Bilde 1 av Kullerødstien 3Bilde 2 av Kullerødstien 3
Digital salgsoppgave
Kullerødstien 3

3239 Sandefjord • Sandefjord kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 500 000

Omkostninger: kr 100 990Totalpris: kr 3 600 990
VIS. SØNDAG Rimelig halvpart tomannsbolig med god standard! Pent innredet | Solrike uteplasser | Barnevennlig & sentralt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
6
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
95 m²
Bruksareal (BRA)
100 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
25 m²
Fellesutgifter
kr 100 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 167 / Mnd
Prisantydning
kr 3 500 000
Omkostninger
kr 100 990
Totalpris
kr 3 600 990
Byggeår
2012
Tomt
Festet fellestomt 6522 m²
Oppdragsnummer
87240134
Visninger
Søndag 29. sep.
12:45 - 13:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 500 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Transport av festekr 3 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-)kr 87 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 3 600 990
Eiendom
Kullerødstien 3, 3239 Sandefjord

Matrikkel
Gnr. 34 Bnr. 6 Snr. 6 i Sandefjord kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 100 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 95 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 25 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2012

Tomt
Festet fellestomt 6522 m²
Beregnet areal og historisk oppgitt areal avviker. Historisk oppgitt areal er 6636,5 m2.
Eiendomsgrenser er på kart markert som "middels nøyaktig". Kjøper må ta høyde for avvik i tomtegrenser og areal.

Prisantydning
kr 3 500 000,-

Tilstandsrapport
Bygningssakkyndig: Anticimex AS Sandefjord
Rapportdato: 26.08.24
Type rapport: Tilstandsrapport

Kommunale avgifter
Kr. 13 993 pr. år Faktura sendes i 12 terminer. Kommunale avgifter omfatter renovasjon, vann og avløp.

Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Det tas forbehold om at det kan være avvik i kommunens registre i forhold til den faktiske situasjonen og at det kan foreligge forhold omkring eiendom og bygninger som kommunen ikke er kjent med.

Eier
Izabela Dominika Wrobel Waldemar Krzystof Wrobel

Parkering
Oppstillingsplasser på asfaltert gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig, landlig og utrolig sentralt boligområde på Hunsrød/Kullerød i Sandefjord kommune. Eiendommen sokner til Fevang barneskole (2,5 km) og Breidablikk ungdomsskole (5 km), og det er flere barnehager i nærområdet. Ikke minst har du et hyggelig skogholt rett bak huset, noe som gir ekstra boltreplass for store og små. Påkjøring til E18 rett i nærheten, perfekt for deg som eventuelt pendler til jobb. MC Donald, motel, Shellstasjon og Obs kjøpesenter er rett inærheten. Hoved busstasjon til Oslo og Sandefjord lufthavn, Torp 5 min unna med bil. Hunsrød byr på god kollektivtransport, der nærmeste bussholdeplass har hyppige avganger til Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Du har også gode servicetilbud i nærliggende forretninger med blant annet apotek, sportsbutikk og kafé innen gangavstand. For deg som er glad i skog og mark så ligger Hunsrød omkranset av fine turområder, med nærliggende vann som Goksjø. Det er kort vei til fjorden og kyststi. Ved idylliske Goksjø er det populært å prøve fiskelykken, padle i kano eller bade, og langs fjorden ligger badeplassene naturligvis som perler på en snor.

Tomas Vedvik i EIE eiendomsmegling ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Tomt
Festet fellestomt, 6522 m².

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Tomannsbolig
Første etasje:
BRA 100 m²
- BRA-i 52 m²: Entre, stue, kjøkken, spisestue og vaskerom/WC
- BRA-e 5 m²: Utvendig bod

Andre etasje:
BRA 43 m²
- BRA-i 43 m²: Gang, bad og tre soverom

Leiligheten inneholder 95 m2 P-ROM.

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 51 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 43 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De
delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 8 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Anticimex AS Sandefjord, datert 26.08.24. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:

Tomannsbolig beliggende i Kullerødstien 3 i Sandefjord kommune. Tomt opparbeidet med asfaltert vei med gressdekte flater og diverse beplantning.
Parkeringsplass utenfor inngangsparti.

Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av
trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med takstein. Entrédør med glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer
av tre, og tre-lags glass. Varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjon.

Boligen er over 2 etasjer og inneholder følgende:
1 etasje: Entre, stue, kjøkken, spisestue, vaskerom.
2 etasje: Gang, bad og tre soverom.

Boligen har fått følgende TG3:
Elektrisk anlegg Forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Sjablongmessig prisanslag: Kr 0 - 10 000,-
Boligen har fått følgende TG2:
Våtrom - Bad. Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det
Overflater vegger
Overflater gulv
Fallforhold (gulv)
Våtrom - Vaskerom. Sanitærutstyr / innredning
Fallforhold (gulv)
Kjøkken Overflater vegger
Øvrige rom Overflater gulv
Loft - uinnredet / råloft Overflater vegger/undertak
Terrasser / platting på terreng Terrasser på terreng (understøttet av bjelker / pilarer)

Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Boder
Utvendig sportsbod på ca. 5 kvm.

Standard
Lys og tiltalende halvpart av tomannsbolig. Godt vedlikeholdt med god standard! Pent opparbeidet hage med plen og tujahekk. Parkering på asfaltert gårdsplass. Solrik og barnevennlig beliggenhet!

Romslig stue i en åpen løsning mot kjøkkenet. Store vindusflater gir godt med lys. Nyere laminatgulv. Spotter i tak. Varmepumpe. Utgang til sør/vestvendt platting og videre mot hagen - solrik hjørnetomt. Lekkert Sigdal kjøkken. Godt med skap- og benkplass. Kjøkkenøy. Kun integrerte hvitevarer medfølger. Pent flislagt bad med varme i gulv i andre etasje. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt wc og servant med skap. Entré og WC/vaskerom i første etasje som også er flislagt med varme i gulv. Tre romslige soverom i andre etasje. Rommene er lyse og nytt nytt gulv. God plass til garderobeskap. Isolert bod ved inngangspartiet. Sentralstøvsuger. Automatsikringer på alle kurser. Varmepumpe i stue, varmekabler på bad, gang og WC/vaskerom. Det er pipeløp, men ikke installert ildsted.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for Kullerødstien 3, datert 29.06.2012.
Byggetegninger fra kommunen, datert 14.06.2005 samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Varmepumpe. Pipeløp, men ikke installert ildsted. Ellers elektrisk oppvarming via varmekabler i gang, bad og WC/vaskerom.
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen. Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 13 993 pr. år Faktura sendes i 12 terminer. Kommunale avgifter omfatter renovasjon, vann og avløp.. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over tolv terminer p.a. Det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:
Kostnader knyttet til årlig strømforbruk.
Kostnader knyttet til årlig forsikringspremie.
Kostnader knyttet til årlig festeavgift er kr. 7 769.
Kostnader knyttet til brøyting/ vedlikehold av privat vei. Selger betaler pr. i dag: kr. 100,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i If Skadeforsikring med polisenummer: 0717853

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt, men fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som hensyntar om boligen er "primærbolig" (der eier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for skatteåret 2021 var for primærbolig 25% av beregnet markedsverdi, og 90% for sekundærboliger. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser, og henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Sameie
Sameiet består av 6 seksjoner og den aktuelle seksjonen har sameiebrøk 1/6.

Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Det foreligger ikke vedtekter, husordensregler, årsregnskap eller annet iht. eierseksjonsloven, og eiendomsmegler kan således ikke fremlegge dette. Det foreligger dog et enkelt oppsett på fordeling av felleskostnader og protokoller fra sameiermøter, og dette følger vedlagt salgsoppgaven. Dersom sameiet mottar er regning, vil dette normalt fordeles etter seksjonsbrøk.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Tekniske installasjoner
Vannrør med rør-i-rør system og kobber. Hovedstoppekran er plassert på vaskerom. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert.
Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerom. Varmtvannsbereder på 200L (fra ukjent årstall. ) plassert på vaskerom. Balansert
ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert på vaskerom.

Diverse
Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer i handelen, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Energiattest
- Ledningskart
- Kommuneplankart
- Reguleringsplankart
- Festekontrakt

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.

Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kjøpers bank vil få prioritet etter disse:

1955/1169-1/29  Erklæring/avtale  
24.05.1955 
REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/4298-1/29  Bestemmelse om veg  
08.10.1968 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:34  
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1971/638-1/29  Jordskifte  
13.02.1971 
Grensegangssak
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1982/1244-1/29  Bestemmelse om veg  
01.03.1982 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:35  
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/7364-1/29  Erklæring/avtale  
29.11.1996 
Vilkår for bygging av bolig m/garasje nærmere off. ledninger enn 4 m
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/155908-1/200  Erklæring/avtale  
25.01.2007 
Rettighetshaver:SANDEFJORD KOMMUNE  
Org.nr: 916882807
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Godkjenning av grunneier før arbeid igangsettes.
Rettighetshaver forplikter å sette eiendommen i samme stand som før arbeidene startet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/4332-1/200  Erklæring/avtale  
04.01.2008 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:62  
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:63  
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:67  
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:81  
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3907-34/6
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2008/373758-2/200  Festekontrakt - vilkår  
08.05.2008 
gjelder fra dato: 05.05.2008
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:5
TOMTEVERDI: NOK 990.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 33.000
Bestemmelse om innløsning
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pengeheftelser i festerett
2008/373758-2/200  Festekontrakt - vilkår  
08.05.2008 
gjelder fra dato: 05.05.2008
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:1
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:2
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:3
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:4
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3907 Gnr:34 Bnr:6 Snr:5
TOMTEVERDI: NOK 990.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 33.000
Bestemmelse om innløsning
Med flere bestemmelser
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/459606-1/200  Bestemmelse om veg  
06.06.2013 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:22  
Bestemmelse om vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2013/459606-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
06.06.2013 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:22  
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/927986-1/200  Bestemmelse om veg  
08.10.2015 
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:22  
rettighetshaver:Knr:3907 Gnr:34 Bnr:116  
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/59805-1/200  Seksjonering  
22.01.2008 
opprettet seksjoner:
snr: 6
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 1/6
 
2012/676701-1/200   ** Diverse påtegning  
21.08.2012 
Endringen består av ombytte av tegninger for seksjon 5 og 6
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Tinglyste servitutter følger eiendommen og eventuelle kopier av disse kan fås ved henvendelse til megler. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Festeavtale
Bortfester: Anders Jensen AS og Bjørnar Johan Kiil
Festeavgift: Kr. 7769,- pr år med forfall 1.januar
Festekontrakten løper til innløsning eller oppsigelse fra festerens side.
Regulering av festeavgift: Neste regulering av festeavgift er november 2024. Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeks.
Annen viktig informasjon: Ved en eventuell innfrielse av festetomten må hele sameiet avtale innløsing med bortfester.

Utleie
Eiendommen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Det går offentlig overvann- og spillvannledning over felles tomt og under nummer 7.

Ihht 1996/7364-1/29  Erklæring/avtale er det gitt tillatelse til å oppføre ny tomannsbolig og garasje på gnbr. 34/6 slik at nordvestre hjørne på boligen blir liggende minst 3 meter fra spillvannsledning og garasje mindre enn 2 meter fra spillvannsledning.
Sandefjord kommune gis rett til å foreta tilsyn og utbedring, eventuelt omlegging av ledningene over eiendommen. Kommunen forplikter seg etter slike arbeider å sette eiendommen i samme stand som før arbeidene startet. Kommunen er ansvarlig for eventuelle skader på beplantingen m.v. i forbindelse med tilsyn/ utbedring eller omlegging av offentlig spillvann- og vannledninger. Kommunen er ikke ansvarlig for eventuell skade på bolig eller garasje ifm. drift, vedlikehold og fornyelsesarbeider, forårsaket av at byningene ligger nærmere spillvannsledning enn 4 meter, bortsett fra i de tilfeller hvor kommunen har vist uaktsomhet.

I følge 2013/459606-1/200  Bestemmelse om veg har eiere av gbnr. 34/22 rett til bruk og plikt til vedlikehold av felles vei, vann- og avløpsledninger på gbnr. 34/6.
Eier av gbnr. 34/22 har rett til bruk og plikt til vedlikehold av den del av fellesveien på gbnr. 34/6 som han bruker for adkomst til sin eiendom.

I følge 2015/927986-1/200  Bestemmelse om veg gir eiendommene gbnr. 34/22 og gbnr 34/116 veirett over gbnr. 34/6 til Raveien. Eiere av nevnte eiendommer forplikter seg til å delta i normalt vedlikehold av veien og ta sin andel av tilhørende kostnader.

I følge 2008/4332-1/200  Erklæring/avtale gis eierne av gbnr. 34/ 63,67 og 81 rett til bruk og plikt til vedlikehold av felles vei, vann-, avløps- og strømledninger samt fellesareal på gbnr. 34/6. Eier av gbnr. 34/62 har rett til bruk og plikt til vedlikehold av den del av fellesveien på gbnr. 34/6 som har bruker for adkomst til sin eiendom. For gbnr. 34/6 og 81 gjelder plikten til vedlikeholder når eiendommen er bebygd.

Ihht 2007/155908-1/200  Erklæring/avtale ligger kommunal Ø160mm overvannsledning og Ø200mm spillvannsledning over eiendommen gbnr. 34/6. Grunneier av gbnr. 34/6 samtykker til at overvannsledning og spillvannsledning legges i varerør under boligen i slik lengde at byggeavstand til ledning som ikke ligger i varerør er 4meter. Sandefjord kommune gis rett til å ha liggende VA-lesningene, foreta tilsyn og utbedring, eventuelt omlegging av eksisterende VA-nett og eller legging av nytt VA-nett over eiendommen. Arbeidene skal planlegges sammen med grunneier og godkjennes av grunneier før arbeidene kan igangsettes. Sandefjord kommune er uten ansvar for steninger eller andre skader på bolig i forhold til VA-nettet som ligger nærmere enn 4 meter til bolig. Kommunen er ansvarlig for eventuelle skader på beplantingen m.v. i forbindelse med tilsyn/ utbedring eller omlegging av offentlig avløpsledning over eiendommen.

Ihht 1982/1244-1/29  Bestemmelse om veg har eier av gbnr. 34/6 og 8 gitt televerket rett til å benytte felles privat vei over eiendommen som adkomst til sin automatkiosk på gbnr. 34/35.

Ihht 1968/4298-1/29  Bestemmelse om veg gir eier av gbnr. 34/8 veirett over eiendommen til gbnr. 34/34 frem til hovedveien.

Regulering
Kommuneplan/ Kommunedelplan:
Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (21.09.2023) er avsatt til:
- Ras- og skredfare
- Hensyn friluftsliv
- Kombinert bebyggelse og anleggsformål, nåværende
- Gul sone iht. T-1442 (gjennomsnittlig støybelastning)
- Rød sone iht. T-1442 (høye støynivå)
- Blå/grønn struktur, fremtidig
- Blå/grønn struktur, nåværende
- Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringsplan:
Eiendommen ligger i et regulert område med eldre reguleringsplan med planID 19950008 plannavn Granly Kullerød, gnr. 34,bnr. 6,8 (19.09.1995) hvor reguleringsformålet er boliger, frittliggende småhusbebyggelse, kjørevei og felles lekeareal.

Eiendommen ligger også i et regulert område med eldre reguleringsplan med plannavn Ny vei fra Fokerød til Sandefjord Lufthavn (20.04.1993) planID 19930001 hvor reguleringsformålet er annen veigrunn.

Det er varslet bygging av tomannsbolig og enebolig på naboeiendom Raveien 419 (Gnr. 34/ Bnr. 62).

Eiendommen er omfattet av regleringsplan E18 Fokserød-Kullerød med planID 20210010 som er under arbeid.

Eiendommen ligger innenfor et område som ligger under marin grense, i likhet med de fleste andre eiendommer i Sandefjord kommune og Østlandet generelt. Ved utbygging/endringer på eiendommen, kan det være behov for nærmere grunnundersøkelser. I gjeldende kommuneplan er disse områdene merket med en egen hensynssone, hvor faren for områdeskred ved endringer og tiltak skal vurderes i henhold til krav i pbl. § 28-1 og TEK17 § 7-3 med veiledning, herunder NVEs veileder 1/2019. Det henvises til kommunen for ytterligere informasjon.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Overtagelse
Etter avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

kr 3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 3 000,- (Transport av feste)
kr 87 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 91 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 591 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 600 990,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)




Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning. Det tas forbehold om endring i offentlige gebyr.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:




Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 19 900,-
Provisjon : 1,00%
29 900 Minimum
Inklusiv mva




Visningshonorar kr. 990,-

Oppgjørshonorar kr. 6 950,-

Markedspakke kr. 16 900,-

Sosiale medier kr. 4 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
87-24-0134

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Sandefjord
Org. nr: 919667168
Thor Dahls gate 1-5
3210 Sandefjord
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Tomas Vedvik

Saksbehandlere
Tomas Vedvik
EIE Sandefjord
Eiendomsmegler
Mob: 93 82 66 82 / E-post: tv@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kullerødstien 3
For mer om objektet
Kullerødstien 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: