Denne trioen starter opp det første Eie-kontoret i Bergen.
Aktuelt

Guttedrømmen som gikk i oppfyllelse

Tre unge menn, i sin beste alder, har satt seg høye mål i Bergen: de skal bli byens beste eiendomsmeglerforetak.

Drømmen om eget eiendomsmeglerkontor har vi hatt helt siden studiedagene, og nå er drømmen blitt virkelighet. Vi skal bli Bergens beste eiendomsmeglerforetak, sier Ole Anders Strand Teslo, eiendomsmegler og partner i Eie eiendomsmeglings nye kontor i Bergen. Det mangler ikke på pågangsmot og innsatsvilje. Det unge trekløveret Eivind Kalve, Stian Bruaas og Ole Anders Strand Teslo, som alle er i slutten av tyveårene, fant hverandre under studietiden, og har jobbet sammen hos Privatmegleren i fire år. Valget av samarbeidspartner Eie var et enkelt valg. Både verdiene, layout og menneskene som styrer Eie-kjeden ga dem den rette følelsen. Samme følelsen som da deres eget vennskap startet.

– Det var full klaff både når det gjaldt kjemi, arbeidsglede og vennskap, i tillegg til at vi utfyller hverandre godt. Eivind er det fødte midtpunkt, og har en energisk tilnærming til livet, samt å være en superdyktig megler. Stian har en enorm arbeidsvilje og er en typisk bergenser som elsker å prate. Han er veldig populær hos kundene våre, forteller Ole Anders med glimt i øyet.

– Ja, han er en fantastisk storyteller, og har alvorlig munndiaré. Han klarer verken å avslutte historier eller samtaler med kunder, skyter Eivind inn og ler.

– Ole Anders er en veldig dyktig eiendomsmegler, med utpreget konkurranseinstinkt, så vi lar ham stort sett alltid vinne, da han er en slik elendig taper, fortsetter Eivind ertende.

Bertrands metode

De er klar over risikoen for at kameratskapet kan havarere, men tror god kommunikasjon og felles mål skal få dem gjennom utfordringene. Samt et brennende engasjement og interesse for faget.

– Vi er alle sterke personligheter med klare meninger, så når vi diskuterer kan det fort gå ei kule varmt her, forklarer Ole Anders. – Men vi er en dynamisk gjeng hvor alle er innstilte på å jobbe hardt, samtidig som vi har det utrolig gøy, fortsetter han.

For hardt arbeid kan det bli i en tøff bransje, men det skremmer dem ikke. Det er heller en drivkraft. For å understreke det, meldte de seg på TV-programmet «Bertrands Metode» på TV3. En ny serie hvor Erik Bertrand Larssen, Norges fremste mentaltrener og forfatter av boken «Helvetesuka», hjelper helt vanlige folk med motivasjon og mestring, slik at de kan få mer ut av livet sitt.

– Vi kom dessverre ikke med, men vi er alle veldig interessert i å utvikle oss på best mulig måte, og tenkte at det var en ideell måte å få til det på. Alt handler om mental innstilling, og det er stor forskjell på å ville gjøre noe, og faktisk å gjøre noe. Mannen er genial. Vi har brukt mye av Bertrand Larssens filosofi, og lest alle bøkene hans. Det er viktig å tenke på målsetningen og å sette livet i perspektiv, mener Stian.

– Evne til ydmykhet og trygghet er essensielt i denne jobben, da eiendomssalg handler om store og viktige verdier for folk. Vi møter mennesker i ulike transaksjoner i livet enten det er å skape et felles hjem, splitte opp et hjem, dødsbo, tvangssalg. Respekt for oppgaven og vedvarende bevissthet rundt dette er noe vi tror at Bertrand Larssens metode kunne hjulpet oss med, fortsetter han.

Bergens-patriotene

Alle tre meglerne er Bergens-patrioter på sin hals, og kan ikke få skrytt nok av hjembyen sin. Selv Ole Anders, som er østlandsgutt med mor fra Bergen, elsker byen.

– Jeg har tilbrakt alle mine barndomsferier hos mormor og morfar her i denne herlige byen. Bergen er utvilsomt verdens vakreste by, og det beste er menneskene her. Det verste er selvsagt mye dårlig vær, mener østlandsgutten.

Eivind kan ikke være mer enig, og kunne ikke tenke seg noe annet sted å bo. Han ser på seg selv som erkebergenseren; høylytt, brautende og med enorme doser sjarm. Han er dog helt uenig når det gjelder været, og synes regnet er en velsignelse.

Nå skal de bygge opp en bedrift med masse sjarme og dyktige medarbeidere, i et boligmarked som i år har vært veldig bra, med høy etterspørsel etter alle boligtyper. Og som ser ut til å holde seg stabilt ut året, men med en lav vekst. Neste år forventes en god og sunn økning i Bergen.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel