Lettstelte leiligheter i prosjektet
Aktuelt

Helt på kanten i Tromsø

– Her har det skjedd mye på kort tid. Vi har ansatt tre nye, dyktige meglere, vi har flyttet inn i nye lokaler og vi er det kontoret i Eie-systemet med nest best vekst i 2012 – og det var før nyansettelsene. Jeg tror 2013 blir et veldig bra år for oss her i Tromsø.

Etter noen år med et kjølig boligmarked har jeg stor tro på året som kommer, sier Børge Martinussen, daglig leder hos Eie eiendomsmegling i Tromsø.
Etter langvarig og massiv boligbygging i byen frem til 2008, ble det bråstopp. Så ble det ikke bygget noe nytt på mange år. Samtidig vokste byen, noe som igjen førte til for få boliger på markedet.
– Nå bygges det igjen, og nye prosjekter er på gang. Vi har blant annet byggeprosjektet «På kanten», som har gått veldig bra. Markedet er avhengig av ivrige boligkjøpere, og nå kan de som har sittet på gjerdet i påvente av noe nytt, endelig få solgt husene sine. Målgruppen vår er folk i 50-60-årene som ønsker å selge huset og flytte inn i lettstelte, nye leiligheter med ideell beliggenhet. Det har lenge vært mange som vil selge, men det har vært lite å kjøpe. Nå er markedet for nye prosjekter på vei opp igjen, forteller en optimistisk daglig leder i Tromsø.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel