trondheimsveien 16 (g.nr. 228 b.nr. 578) har to ulike boligselskapsrettslige former. Denne organiseringen innebærer at eierseksjonssameiet og borettslaget etter sine respektive lover har overlappende ansvarsområder, rettigheter og plikter. Av den grunn har
borettslagsstyret og sameiestyret utarbeidet et utkast til avtale om ansvarsfordelingen seg imellom.

Det ble i ekstraordinær generalforsamling den 22.06.22 vedtatt søknad om utbygging av balkonger. Det følger av protokollen at det ble vedtatt at balkongbyggingen finansieres med akonto innbetaling fra de aktuelle eierne. Tilbudet er som følger: Sum kr 1 232 523,- inkl. mva. Anslag pris pr balkong ca. kr 136 947,-. Gebyr til PBE, OBF og evt. tilleggsarbeider kommer i tillegg og faktureres balkongeierne med lik andel.

Balkongprosjektet omhandler 9 leiligheter i gården, bla. denne boligen. Styret informerer om at søknadsprosessen snart er i gang og dersom det gis tillatelse for tiltaket er ny eier pliktig til å delta ettersom at kostnaden deles på 9 og søknaden omhandler disse 9 balkongene. Ny eier forplikter seg til å betale denne kostanden for balkong og er informert om at det kan komme ytterliggere kostander grunnet uforutsette forhold. Dersom søknaden ikke skulle bli godkjent av plan- og bygningsetaten vil ny eier få tilbakebetalt akontobeløpet med fradrag for evt. påløpte kostnader.

Det ble avholdt ekstraordinær generalforsamling 12.10.2022 for å stemme over styrets forslag om å iverksette tiltak til nødvendig vedlikehold i sameiet og at tiltakene skal finansieres ved låneopptak.

Sameiet skal gjennomføre følgende vedlikehold:
1. Installasjon av nytt brannalarmanlegg. Dette er på overtid, må bygges før jul.
Antatt kostnad 350 000 kr inkl. nødvendige opsjoner.
2. Bytting av lamper i A-oppgang. Antatt kostnad fra tidligere 80 000 kr.
3. Pussing av fasade som er svært dårlig. Antatt kostnad 100 000 kr.
4. Bytting av rørsøyle A, mot Tr. v. 18. Antatt kostnad 100 000 kr.
5. Elektrisk opprydning i oppganger og i kjeller. Antatt kostnad 200 000 kr.
6. Maling av oppganger på dugnad, altså er pris for utstyr. Antatt kostnad 70 000 kr.
7. Branntegninger. Antatt kostnad 50 000 kr.
Det ble vedtatt å gjennomføre alt vedlikehold med unntak av punkt 4.

Det ble videre enstemmig vedtatt at tiltak vedtatt at prosjektene skal finansieres ved låneopptak i DNB Bank ASA på opptil 1,4 millioner med nedbetalingstid på 20 år. Seksjonseierne aksepterte økte felleskostnader tilsvarende sameiets utgifter til långiver ved låneopptaket.

Forretningsfører
OBF - Oslo og Omegn Boligforvaltning.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Leiligheten har røykvarsler og håndholdt brannslukkingsapparat.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Det er tinglyst følgende på borettslagets grunnboksblad:

1957/412369-1/105  Erklæring/avtale  
12.09.1957 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-228/578
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1990/22425-4/105  Pantsettelseserklæring  
03.04.1990 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1119967
PANTSETTELSESERKLÆRING
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/71382-1/200  Felles pantedok bor.innsk  
26.01.2016 
BELØP: NOK 40.000.000
Panthaver:Fellesskapet Av Innskyttere, Jf. Brl § 2-11,1 Ledd  
Lnr: 10080205
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/300216-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
05.04.2016 
veket for: PANTEDOKUMENT 2016/279348-1/200

2022/314236-1/200   ** Prioritetsbestemmelse  
21.03.2022 21:00 
veket for: PANTEDOKUMENT 2021/1200477-1/200

2018/1677854-1/200  Pantedokument  
12.12.2018 21:00 
BELØP: NOK 2.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/1200477-1/200  Pantedokument  
28.09.2021 10:41 
BELØP: NOK 4.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA  
Org.nr: 984851006
Gjelder denne registerenheten med flere
Elektronisk innsendt

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Det er en pågående sak i Trondheimsveien 18A-D vedrøende utskiftning av vinduer. For mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201814507

Det er en pågående sak i Kirkegårdsgata 16 vedrørende bruksendring fra næring til bolig for enkelte seksjoner. For mer info se:
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=200305725

Det er en pågående sak i Kirkegårdsgata 14 vedrørende oppføring av boligbygg. For mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202014206

Det er en pågående sak i Kirkegårdsgata 16B vedrørende bruksendring og fasadeendring. For mer info se:
https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202012757

Det er en pågående sak i Lakkegata 68C vedrørende fasadeendringer. For mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202011549

Store deler av Oslo er omfattet av reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Småhusplanene er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommene som er omfattet av denne planen. Selv om Småhusplanen og tiltaksforbudet ikke gjelder denne eiendommen, kan det være av interesse å kjenne til revisjonen og du kan lese mer om dette her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 190 000,- (Prisantydning)
kr 268 266,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 458 266,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 160,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 459 426,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 466 276,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.19 768,60)
Tilstandsrapport fra kr. (Kr.7 950)
Markedspakke med smartannonsering LOOK 7 dager (Kr.23 000)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.54 582,66)
Totalt kr. (Kr.128 916,26)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-22-0189

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Silje Dammen

Saksbehandlere
Silje Dammen
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 41 61 14 07 / E-post: sd@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Trondheimsveien 16A
For mer om objektet
Trondheimsveien 16A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: