Bilde 1 av Lyngveien 33Bilde 2 av Lyngveien 33
Digital salgsoppgave
Lyngveien 33

3118 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Høyt og frittliggende enebolig med hele 1,2 mål tomt, flott utsikt og sen kveldssol. Stort potensiale for den rette
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
103 m²
Bruttoareal (BTA)
115 m²
Kommunale avgifter
kr 975 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 128 870
Totalpris
kr 4 818 870
Byggeår
1948
Tomt
Eiet tomt 1197 m²
Oppdragsnummer
88210101
card-default

Jørn Richard Andersen

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Jørn
Prisantydningkr 4 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 127 500,-
  
Totalpris kr 4 818 870
Eiendom
Lyngveien 33, 3118 Tønsberg

Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 175 i Tønsberg kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1948

Tomt
Eiet tomt 1197 kvm

Prisantydning
4 690 000

Eier
Berit Johanne Gaarder

Beskrivelse
Eiendommen ligger i en fredelig boliggate preget av romslige villaer på store hagetomter uten gjennomgangstrafikk. Solforholdene er suverene, og lange sommerdager kan nytes i en usjenert hage sammen med flott utsikt til deler av Tønsberg by i kombinasjon med svært sen kveldssol.

Parkering
Det er parkering i garasje på 27 kvm og på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i en fredelig boliggate preget av romslige villaer på store hagetomter uten gjennomgangstrafikk. Solforholdene er suverene, og lange sommerdager kan nytes i en usjenert hage sammen med flott utsikt til deler av Tønsberg by i kombinasjon med svært sen kveldssol.

Eiendommen ligger i et veletablert villaområde, svært barnevennlige og rolige omgivelser i Presterødåsen (ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum). Kort vei til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. cafè, lege-/helsesenter, Rema1000, Level treningssenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler.
For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 10 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste
badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 10 minutter med bil! I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. For den skiglade er det ca. 300 meter til "Osebergløypa".
For barn og unge er det en rekke lekeplasser like ved eiendommen.
Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum.
Kort og trygg skolevei til barneskole på Sandåsen og flere barnehager.

Bebyggelse
Området er hovedsaklig utbygget med villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1197 m²
Stor og pent opparbeidet tomt som byr på store muligheter for den rette. Tomten er pent opparbeidet med plen, blomsterbed og prydbusker. Gårdsplass og gangveier er gruset.

Adkomst
Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Sandeåsen barneskole og Presterød ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.
Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over skoler og barnehager i nærheten.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor.

Inneholder
Totalt primærrom: 71 kvm
Totalt bruksareal: 103 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

Første etasje
P-rom 41 m²: Entré, gang m/trapp, toalett, kjøkken og stue.
S-rom 2 m²:

Andre etasje
P-rom 30 m²: Gang, bad og 2 soverom.

Kjeller
S-rom 30 m2: Vaskekjeller , gang/trapperom, kjellerrom , kjellerinngang.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er plassmålt og beregnet med utgangspunkt i Takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Målbart areal betyr nødvendigvis ikke at arealene er godkjent hos bygningsmyndighetene, ettersom at kravene i byggeforskriften ikke er sammenfallende med kravene i retningslinjene. Det kan derfor forekomme forskjeller på hva som defineres som målbart areal og hvilke rom kommunen har godkjent for varig opphold, ettersom rommene defineres ut ifra dagens faktiske bruk. Bruken av rommet kan følgelig være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle nødvendig godkjenning for den aktuelle bruken.

Takstmannen opplyser følgende. Kjeller blir å anse som grovkjeller og S-rom. Vaskerom (s-rom og vaskekjeller) på 8 m2 med høyde i underkant av 1,9 m, er ikke medtatt i måling iht. måleregler. Ellers rundt 1,91 og 1,99 m. høyde i kjeller.
Kott i 2. etasje er ikke målbart og areal i 2. etasje kan variere (det er garderobeskap på en vegg på hovedsoverom, og det er ikke
mulig å måle bak garderobe).

Byggemåte
Enebolig oppført i 1948.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport datert 22.09.21 utført av Stokke Taksering AS. Følgende er hentet fra rapportens konklusjon:

Enebolig over 3 plan fra ca 1948 og garasje m/bod i bakkant fra ca 1998. Opparbeidet selveiertomt med flott utsikt. Det er 30 m2
veranda mot sydvest (solrik). Kjeller med egen inngang og interntrapp.

Boligen er oppført i bindingsverk på støpt grunnmur og kledd med tømmermannspanel. Saltak m/oppløft tekket med betongtakstein. Kjeller blir å anses om grovkjeller.

Garasje og bod i bindingsverk på støpt plate og kledd med stående og liggende kledning. Saltak med betongtakstein. Leddport i tre m/motor.

Boligen er renovert på 80/90 tallet med kledning, noen vinduer og antatt betongtakstein (senere takfornyet). Noen nyere vinduer, stikkledning til offentlig nett ca 2000 og baderom fra ca 2000 tallet. Samt flere flater er oppgradert mm.

Som det fremkommer i rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand. Men stort sett som følge av alder og forventet levetid.

Ellers virker boligen solid oppført.

Men noen kommentarer er det og det er greit å bemerke seg følgende bygningsdeler med Tg 2:

Loft, punkter på kledning, eldre vinduer, rom under terreng, drenering, gulv på baderom (ikke unormal fukt) og trapper. Samt
punkter på garasjen.

Interessenter bes lese rapporten og spørsmål kan stilles før eller etter visning.

Viser ellers til de respektive bygningsdeler i rapporten og salgsoppgave.

Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Råteskadet vindskie ved oppløft ved inngangsparti og takoppløft har fått TG3.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises til vedlagte tilstandsrapport, samt selgers egenerklæring. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. For eventuelle bygningstekniske spørsmål kan takstmann kontaktes.

Standard
Boligen holder en normalt god standard og er hovedsaklig oppgradert på 80/90 og 2000 tallet. Da ble det blant annet byttet kledning, vinduer og lagt om tak, det er i den senere tid utført takfornying.

Kjøkken:
Pen kjøkkeninnreding med profilerte og lakkerte fronter i profilert utførelse og laminert benkeplate med nedfelt kum. Ventilator med avtrekk gjennom vegg. Flis på vegg mellom benk og overskap. Plass til hyggelig spiseplass på kjøkken. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Bad:
Pent flislagt bad i 2.etasje fra antatt tidlig 2000 tallet. På badet er det dujshjørne og pen baderomsinnredning med skapplass.
Det er varmekabler i gulv.

Stuen er malt i lyse farger og har eikeparkett på gulv samt at det er hyggelig peis som gir god varme. I tillegg er det varmepumpe. Stuen har plass til både sittegruppe og spisestue. Det er utgang til en stor usjenert terrasse som er vestevendt, her har man langstrakt utsikt og sen kveldssol.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest
Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse.
Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Sikringsskap i gang i 2. etasje med nyere automatkurser. 50 Amp. hovedsikring og 7 kurser. Elektronisk måler.
Kontrollert og godkjent anlegg i følge eier.

Oppvarming
Gulvarme på baderom og peisovn og luft til luft varmepumpe i stue.
Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Vestfold interkommunal brannvesen opplyser at det ble ført tilsyn av fyringsanlegget 22/10-2020. Det ble ikke avdekket avvik eller anmerkinger som har betydning for sikkerheten eller adkomsten. Skårstein har noe dårlige fuger.

Selger opplyser at det for mange år siden oppdaget feier at det hadde vært branntilløp i pipen. Dette ble utbedret.

Energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter utgjør Kr. 11 690 pr. år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Beløpet betales over fire terminer p.a.

Ny eier må belage seg på kostnader til forsikringer, strøm og tv/internett, som de selv må tegne. Boligen er tilknyttet kabel-tv.
Selger opplyser om at det ligger fiber i gaten, og at deres årlige strømforbruk har ligger på 15 000 kwh.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret i Tryg

Formuesverdi
Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2019:
Som primærbolig kr. 762 374,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.
Som sekundærbolig kr. 2 744 545,- ved annen bruk av eiendommen.

Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.

Tekniske installasjoner:
Nyere varmtvannsbereder på 200 liter og hovedstoppekran i vaskekjeller. Vannrør i kobber og avløp i plast og støpejern.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Kommunen har ofte gamle byggetegninger eller kan mangle slike tegninger helt og holdent. Derfor kan det i gitte tilfeller være vanskelig å sjekke om dagens rominndeling stemmer med hva som i sin tid ble byggemeldt. Kjøper vil overta ansvaret for slike eventuelle avvik, og vil selv måtte søke nødvendige bruksendringer eller tillatelser.

Annet
Salgsoppgavens vedleggsdel inneholder:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Situasjonskart
- Plankart

Radonmåling
Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvalige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt legalpant i eiendommen som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen heftelser registrert på eiendommen.
For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Eiendommen har ikke separat utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av eiendommen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Det er lagt nye vann- og avløpsledninger fra offentlig nett og inn til boligen i ca år 2000.

Selger opplyser at nabo mot øst har avløpsledninger som går over denne eiendom ved garasje.

Regulering
Eiendommen er uregulert, og ligger i et område som er avsatt til bolig i kommuneplanens arealdel, datert 22.05.2019.
Tønsberg Kommune er for tiden ikke kjent med reguleringsmessige forhold som tilsier at det kan bli vesentlige endringer for området og eiendommens eksisterende kvaliteter.

Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtakelse etter avtale med selger. Antall nøkkelsett ved tiltredelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Total kjøpesum inkl. offentlige gebyrer, avgifter og øvrige kostnader:

4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
127 500,- (Dokumentavgift)

128 870,- (Omkostninger totalt)

4 818 870,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, skal uoppfordret betales til meglers klientkonto 2 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Provisjonsbetingelser:

Tilrettelegging : 15 000,-
Avtalt fast pris : 35 000,-
Inklusiv mva
Oppgjørshonorar kr. 5 950,-

Markedspakke kr. 15 900,-

I tillegg blir selger belastet for utlegg.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp, har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, markedspakke og utlegg.

Oppdragsnummer
88-21-0101

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Sandefjord & Stokke Eiendomsmegling AS
EIE Stokke
Org. nr:919667168
Frederik Stangs gate 1
3160 Stokke
Tlf: 33 47 30 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler Jørn Richard Andersen

Saksbehandlere
Jørn Richard Andersen
EIE Stokke
Daglig leder | Eiendomsmegler
Mob: 90 76 80 59 / E-post: jra@eie.no

EIE Stokke

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lyngveien 33
For mer om objektet
Lyngveien 33

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: