Bilde 1 av Slagenveien 31Bilde 2 av Slagenveien 31
Digital salgsoppgave
Slagenveien 31

3117 Tønsberg • Tønsberg kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og særdeles trivelig enebolig sentralt beliggende. Renovert i 2016. Fin uteplass, 2 bad og 3 romslige soverom.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
96 m²
Bruksareal (BRA)
147 m²
Bruttoareal (BTA)
165 m²
Kommunale avgifter
kr 11 692 / Mnd
Prisantydning
kr 3 950 000
Omkostninger
kr 119 022
Totalpris
kr 4 069 022
Byggeår
1939
Tomt
Eiet tomt 769 m²
Oppdragsnummer
67210257
card-default

Tonny Nielsen

Eiendomsmegler MNEF
Les om Tonny
Prisantydningkr 3 950 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 110 000,-
  
Totalpris kr 4 069 022
Eiendom
Slagenveien 31, 3117 Tønsberg

Matrikkel
Gnr. 1008 bnr. 14 snr. 1 i Tønsberg kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 165 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1939 Renovert 2016

Tomt
Felles Eiet tomt 769 kvm

Prisantydning
3 950 000,-

Totalpris inkl. omkostninger
3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

119 022,- (Omkostninger totalt)

4 069 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 11 692 pr. år fordelt på 4 terminer.

Eier
Agnethe Mørkedal Bjørn Mørkedal

Beskrivelse
- Lys og meget trivelig enebolig.
- Tilnærmet totaloppusset i 2016.
- Flere oppgraderinger i nyere tid.
- Parkering på egen gårdsplass.
- Flotte og usjenerte utearealer.
- Nyere takterrasse ved soverom.
- Solrik, sydvestvendt, fint utsyn.
- To solrike, usjenerte uteplasser.
- Åpen garderobeløsning i entré.
- Velholdt, nyere Sigdal-kjøkken.
- Nyere minikjøkken i andre etasje.
- Trivelig stue med nyere vedovn.
- Utgang til sydøstvendt uteplass.
- God plass for spisebord i stuen.
- To flislagte bad med dusjkabinett.
- Badene bygget opp på nytt i 2016.
- Tre lyse og romslige soverom.
- Garderobeskap og bod på ett.
- Knekott og etterisolert loft.
- Masse lagringsplass i kjelleren.
- Sikringskap med jordfeilautomater.
- Nyere elanlegg og røropplegg.
- Eiendommen er tilknyttet fibernett.

Parkering
Det er gode parkeringsmuligheter på egen, grusbelagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen har en fordelaktig beliggenhet nær Tønsberg sentrum med få minutters gange til alt av sentrumsfunksjoner som buss -og togforbindelser, butikker, kaféer, restauranter og vårt hyggelige bryggeområde. Her har du teater og flere kulturtilbud i umiddelbar nærhet. Grønne friområder og flotte tur- og rekreasjonsområder bør du heller ikke gå langt for å nyte. Området er et etablert, boligområde med kort avstand til Kilen Handelsområde med et mangfold av butikker, samt Heimdal-senteret med blant annet flott matbutikk.

Tomt
Eneboligen ligger på flat, tilnærmet usjenert hjørnetomt, kantet med hekk mot naboeiendommer, samt støyvegg i tre mot Slagenveien og Tjøllinggaten. Utearealet er pent opparbeidet med velstelt plen, gruslagt gangareal og gårdsplass, frodige tujaer og diverse beplantning. Solforholdene er meget gode.


Ved nordvestvendt langvegg er det en nyere treplatting på ca. 7,5 kvm, med adkomst fra usjenert hage. Her er det plass for både utemøblement og grill. Fra stuen i første etasje er det adkomst ned til en gruslagt uteplass rundt sydøstvendt hushjørne.


Videre er det utgang fra et av soverommene i andre etasje til en sydvestvendt takterrasse på ca. 8,3 kvm, bygget ny i 2016. Her ute er det flotte solforhold og fint utsyn til det idylliske nærmiljøet. Uteplassen har tremmegulv med sernafiltekke, hvitmalt rekkverk i tre og god plass for utemøblement.


Eier opplyser at det er gjort betydelige oppgraderinger på eneboligen i senere år. I 2020 ble loftet etterisolert og ny loftstige montert. Pipeløpet ble renovert med ny stålforing i 2019, og i 2018 ble utvendig kjellertrapp bygget inn og isolert.

I 2016 ble det lagt ny takstein, montert nye renner, nedløp, beslag og snøfangere, skiftet vannbord på nedre del av fasade, skiftet deler av ytterkledning og bygget ny takterrasse. Stikkledning for vann og avløp inn til kjeller er fra 2010. I 2005 ble det drenert på nytt og etablert ny fuktsikring rundt huset.

Eiet tomt, 769 kvm

Inneholder
1. etasje: Entré/trapperom, trapperom, kjøkken, stue/spisestue, bad/wc/vaskerom og soverom.
2. etasje: Trapperom, gang m/minikjøkken, bad/wc, 2 soverom, bod og knekott.
Kjeller: 2 kjellerrom.

Annet: Kaldloft med adkomst via luke med nedfellbar stige. Luken ble montert ny i 2020. Samtidig ble deler av loftet etterisolert.

Byggemåte
Reisverk i tre på mur. Takstein på tak.
Se ellers vedlagte Boligsalgsrapport fra Takstmann Ole Wetlesen.

Primærrom
Primærrom: 96 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 147 kvm

Standard
Entré
Det er separate innganger til første etasje og kjeller. Kjellertrappen ble bygget inn og isolert i 2018. Til første etasje er det adkomst via støpt utetrapp, med skiferheller i trinn og hvitmalte rekkverk i tre, til overbygd inngangsparti med nyere, hvit ytterdør.


Eneboligen har en lys og innbydende entré i første etasje. Rommet har parkettgulv, hvitmalt panel på veggene, åpen garderobeløsning og plass for skohylle. Det er adkomst opp til andre etasje via original, hvitmalt tretrapp med lysegrå trinn, og ned til kjelleren via lukket trapperom.


Det opplyses at nær hele boligen ble oppgradert/renovert av forrige eier i 2016. Alle innvendig overflater ble lagt nye eller pusset opp, badene ble bygget opp på nytt, og det ble montert ny kjøkkeninnredning og minikjøkken. Videre ble alle vinduer og ytterdører skiftet, nytt sikringsskap montert, samt elanlegg i første og andre etasje lagt nytt. I tillegg ble det skiftet vannrør fra kjeller og opp.


Kjøkken
Kjøkkenet ble oppgradert med ny, moderne Sigdal-innredning langs to vegger i 2016. Her er det god skap- og benkeplass. Over benken bidrar et vindu til å skape en lys og hyggelig arbeidsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter, mørkegrå laminatbenkeplater og nedfelt stålbeslag med vaske- og skyllekum.


Mellom over- og underskap er det belysning og mønstrede, grå fliser. Det er komfyrvakt ved kokesonen og fuktsensor tilknyttet automatisk stengeventil i benk. Videre har kjøkkenet ventilator, nisje for komfyr, plass for kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Rommet har parkett og hvitmalte vegger.


Kjøkken 2
I gang i andre etasje er det montert et praktisk minikjøkken fra 2016, med rustfri oppvaskkum, to kokeplater og integrert benkekjøleskap. For oppbevaring finnes det en hvit benkeseksjon med håndkleskap, skuffer og mørk laminatbenkeplate.


Stue

Boligen har en lys og trivelig stue i første etasje. Hit er det rikelig lysinnslipp fra gode vinduer på to vegger, og fra glassdør mot trapp til uteplass. Rommet har parkettgulv, hvitmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. På ildsikker glassplater er det plassert en kledelig, nyere vedovn med glassdør, noe som bidrar til å skape ekstra hygge.


Bad/wc/vaskerom og bad/wc

Eneboligen har bad/wc/vaskerom i første etasje og bad/wc i andre etasje, begge bygget opp på nytt i 2016. De tidløse våtrommene har grå gulvfliser, hvite veggfliser, gulvvarme, downlights og elektriske avtrekksvifter.


Begge har speil med integrert belysning, heldekkende servant på hvitt servantmøblement, vegghengt toalett og dusjkabinett. Badet i første etasje har også opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. På badet i andre etasje er det naturlig lysinnslipp fra innsynsfrie vinduer.


Soverom og garderobe

Boligen har tre romslige og pene soverom, ett i første etasje og to i andre etasje. Alle rommene har parkettgulv og hvitmalte vegger, og ett har utgang til takterrasse. Sistnevnte soverom har god oppbevaringsplass i takhøye, hvite garderobeskap og tilknyttet bod. Det er også god plass for garderobeløsning på de to andre soverommene.


Eneboligen har ytterligere oppbevaringsplass i knekott i gang i andre etasje, og meget gode lagringsmuligheter i henholdsvis to kjellerrom og på etterisolert loft.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiv

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler på badene. Supplerende oppvarming med nyere peisovn i stuen. Panelovner og varmekabler er fra 2016. Pipeløpet ble rehabilitert med ny stålforing i 2019.
 

Energimerking
Strømforbruk siste 12 mnd: 22.109,-
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 11 692
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 810 265,- Som sekundærbolig Kr. 2 916 955,-

Tekniske installasjoner:
Tv og internett via Fiber fra Telenor.

Det er elektrisk avtrekksvifte på badene og ventilator på kjøkken. For øvrig er det naturlig ventilasjon via luker i yttervegger. Avtrekksvifter, ventilator og luker er fra 2016.

Sikringsskapet er utstyrt med jordfeilautomater og overspenningsvern fra 2016. Elanlegg i første og andre etasje er også fra 2016.


Videre har boligen 200 liters varmtvannsbereder fra 2004, tilknytning til fibernett med mulighet for tv/internett. Det er montert utebelysning. Røropplegg fra kjeller og opp er fra 2016. Stikkledning vann og bunnledning inn til huset er fra 2010. Det er offentlig vann. Avløp går til privat septiktank.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
2016/459056-1/200 Seksjonering
25.05.2016
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 150/350

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk. Privat septikktank hvor overløp er koblet til kommunalt nett.

Regulering
Eiendommen ligger i et uregulert område.
I henhold til kommuneplanen er området avsatt til Boligbebyggelse-Nåværende

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
202,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

119 022,- (Omkostninger totalt)

4 069 022,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.20 196)
Markedspakke (Kr.15 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Visningshonorar (Kr.1 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.116 396)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-21-0257

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Tonny Nielsen

Saksbehandlere
Tonny Nielsen
EIE Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 92 86 13 46 / E-post: ton@eie.no

EIE Tønsberg
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Slagenveien 31
For mer om objektet
Slagenveien 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: