Bilde 1 av Fortunalia 75Bilde 2 av Fortunalia 75
Digital salgsoppgave
Fortunalia 75

7057 Jonsvatnet • Trondheim kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor, innholdsrik enebolig med fin utsikt. Garasje, trivelig terrasse og to ildsteder. To bad, to stuer og fem soverom.
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
218 m²
Bruksareal (BRA)
264 m²
Bruttoareal (BTA)
292 m²
Fellesutgifter
kr 292 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 833 / Mnd
Prisantydning
kr 6 750 000
Omkostninger
kr 182 270
Totalpris
kr 6 932 270
Byggeår
1997
Tomt
Eiet tomt 543 m²
Oppdragsnummer
97210262
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
Prisantydningkr 6 750 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 14 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 166 250,-
  
Totalpris kr 6 932 270
Eiendom
Fortunalia 75, 7057 Jonsvatnet

Matrikkel
Gnr. 39 bnr. 26 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 264 kvm, Bruttoareal: 292 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1997 Kjøkkeninnredning, vinduer, bad, garderobeskap, ildsteder, pipeløp og fliser i vindfang og hall  er fra 1997. Resten av huset er bygget opp igjen i 2001 etter brann.

Tomt
Eiet tomt 543 kvm

Prisantydning
6 750 000

Totalpris inkl. omkostninger
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
166 250,- (Dokumentavgift)

182 270,- (Omkostninger totalt)

6 932 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 992 pr. år kr 5 498 pr. termin nr. 2 av 4 i 2021.

Eier
Lars Wichstrøm Tove Wichstrøm

Beskrivelse
Vindfang og gang:
Eneboligen har et godt skjermet inngangsparti i sokkeletasjen. Her er det inngang til et trivelig vindfang med fliser på gulv, LED-downlights i himling, og gulvvarme. En skyvedørsgarderobe gjør det enkelt å rydde unna klær og sko. Fra vindfanget er det videre adkomst til en pen gang med gulvfliser, LED-downlights og peisovn. Downlights og kabling er fra 2021.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i eget rom med laminatgulv, malt veggpanel og LED-downlights i himling (nytt 2021). Her er det god plass til spisebord under vinduet. Innredningen er fra Norema og har blåmalte, profilerte fronter, fliser over benken og benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over nisje for komfyr er det mekanisk avtrekksvifte i hette og kjøkkenet har opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet har fått TG 1 fra takstmann.

Stue:
Den store stuen i første etasje ble oppgradert i 2019 og er på hele 60 kvm og gir et meget trivelig inntrykk med laminatgulv, LED-downlights og lyse fargevalg. Stuens blikkfang er den steinkledde peisen med sort innsats og egen nisje for ved.Gode vindusflater på to sider av rommet slipper inn rikelig med naturlig lys og her er det også utgang til terrassen.

Loftstue:
I tredje etasje ligger en loftstue med parkettgulv, lysmalt veggpanel og noe skråhimlinger. Naturlig lys slippes inn via takvindu og vinduer på endeveggen. For øvrig går et steinkledd pipeløp gjennom rommet. Merk at på grunn av himlingen er gulvflaten større enn den de oppmålte 23 kvm.

Bad/wc:
Eneboligen har to bad fra byggeår, henholdsvis ett sokkeletasjen og ett i første etasje. Badet i sokkeletasjen har flislagte overflater, gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Den romslige innredningen har profilerte fronter, servant nedfelt i benkeplate, veggskap og speil med belysning. Videre har badet veggmontert toalett og badekar med dusjgarnityr.

Bad/wc 2:
Badet i første etasje har som badet i etasjen over både flislagte overflater, gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Innredningen gir rikelig med oppbevaringsplass bak profilerte skapdører og har servant nedfelt i benkeplate, samt speil med belysning i overkant. Badet har ellers toalett og dusjhjørne.

Vaskerom:
Eneboligen har et separat vaskerom som ble oppgradert i 2001 i sokkeletasjen. Vaskerommet har flislagt gulv, våtromsbelegg på vegger, gulvvarme og mekanisk avtrekk. Rommet er utstyrt med skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Boligens varmtvannsbereder (ny 2016) er også plassert her. Praktisk inngang fra garasje for smårollinger med parkdresser eller skitne firbente venner.

Soverom og garderobe:
Eneboligen har til sammen fem soverom, hvorav tre ligger i sokkeletasjen, ett i første etasje og ett i andre etasje. Innredning av øverste etasje er ikke byggemeldt. Hovedsoverommet i første etasje har parkett, downlights og skyvedørsgarderobe. Skyvedørsgarderobe er også montert i ett av soverommene i sokkeletasjen. For øvrig har boligen rikelig med lagringsplass i tre boder i sokkel og en i første etasje. I tillegg er det lagringsplass i to knevegger i boligens hele lengde.

Parkering
Parkering er i en integrert garasje med støpt gulv og bod i bakkant. Det er ytterligere plass til parkering på asfaltert biloppstillingsplass og på gårdsplass i forkant av garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen har en naturskjønn og barnevennlig beliggenhet ovenfor Jacobsli i Trondheim kommune. Boligen ligger nær innerst i en blindvei, det er 10m til ballplass med fotballøkke, baskeballkurver og sandvolleyballbane; 20 meter til lekeplass for de minste. Solbakken barnehage ligger ved inngangen til Fortunalia, ca 400m unna. Løypenettet i Estenstadmarka, som også har lysløype, ligger 650m unna.

Fra eiendommen kan man gå rett ut i flott turterreng et rikt løypenett som kan benyttes gjennom hele året. Estenstadhytta ligger i gangavstand og tilbyr matservering i helger og i enkelte ukedager. På torsdager serverer de tacobuffet fra klokken 15:00. Her finner man også populære Estenstaddammen med flotte bademuligheter.

Jonsvatnet ligger også i nærheten, og er et fint utgangspunkt for syklister. Det er heller ikke langt til Nidelva som byr på et godt ørretfiske. Vassfjellet er Trondheimsregionens eneste alpinanlegg og ligger ca. 30 min unna med bil.

Servicetilbud:
Nærmeste dagligvarehandel er Bunnpris og Rema 1000. For ytterligere servicetilbud ligger Sirkus Shopping, City Syd og Trondheim sentrum godt innen rekkevidde.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss. Nærmeste holdeplass er Karlsheim som ligger ca. 400 meter unna. Med bil tar det ca. 9 min til Moholt, 15 min til Trondheim sentrum, 13 min til Lade, 17 min til Heimdal og 28 min til Trondheim Lufthavn.

Det er kort gangavstand til Solbakken barneskole med 115 elever. For elever i ungdomsskolen er det rundt 4 km til Markaplassen ungdomsskole.. Fra boligen er det også fin rusleavstand til Solbakken barnehage (ca 350m).

Kort fortalt:
- Innholdsrik enebolig over tre plan
- Parkering er i en integrert garasje
- Stor, herlig terrasse utenfor stuen
- Terrassen byr på vidstrakt utsikt
- Hage med plen i bakkant av bolig
- Vindfang har skyvedørsgarderobe
- Peisovn montert i gangen i sokkel
- Kjøkken med plass til spisebord
- Lys og romslig stue med flott peis
- Skråhimling med takvindu i loftstue
- Eneboligen har to flislagte baderom
- Separat vaskerom i sokkeletasjen
- Fem soverom fordelt over tre plan
- Skyvedørsgarderobe på to soverom
- Rikelig med lagringsplass i tre boder
- Eneboligen har sentralstøvsuger

Tomt
Fra stuen i første etasje er det utgang til en herlig terrasse på 50 kvm med vidstrakt utsikt over Trondheimsfjorden, Tautra og Fosenalpene. Terrassen er oppført over garasjen og har terrassedekke, trerekkverk og trapp ned til hagen. Deler av terrassen har noe overbygg og utebelysning er montert på vegg. Hagen i bakkant av boligen har skjermet plenareal med plass til bl.a. badminton og crocket og med rips-, solbær og stikkelbærbusker. I tillegg er det en fin hageflekk i forkant med skjermende prydbusker og hekk.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Primærrom:
1. etasje: Stue, kjøkken, soverom, bad, gang.
2. etasje: Soverom, trapperom, loftstue.
Sokkel: 3 soverom, bad, vaskerom, gang, vindfang.
Sekundærrom:
1. etasje: Bod.
Sokkel: Garasje med bod i bakkant, 2 boder.

Byggemåte
Enebolig er oppført i to etasjer over sokkel. Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og er kledd med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 218 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 264 kvm

Standard
1. etasje
Stue: Laminat på gulv, og malt panel og malt overflate på vegger. Panel og downlights i himling. Skiferpeis. Utgang til terrasse.
 
Kjøkken: Laminat på gulv, og malt panel og flis på vegg over benkeplate på vegger. Hvitkalket panel i tak og downlights i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for vaskemaskin.
 
Soverom: Parkett på gulv og tapet på vegger. Panel og downlights i himling. Skyvedørsgarderobe.
 
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Takess og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, mekanisk avtrekk, wc og dusjhjørne.
 
Gang: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Panel og downlights i himling.
 
Bod: Parkett på gulv og tapet på vegger. Panel i himling. Plassbygd innredning.
 
2. etasje
Soverom: Parkett på gulv og tapet på vegger. Panel i himling.
 
Trapperom: Parkett på gulv, laminat på trappetrinn og malt overflate på vegger. Panel i himling.
 
Loftstue: Parkett på gulv og malt panel på vegger. Panel i himling.
 
Sokkel
Soverom 1: Laminat på gulv, og tapet og malt overflate på vegger. Malt panel i himling. Skyvedørsgarderobe.
 
Soverom 2: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Panel i himling.
 
Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt overflate og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med servant, servantskap, mekanisk avtrekk, veggmontert wc og badekar.
 
Vaskerom: Flis på gulv og våtromstapet på vegger. Takess. Gulvvarme. Utstyrt med opplegg for vaskemaskin, skyllekum og bereder.
 
Gang: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel og downlights i himling.
 
Garasje: Støpt gulv og betong på vegger. Ubehandlet himling.
 
Bod 1: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling.
 
Bod 2: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Takess i himling. Sentralstøvsuger.
 
Vindfang: Flis på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel og downlights i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe.
 
Soverom 3: Laminat på gulv og malt overflate på vegger. Malt panel i himling.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 11.01.2002.

Oppvarming
Eneboligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt gulvvarme på bad, vindfang, hall og vaskerom. I tillegg er det stor peis i hovedstuen og peisovn i gangen. Ventilasjonen er naturlig, supplert med mekanisk avtrekk. Sikringsskap har atomatsikringer, elanlegg var nytt i 2001, og eltilsyn ble utført i 2018. Flere downlights er skiftet i 2021. Boligen har sentralstøvsuger. Innredning av loft er ikke byggemeldt og godkjent.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 21 992 pr. år kr 5 498 pr. termin nr. 2 av 4 i 2021.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 794 991,- Som sekundærbolig Kr. 6 461 969,-

Diverse
Takstmanns kommentar til areal:
Dagens bruk av boligen er ikke i samsvar med byggegodkjente tegninger. Innredning av loft er ikke byggemeldt og godkjent.
Kjøper overtar ansvar og risiko tilknyttet avvik mellom byggegodkjente tegninger og dagens planløsning.

Det er pliktig medlemskap i Fortunalia Velforening, med årlig velforeningskontingent på kr 3 500 pr. år.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1997/138-2/107 Erklæring/avtale
03.01.1997
Pliktig medlemskap i velforening m.v.
Gjelder denne registerenheten med flere

1997/138-3/107 Erklæring/avtale
03.01.1997
Bestemmelse om at eiendommen skal deles i 32 eneboliger og
17 rekkehustomter,restarealet skal være fellesareal.
Bestemmelse vedr.veger,lekeareal,parkeringsplasser og felles tekniske anlegg.
Bestemmelse om felles vegg.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
166 250,- (Dokumentavgift)

182 270,- (Omkostninger totalt)

6 932 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Interiørveileder (Kr.2 075)
Utleggsgebyr (Kr.2 590)
Markedspakke 3 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.40 000)
Tilrettelegging (Kr.15 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 490)
Styling (Kr.2 075)
Ukens bolig - finn.no (Kr.2 600)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.30 523,50)
Takstmann boligrapport (Kr.12 500)
Foto (Kr.3 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.1 250)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 405)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)
Totalt kr. (Kr.144 193,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-21-0262

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Nidaros Eiendomsmegling AS
EIE Trondheim
Org. nr:924448520
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Daniel Lanto
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no

Saksbehandlere
Cicilie Gravseth Stene
EIE Trondheim
Kontorleder / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 91 72 24 20 / E-post: cgs@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fortunalia 75
For mer om objektet
Fortunalia 75

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: