Aktuelt

Eie blir en storaktør – åpner sitt fjerde kontor i Vestfold

Eie eiendomsmegling er til stede i Tønsberg og Larvik, og åpner straks i Sandefjord. Snart ser også det fjerde meglerkontoret i Vestfold dagens lys.
Med nyåpningen i Stokke sentrum er Eie-kjeden til stede på 44 plasser landet rundt.

Stokke havner for øvrig i godt selskap. «Kjeden er strategisk plassert i de største byene», fremgår det av Eie-kjedens hjemmeside.
Boligmarkedet i Stokke har god fart. Prosjekter som Stokke Park har sysselsatt Eie-meglerne lenge. Om kort tid legges også 20 rekkehus ut for salg i Grimestadveien.

– Stokke ligger perfekt til, sier Robert Olaussen. Den erfarne Sandefjord-megleren er egentlig pensjonist, men nå er han aktiv i åpningen av Eie-kontoret i Sandefjord.

Kjenner området godt
Eie Tønsberg og Eie Sandefjord går sammen om å åpne egen eiendomsmegler i Stokke sentrum. Lokalene på Lilletorget, rett ved Vinmonopolet, åpner dørene 1. februar.

– Vi har ansatt en tidligere Krogsveen-megler fra Tønsberg til å lede kontoret. Navnet hans kan vi ikke gå ut med ennå på grunn av hans nåværende jobb. Men han har jobbet mye med boligmarkedet i Stokke og kjenner området godt, sier Hans Westby, som eier Eie Tønsberg.

Kollega Tea Wærland, daglig leder ved Eie-kontoret i Tønsberg, forteller at det aldri før har vært en egen eiendomsmegler i Stokke.
Dermed får tettstedet sitt første meglerkontor, beliggende midt i et sentrum som har utviklet seg kraftig de siste årene. Lokalene vil være bemannet av to-tre personer.

Norges største kjede
I tillegg til det kommende kontoret i Stokke har Eie Larvik et satelittkontor i Lardal. Strengt tatt er altså kjeden på plass fem steder i Vestfold om kort tid.

Eie eiendomsmegling er den største kjeden av boligmeglere i Norge som ikke er eid av en av de store bankene. Kjeden drives på franchise-basis.
Den startet i 2005, da Magne Blindheim og Kai Wongraven åpnet en felles meglerforretning i Bogstadveien i Oslo. Kjeden har gjennomført mer enn 30.000 boligkjøp- og salg siden den ble etablert.

Originalartikkel ble publisert på vestviken24.no 16.11.2017. Du kan lese den her.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel