Velkommen til Eie Eiendomsmegling Bergen

«Våre kunder skal alltid få Norges beste presentasjon av sin bolig, det er vår målsetning.
De beste boligannonsene får flere treff og mye mer oppmerksomhet. Det har våre kunder mye å tjene på»
– Ole Anders Teslo / Partner og Eiendomsmegler i Eie Bergen

Har du spørsmål om kjøp og salg av bolig, eller ønsker du en gratis verdivurdering? Legg igjen dine opplysninger så tar vi kontakt.


Når du skal selge din bolig, er det vår oppgave som eiendomsmegler å oppnå den best mulige salgsprisen for din bolig. Dette skal vi gjøre gjennom en nøye plan og strategi slik at du vil oppleve kvalitet og trygghet i alle ledd av boligsalget. Det er også ekstremt viktig for oss og også ivareta kjøper slik at alle parter blir fornøyd med handelen.

Hos begge kontorene våre i Bergen er vi meglere med sterk lokalkunnskap, lang fartstid, et meget høyt servicenivå og et brennende engasjement for en presentasjon utenom det vanlige. Med vår erfaring vet vi, og vi har gang på gang bevist, at gjennom en nøye salgsstrategi og presentasjon av boligene vi selger, så har interessen og oppmerksomheten for boligen økt betydelig.

Eie Eiendomsmegling i Bergen har fast samarbeid med interiørarkitekt, boligstylist, og fotografer som jobber eksklusivt for oss. Resultatet av deres arbeid taler for seg selv, og viser at alle objekter har potensiale.

Vår målsetning er alltid å få frem potensialet til det fulle. Din bolig skal skille seg ut fra mengden og tiltrekke seg de rette interessentene. Slik får vi til det best mulige salget – et salg som alle parter er meget tilfreds med.