Velkommen til Eiendomsmegler Majorstuen

Vi har den lokale og faglige kunnskapen som skal til for å gjennomføre salget av din bolig på best mulig måte.

Eie Eiendomsmegling på Majorstuen har ligget ved Bogstadveien siden oppstarten i 1999. Vårt kontor var det første i Eie-kjedens spede begynnelse, og har siden den gang vært en betydelig bidragsyter til kjedens utvikling. Vi har et stort, moderne og sentralt kontor beliggende der Professor Dahls gate krysser Holtegata. Plasseringen gir viktig eksponering mot offentlig kommunikasjon, handlegater og ikke minst lokalmiljøet.

Vi bistår våre kunder med det vi selv kaller skikkelig eiendomsmegling. Dette innebærer at du som kunde, enten du er kjøper eller selger, vil oppleve en prosess som er preget av kvalitet og profesjonalitet. I tillegg har vi den energien og lysten som skal til for å yte det lille ekstra ved hvert salg.

Har du spørsmål om kjøp og salg av bolig, eller ønsker du en gratis verdivurdering? Legg igjen dine opplysninger så tar vi kontakt.

 


Ved salg av din bolig er vår viktigste oppgave å sørge for at du oppnår høyest mulig salgspris. Før hvert oppdrag legger vi en nøye planlagt strategi sammen med kunden, som bidrar til forutsigbarhet. Dette gir en trygghet for deg om hva som skal skje når.

Vi har fast samarbeid med fotografer, interiørarkitekter og boligstylister. Du og megler blir enige om hva som skal til for å gi den riktige presentasjonen av din bolig.

Vår lokale og faglige kunnskap, sammen med lang erfaring, bidrar til at vi finner de rette interessentene.

Bli bedre kjent med Eie Majorstuen her!