Bilde 1 av Vestlisvingen 17Bilde 2 av Vestlisvingen 17
Digital salgsoppgave
Vestlisvingen 17

0986 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og romslig 3-roms selveier med vestvendt terrasse og balkong - Garasjeplass med lader - Sentral beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
258
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Internt bruksareal (BRA-i)
77 m²
Bruksareal (BRA)
80 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
21 m²
Fellesutgifter
kr 3 850 / Mnd
Prisantydning
kr 3 750 000
Omkostninger
kr 103 800
Fellesgjeld
kr 104 371
Totalpris
kr 3 958 171
Fellesformue
kr 21 489
Byggeår
1971
Tomt
Festet tomt 34402 m²
Oppdragsnummer
75240321
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Prisantydningkr 3 750 000,-
Fellesgjeldkr 104 371,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 102 600,-
  
Totalpris kr 3 958 171
Eiendom
Vestlisvingen 17, 0986 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 99 Bnr. 44 Snr. 258 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 77 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 77 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 21 kvm

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 80 kvm, BRA-i: 77 kvm , TBA: 21 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1971

Tomt
Festet tomt 34402 kvm

Sameiet har felles tomt. Tomtearealet er opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, sittegrupper og diverse beplantning.

Prisantydning
3 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jan Olav Morell-Nielsen Takstdato:

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 104 371,- pr.
Andel fellesformue: kr. 21 489,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 750 000,- (Prisantydning)
kr 104 371,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 854 371,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 102 600,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 103 800,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 958 171,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 850,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-TV og internett (grunnpakke), nedbetaling av fellesgjeld, festeavgift, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, drift og forretningsførsel.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Eier
Nancy Alexandra Gjertsen

Beskrivelse
Dette er en lys og romslig selveier beliggende i et veletablert boligområde på Vestli, rett ved marka. Her bor man i høyden og kan nyte langstrakt utsikt fra balkongen, helt uten innsyn. Området er svært barnevennlig med kort vei til både skoler og barnehager, samt offentlig transport. Det er gangavstand til idrettsanlegg og marka som gir flotte rekreasjonsområder året rundt.

Leiligheten ligger i toppetasjen og  inneholder: Entré, 2 soverom, kjøkken, bad, bod, stue og kjøkken.

Vestvendt terrasse på 13 kvm
"Frokostterrasse" på 8 kvm
2 gode soverom
Innvendig bod
2 boder i kjeller
Garasjeplass med lader
Gode solforhold
Mulighet for rask overtakelse
Få minutters gange til barnehage/skole
Kort vei til Stovner senter og Vestli torg

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg under blokken med elbil-lader.

Gjesteparkeringsplassene er generelt forbeholdt gjester, men beboerne kan om nødvendig også benytte gjesteparkeringsplassene. Kjøretøy kan maksimalt stå parkert sammenhengende i tre døgn uavhengig om kjøretøyet er flyttet/brukt i mellomtiden. Utvidet parkeringstid gjelder kun med gyldig og synlig p-tillatelse

Sameiet har ingått avtale med Aneo om lading av elbiler tlf. 46426000.

Beliggenhet
Beliggende meget sentralt og barnevennlig til på Vestli, på en svært attraktiv adresse. Leiligheten ligger i et populært, område som er stille, rolig og solrikt. Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet. Høyt og fritt på et lite høydedrag på fremste rekke, som gir en flott og åpen utsikt over nærområdet samt store deler av Groruddalen.

Leiligheten sokner til nye Vestli Skole og Tokerud skole. For øvrig ligger Stovner videregående skole ca. 1 km unna. Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m.

Det er få minutters gange til Stovner Senter med alt av fasiliteter. Her finner du blant annet diverse forretninger som MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Senteret ble for noen år siden  utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og flere nye butikker. Det blir satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse og Nishiki Sushi & Wok. Utenfor senteret finner du  Fossumparken, hvor det blant annet er basketballbane og sandvolleyballbane. Dette er et yndet oppholdssted for både store og små! I tillegg er det kort vei til Vestlitorget, hvor du blant annet finner T-banestasjon, Narvesen og nærbutikk. Utbyggingen av Stovner bad er i gang. Stovner bad bygges i Fossumdumpa, som ligger nært Stovner senter og T-banestasjonen. Stovner bad skal inneholde fem bassenger, varm- og kald kulp, stup og sklie. I tillegg skal badet ha garderober, aktivitetssal, styrketreningsrom, sosialt rom og kafé i tørr og våt sone.

Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter, klatresenter og flere treningssentre finnes også i området. Stovnertårnet ligger i nærheten, dette er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Det er gratis inngang til tårnet, som holder åpent døgnet rundt. Turen opp til høydepunktet snor seg opp gjennom trestammer, bladverk og himmel, og er tenkt som en spasertur opp i lufta, en form for oppdrift i vinden. På kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. For øvrig er det kort vei til marka som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter. Snø ligger kun en kort kjøretur unna og byr på vinterglede året rundt. 

T-banestasjonen ligger kun minutter unna og linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset, 67 til Galgeberg og 120 til Gullhaug- Tømte/ Grorud T, Blindern. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil.

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består hovedsakelig av terrasseblokker og småhusbebyggelse. Sameiet består av 4 terrasseblokker med til sammen 264 seksjoner.

Tomt
Festet tomt, 34402 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Vestli barneskole og Tokerud ungdomsskole. Opplysningene er hentet fra Oslo kommunes opplysninger om skolekretser.

Inneholder
Sandra Nilssen ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Vestlisvingen 17!

Dette er en lys og romslig 3-roms selveier leilighet med vestvendt terrasse og en østvendt "frokostbalkong" med utgang fra kjøkkenet. Boligen er sentralt beliggende og ligger i et veldrevet sameie på populære og barnevennlige Vestli, øverst i Groruddalen. Leiligheten har en praktisk planløsning med blant annet 2 soverom, romslig stue og separat kjøkken.

Meget gode lys- og solforhold fra morgen til kveld og innehar en stor og flott vestvendt terrasse på ca.13 kvm hvor lange sommerdager kan nytes, og en østvendt balkong på ca. 8 kvm på kjøkkensiden.

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder: Entré, 2 soverom, kjøkken, bad, bod, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass i felles garasjeanlegg og 2 kjellerboder.

Byggemåte
Selveierleilighet tilhørende Vestlifaret Boligsameie, beliggende i bydel Stovner, Oslo kommune. Sameiet har felles tomt. Tomtearealet er opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, sittegrupper og diverse beplantning.

Boligbygg over 7 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner samt skillende dekker av betong. Yttervegger kledd hovedsakelig med fasadeplater, og liggende panel. Tilnærmet flatt tak. Takkonstruksjonen er ikke besiktiget. Boligen har entrédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør med karmer av tre med 2 lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre med 2 lags glass fra byggeår, 2013 og 2024. Terrassedør med karmer av tre med to-lags glass fra 2001. Oppvarming med elektrisitet. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann.

Leilighet beliggende i byggets 4 etasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har calinganlegg. Leiligheten består av entré, 2 soverom, kjøkken, bad, bod, stue og kjøkken.
Utgang fra kjøkken til østvendt balkong.
Utgang fra stue til vestvendt terrasse.
Selger opplyser om at leiligheten disponerer to kjellerboder.

Følgende har fått TG2:

Våtrom
Ventilasjon:  Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.
Sanitærutstyr / innredning: Vegghengt servantskap har sprekker i servant, svelleskader på skrog og skuffer. Innredning bør skiftes ut.
Overflater vegger: Sprekk i flis bak vegghengt toalett. Årsak er ytre påvirkning fra vegghengt toalett. Ved
videre utvikling kan tiltak påregnes.
Overflater himling: Det er svelleskader på panel i himling over dusj. Kan føre til ytterligere skader. Tiltak
kan iverksettes ved behov.
Overflater gulv: Elastiske flisfuger har stedvis manglende vedheft. Misfarging/svertesopp påvist på elastiske flisfuger. Fuger bør rengjøres/fornyes.
Membran, tettesjikt og overgang til sluk:
Det er ikke mulig å verifisere om tettesjikt, slukmansjett og klemring er benyttet eller
om monteringen er korrekt. Dette kan ha betydning for rommets lekkasjesikkerhet.
Fornying av tettesjikt, slukmansjett og klemring kan påregnes.

Kjøkken
Overflater gulv: Bomlyd (tegn til hulrom) på gulvflis. Stedvis hakk i flis. Tiltak vurderes å ikke være nødvendig, men bør holdes under oppsikt og utbedres ved behov.
Innredning: Kjøkkeninnredningen bærer preg av alder. Svelleskader på benkeplate og skapskrog. Stedvis hakk og slitasje på skapdører og detaljer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn
 
Øvrige rom
Overflater gulv: Gulvoverflater bærer preg av slitasje som, riper og hakk i stuegulv, svelleskader på soverom med laminat, og ujevnheter på soverom og bod. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Innerdører: Dørbladet til innerdør ved bad har kontakt med dørterskel, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Justering av dørblad/dørkarm kan vurderes.

Etasjeskiller - 4 etasje
Skjevhetsmåling: Største målte avvik er målt i rom stue. Avviket er målt til 15 mm. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget:  Som følger av manglende samssvarerklæring på det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Boder
Det medfølger 2 boder i kjeller.

Én kjellerbod er oppmålt til 3 m2.
Den andre kjellerboden er ikke oppmålt.

Standard
Entré
Lys og romslig entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen. I tilegg har leiligheten en praktisk innvendig bod med god lagringsplass samt 2 boder i kjeller.

Bad
Pent flislagt bad med gulvvarme og downlights i himling.  Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur med hånddusj. Innebygd sisterne med vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg tilkoblet felles avtrekkskanal. Bad fornyet i 2012.

Soverom 1
Romslig hoved soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement.

Soverom 2
Lyst soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Rommet har plass for oppbevaringsmøbler. Dette soverommet passer perfekt som barnerom.

Kjøkken
Separat kjøkken med plass til spisebord.
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, benkeplater av laminat. Flislagt mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Innfelt oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap. Integrert komfyr med nedfelt keramisk topp. Kjøkkenventilator med kullfilter. Vannrør av typen rør-i-rør. Synlige avløpsrør av plast.

Stue
Delikat  og romslig stue med god plass for sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisestue. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Stuen til et yndet samlingspunkt for venner og familie.

Terrasse
Fra stuen kommer du ut til en vestvendt terrasse på hele 13 kvm. Terrassens gode størrelse gjør det enkelt å møblere med sittegruppe og grill. Her kan lange solrike sommerdager nytes! Rekkverkshøyde er målt til 70 cm (blomsterkasser med dybde på 85 cm). Balkong i betongkonstruksjoner med med blomsterkasse. Gulvoverflater er belagt med fliser.

Balkong
Fra kjøkkenet kommer du ut til en østvendt "frokostbalkong" med morgensol. God plass til møbler. Fra balkongen har du hyggelig utsyn over sameiets fellesområder. Rekkverkshøyde er målt til 1,22 meter. Balkong i betongkonstruksjoner med rekkverk av metall og glass.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB.
Balkongdør med karmer av tre med 2 lags glass fra byggeår.
Vinduer med karmer av tre med 2 lags glass fra byggeår, 2013 og 2024.
Terrassedør med karmer av tre med to-lags glass fra 2001.
Gulvflater belagt med parkett, tregulv og laminat.
Malte veggflater. Malte himlingsflater.
Profilerte innerdører.
Mekanisk avtrekksventilasjon med tilluftsventiler i vinduer.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet.
Varmekabler på badet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 850,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Eier må selv dekke kostnader forbundet med eget strømforbruk, forsikring av innbo og løsøre samt andre kostnader som ikke dekkes av felleskostnadene.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Bank: Obos-Banken AS
Lånenr.: 98207793884
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 6,95%
Restsaldo 27 449 142,00
Innfrielsesdato: 30.11.2042
Type rente: Flytende

Bank: Obos-Banken AS
Lånenummer: 98207793884
Restsaldo: 104 371,94
Kapitalkostnader: Ca.840,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 104 371,94,-, pr. dags dato.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring

Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Oppstår det skade i leiligheten, skal seksjonseier sørge for å begrense skadeomfanget mest mulig og prøve å kartlegge årsaken til skaden. Skaden meldes til forsikringsavdelingen i OBOS Eiendomsforvaltning AS på telefon 22868398, eller e-post forsikring@obos.no.
Forsikringsavdelingen melder skaden til forsikringsselskapet, bestiller om ønskelig håndverker for reparasjon og sørger for at kostnader knyttet til skaden blir refundert eller betalt av forsikringsselskapet.
Selv om sameiets forsikring brukes, kan seksjonseier belastes hele eller deler av egenandelen dersom forholdet ligger innenfor seksjonseiers ansvar. Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Sameie: Vestlifaret Boligsameie, Orgnr: 971438657

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyr må ikke holdes i leiligheten, hvis de er til sjenanse for sameiet eller beboerne. Hund(er)/katt(er) skal ledsages av fører, og alltid holdes i bånd innenfor sameiets område.
Hund(er)/katt(er) bør luftes av en av husstandens medlemmer. Dersom hund(er)/katt(er) luftes av barn, må man påse at den ikke ertes opp, slik at den kan skremme andre.
Hund(er)/katt(er) skal føres til et vel egnet sted utenfor sameiets område hvor lufting kan foregå.
Hund/katt må ikke etterlates på terrasse/hage, hvis eier skal bort.
Eier forplikter seg til å fjerne ekskrementer ved lufting.

Diverse
Internett/TV: Sameiet har inngått en kollektivavtale med Telia (TV og bredbånd)
Sameiets hjemmeadresse: www.vestlifaret.no
Styrets e-postadresse: vestlifaret@getmail.no
Parabolantenne: Tillates ikke oppsatt, se pkt. 5.8 ihusordensreglene

Større vedlikehold og rehabilitering
2019 - 2019 Oppgradert hovedtavlene, blokk 5,6,7,8
2019 - 2019 Oppgradert tekniske tavler i garasjene
2019 - 2019 Skiftet 24 stk. avtrekksvifter på tak
2019 - 2019 Div. asfaltering rundt blokkene
2018 - 2018 Nye trapper inngangsparti blokk 6,7,8
2017 - 2018 Rehabilitert alle balkonger Rehabilitert alle balkonger med nye rekkverk
2017 - 2017 Bytte av porttelefonanlegg Gjelder alle blokkene
2011 - 2011 Nye sikringsskap
2011 - 2011 Nytt lås-/nøkkelsystem
2008 - 2009 Fasaderehabilitering Totalrehablitering av fasade

Utført arbeid i 2023
- Byttet renhold og halvert årets forbruk.
- Service på glass balkongene fasade.
- Kontroll sandfelle.
- Service på traktoren.
- Kjøpt inn ny oppsamler til feiekost (traktor).
- Vasket garasjene og merket opp.
- Ryddet opp kjellerne x2 i år.
- Hatt kontainere rett før dugnad.
- Hatt dugnad for alle fire blokker.
- Kjøpt inn deler til skjæret til traktoren og justert feiekost.
- Bygget nye gjerder og reparert gjerder blokk 5 og 6.
- Hatt kontroll av Norsk Brannvern.
- Hatt takservice. Bestilt årlig service og utbedring til 2024.
- Hatt service på ventilasjonsanlegget og reparert og skiftet på viftemotor og reimer i garasjer. Opprettet årlig servicestart fra 2024.
-Bestilt ny gressklipper.
- Gjerder på stue side ferdig malt.
- Drift og vedlikehold av brannsikring utført.
- HMS runde utført.
- Fått til ny og bedre forsikringsavtale. Oppstart 11. februar 2024.

Planlagt arbeid 2024
- Ny gressklipper kommer våren 2024.
- Maling nordsiden av alle fire bygg utføres til våren.
- Protan takutbedring og kontroll bestilt.
- Vår rengjøring oppganger og kjeller inkl i avtale.

Annet
Kjøleskap,  komfyr, oppvaskmaskin,  vaskemaskin følger med slik de er. Skap soverom følger med.

Selger har selv ikke bebodd eiendommen siden 2015,  og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakkyndig eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 34 402 kvm, Eierform: Festet tomt

Utløpsår feste: 2060, Tomten: (34.402 kvm.) er festet av Oslo kommune i 90 år fra 1.6.1970

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst fra offentlig vei inn på privat adkomstvei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig m.tilh. anlegg, felles gangareal, offentlig gang-/sykkelvei, felles lekeareal og friområde/park. Reguleringsplan: 28068. Gjeldende kommunedelplaner: KDP-18, KDP-17 Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn". Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser. Se pågående saker i området: 201815028 - Tokeruddalen 105 - Bestilling av oppstartsmøte - Omregulering

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Mulighet for rask overtakelsen.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 750 000,- (Prisantydning)
kr 104 371,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 854 371,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 102 600,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 103 800,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 958 171,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.3 950)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.16 500)
Overtagelse (Kr.2 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.22 940)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.4 900)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (Kr.45 148,08)
Tilrettelegging (Kr.11 105)
Totalt kr. (Kr.135 343,08)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0321

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vestlisvingen 17
For mer om objektet
Vestlisvingen 17

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: