EIENDOMSMEGLER / PARTNER – EIE ENSJØ

Vi søker etter eiendomsmegler/eiendomsmeglerfullmektig til vårt team i Eie eiendomsmegling Ensjø. Vi er i dag 4 erfarne eiendomsmeglere og 2 eiendomsmeglerfullmektige.Vi ser for oss et team på syv stykker, og som eiendomsmegler får du hos oss sjansen til å bli del av et høytpresterende team, i ett spennende satsningsområde på Ensjø.

Kontoret holder til sentralt på Ensjø med kort avstand til Hasle/Kampen/Gamle Oslo/Helsfyr/Etterstad m.m. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team, og i et ungt og inkluderende arbeidsmiljø.

Som eiendomsmegler på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! Eie Ensjø er et kontor som skal opp og frem, og som stadighet skal slå sine egne rekorder i en spennende bydel.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Det vil være mulighet for bistand fra BackOffice samt partnerskap, dersom arbeidssøker er en høyt presterende megler.

Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.

Ønsket oppstart vil være etter avtale med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:

• Relevant meglerutdanning

• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig

• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing

• Tilfredsstillende datakunnskaper

• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid

• Etablert eiendomsmegler er ett ønske, men ikke krav

• Strukturert og nøyaktig

• Førerkort med tilgang til bil.

Send CV og søknad til daglig leder, merk emnefelt med Eiendomsmegler – Eie Ensjø.

 

For spørsmål om stillingen ta kontakt med:

Daglig leder, Halid Talic på mail eller på tlf: 467 90 993

Om arbeidsgiveren

Eie har i dag over 45 kontorer rundt omkring i hele landet, og selskapet gjennomfører over 6.000 omsetninger årlig. Kjeden er strategisk plassert i de største byene. Dermed utgjør Eie den største uavhengige meglerkjeden i landet som ikke er bankeid.