Aktuelt, Kjøpe

Her kan du vinne en spesiell «visning» på et herskapelig hus

«Dette herskapelige huset er perfekt for en familie med små eller store barn. Vindusløsningene gir et åpent preg med lyse og luftige rom. Den nydelige dobbeltdøren i front skaper nærhet til hagen hvor barna kan drive med lekende uteaktiviteter. Huset har en klassisk stil som aldri vil føles umoderne. Søylene, de store buede vinduene i midten av fasaden og symmetrien i hele boligen gir et majestetisk uttrykk.»

Slik lyder beskrivelsen av boligen som er til salgs på Løftet 55 i Hetlevik, Askøy. Det flotte huset har ypperlige sol- og utsiktsforhold. Det ligger i et etablert og barnevennlig område i en blindvei på Løftet.

Da eiendomsmeglerne, Eivind Kalve og Marte Myrene ved Eie Bergen, skulle markedsføre boligen ønsket de å gjøre gjøre noe helt spesielt. De har derfor laget en helt spesiell visning for en av interessentene. I samarbeid med Søtt og Salt, inviteres en av interessentene til helaften onsdag 15/05 fra klokken 18:00! Det vil bli servert 3-retters middag, og man får disponere hele huset.

Les mer om boligen her, og ta kontakt med megler Marte Myrene om du er interessert.

Kalve mener at det absolutt ikke er behov for et slikt tiltak i boligmarkedet, men forteller at Eie skal være Norges beste på presentasjon.

– Vi håper jo på en nytenkende annonse som går viralt. Dette kan gi oppmerksomhet og tilføre boligen en «historie» som gjør at den høye prisen kan rettferdiggjøres, sier Kalve.

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel