Ekkodalen – En grønn lunge i Bærum

I en stille blindvei på Slependen skal det bygges 7 nye, romslige familieboliger i barnevennlige, grønne omgivelser. Fem eneboliger og en tomannsbolig med areal fra 195 til 233 kvm skal oppføres med spennende arkitektur, gjennomtenkte løsninger og gode kvaliteter.

 

Boligene er plassert med tanke på å frigjøre mest mulig solrike utearealer med god kontakt mellom ute og inne. Innvendig takhøyde på inntil 2,8 meter vil gi en luftig romfølelse. Utover en romslig hovedetasje får flere av boligene praktikantdel med egen inngang og alle har 4 soverom på samme plan. Alle boligene får peis og inntil 3 bad. Carport med plass til 2 biler.

 

Ekkoveien ligger svært fint til i et rolig og etablert boligstrøk. Området egner seg godt for barnefamilier med kort gangavstand til skole og barnehage. Flere bussholdeplasser innen få minutters gange og ca 10 minutters gange til togstasjon. Matbutikker og legekontor i nærheten. Sandvika er en kort bil eller sykkeltur unna. Idylliske Tanumskogen og Tanumåsen med mange hyggelige turstier og flotte utsiktspunkter er lokale attraksjoner. Videre kort vei Vestmarkas turmuligheter sommer som vinter, eller til Kadettangen og Kalvøya med fine badestrender.

 

Kort om boligene

– Rolige og svært barnevennlige omgivelser
– Gjennomtenkte planløsninger
– Alle boligene har 4 soverom på samme plan
– Flere stuer
– God innvendig takhøyde
– 4 av boligene har praktikantdel
– Kjøkken fra HTH og hvitevarer fra Miele
– En stavs parkett
– Peis i alle boliger

Beliggenhet
Boligene vil ligge fint til i et trafikkstille og barnevennlig boligområde på Slependen. Veletablert boligområde egner seg godt for barnefamilier hvor de som kan ferdes trygt i hage og rolige veier med kort avstand til skole og barnehage.

Nærmeste barnehager er Tanum barnehage og Ås barnehage avd. Vågebytoppen som ligger i gåavstand fra boligene. Legekontor og matbutikk (Kiwi) i nærheten. Bussholdeplass ca. 3 min unna. Ca. 10 min gange til Slependen togstasjon. Det er ca. 5. min gange til bussholdeplass i Tanumveien. Alternativet er Sandvika som er hovedknutepunkt til tog og buss i området. Kort kjøretur unna ligger Gjettum T- banestasjon som tar deg til Nationaltheateret på ca. 25. min.

Combihallen og Jardar Idrettslag ved Bjørnegård ungdomsskole har aktiviteter til barn i alle aldre. Kort kjøretur unna til idylliske Tanumskogen og Tanumåsen med mange hyggelige turstier og flotte utsiktspunkter. Det er også umiddelbar nærhet til Vestmarka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Er du glad i skog og mark og ønsker å ha enkel tilgang til noe av det beste marka kan by på, er dette stedet for deg. Fine tur og joggerunder i området. Fra eiendommen er det kort vei til Vestmarka med preparerte lysløyper på vinterstid og Kadettangen og Kalvøya med badestrender om sommeren. Kalvøya og Kadettangen ligger en kort sykkeltur unna.

Matbutikker i nærheten finnes bl.a. Kiwi (ca. 700 meter unna boligen). En kort kjøretur unna finnes Coop Ekstra, Rema 1000 og IKEA Slependen. Videre er det kort vei til Sandvika sentrum med et rikt utvalg av butikker (bl.a. Sandvika storsenter), mange hyggelige kafeer og restauranter, kino, kulturhus og teater.

Her bor du og dine i trygge og idylliske omgivelser med alt i umiddelbar nærhet.

Her finner du prosjektet:

 

DOKUMENTER OG VEDLEGG:

Klikk her for digital salgsoppgave.

 

VEDLEGG BOLIG 1- SAMMENSLÅTT

VEDLEGG BOLIG 2- SAMMENSLÅTT

VEDLEGG BOLIG 3- SAMMENSLÅTT

VEDLEGG BOLIG 4- SAMMENSLÅTT

VEDLEGG BOLIG 5- SAMMENSLÅTT

VEDLEGG BOLIG 6 OG 7- SAMMENSLÅTT

 

MELD INTERESSE HER:

Kontakt meg

 

Eiendomsmegler
Edvard Chapsang
tlf: 98651900
mail: ech@eie.no

Utbygger
Oslo Entreprenørbedrift AS
www.oseb.no

Arkitekt
Wood Arkitektur+Design AS
www.wood.no