Aktuelt

Fra tømrer til eiendomsmegler

Ole-Jørgen Jensen jobbet som tømrer i to år før han bestemte seg for å bli eiendomsmegler. Han mener erfaringen gjør han til en bedre megler.

– Det blir fort lange dager, men når man elsker jobben sin er det helt perfekt, sier Ole-Jørgen Jensen.

Han har jobbet i eiendomsmeglerbransjen i snart to år. Det siste halvåret har han jobbet som eiendomsmeglerfullmektig ved Eie Majorstuen. Her trives han med å få utfordret seg selv, være sosial og møte nye mennesker.

­– Jeg er glad i å jobbe hardt og stå på. For å kunne lykkes som megler kreves det mye hardt arbeid, sier Ole-Jørgen.

Byttet yrke

Siden Ole-Jørgen var liten har han hatt en interesse for detaljer, design og arkitektur, samt det å utvikle nye løsninger. Så når han bestemte seg for å slutte som tømrer ble det naturlig for han å velge noe innenfor eiendom.

– Jeg ønsket å bytte jobb fordi det ble litt for allsidig for meg. Det ble ofte repeterende og gikk mye i det samme hver dag, forteller Ole-Jørgen.

Med bakgrunn som tømrer mener han at han har mange fordeler som eiendomsmegler. Han mener det er viktig å ha generell kunnskap om det byggetekniske som megler.

– I denne bransjen er det viktig å ha kunnskap på alle punkter som omhandler bolig. På visning har vi ett mål, og det er å gjøre interessenten så trygg som overhodet mulig slik at de føler at dette er en bolig de vil kjøpe, forteller Ole-Jørgen.

Han mener det er mange likhetstrekk ved de to forskjellige bransjene.

– Man må være nøyaktig, ha øye for detaljer og være i stand til å planlegge. Det er også veldig mye lagarbeid, så god samarbeidsevne er en viktig faktor. Dette er ting som jeg tar nytte av i min hverdag som megler, da det er viktig å kunne samarbeide med kunden, være nøyaktig, samt gjennomtenkt planlegging og salgsstrategi, sier Ole-Jørgen.

Les mer om Ole-Jørgen og kontakt han for hjelp til å selge din bolig.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel