Aktuelt

Nå begynner det endelig

Etter en lang og kald vinter med både vinterferie og OL, ekstremkulde og ustabilt vær så er det virkelig nå boligmarkedet 2018 våkner til liv. Flere eksklusive eiendommer er på vei ut i markedet og vil definere vårsesongen for boligmarkedet.

– Vi har aldri vært så spent på responsen noen gang sier Paal Hegdahl, i Eie eiendomsmegling Sandefjord. Tidligere har vi nesten visst på forhånd hvordan sesongen blir, men i år er det ekstra vanskelig å spå.

Få enheter til salgs og mange usolgte boliger fra 2017 dominerte Vestfoldbyene i starten av året. 

– Folk vil være veldig trygge nå før de selger, de vil ha bekreftelse av at det er interesse der ute – ellers venter de. Nå begynner man imidlertid å se at responsen er der. Det viser tallene. Omløpshastigheten har gått ned fra i fjor og prisene har holdt seg overraskene bra.

De som var tidlig ute i årets 2 første måneder har fått svært gode priser og mange på visning – alle boligene som er lagt ut på nyåret hos Eie eiendomsmegling Sandefjord er solgt etter maks 14 dager i markedet. Stalltipset vårt i en tidligere artikkel vedrørende å selge tidlig har vist seg å lønne seg!

– Sandefjord merker endringene i boligmarkedet på en helt annen måte enn storbyene. Tregere tempo, men fortsatt sunt og stabilt sier dalig leder i Eie Sandefjord, Didrik Schou.

Schou gjør seg klar til søndagens visning av en funkis på Granholmen med prisantydning 6.970.000,- Blir denne solgt er det så langt årets dyreste.

Det viser at den øverste prisklassen enda ikke har blitt lansert. Derfor sier vi at «det er nå det begynner».

– Det er helt avgjørende å starte prosessen så tidlig som mulig, slik at man kan få satt opp en viktig strategi for akkurat din bolig. Og å selge før gresset er grønt kan lønne seg i de aller fleste tilfeller avslutter Schou med.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel