oppussingsobjekt i tromso
Aktuelt

Hett oppussingsobjekt i Tromsø

Tidligere denne uken skrev nord24.no om et oppussingsobjekt på 82 kvadratmeter på Utsikten i Tromsø som gikk høyt etter en intens budrunde.

– Leiligheten er veldig sliten og alle rom har renoveringsbehov. Dette ble hensyntatt da vi satt prisantydning på boligen, sier megler Åse Hansen i Eie Tromsø til nord24.no.

Likevel: Da det var duket for budrunde hadde to familier lagt sin elsk på boligen. Prisantydning var 2 350 000. Da budrunden var over var leiligheten solgt for 2 650 000, altså 300 000 kroner over, skriver nord24.no.

– Det som var litt snodig her var at en tilsvarende leilighet rett ved siden av ble solgt for 2,6 millioner for bare noen uker siden – og den var i topp stand. Selgeren var både overrasket og veldig lykkelig over utfallet. Det er ikke vanlig at en slik leilighet går så mye over, forteller Hansen til nord24.no.

Lønner seg vanligvis å pusse opp før salg

Åse Hansen forteller til nord24.no at boligen tross oppussingsbehovet, så har leiligheten sine fine sider som gjør den attraktiv. Da er det lett å glemme hvor mye tid og krefter det koser å totalrenovere.

– Ja, jeg tror at folk overvurderer prisen for oppussing. Hvis man gjør det meste med egeninnsats trenger det ikke bli så dyrt. I tilfellet her vil man for 300-400.000 kroner få en topp moderne leilighet, sier Hansen.

For det lønner seg ofte å gjøre oppussingen før salg, mener megleren.

– Mange kvier seg for å gå på visning hvis de vet at man burde gjøre noe snarlig. De fleste foretrekker nok å flytte rett inn, sier Hansen avsluttningsvis.

Ler originalartikkelen her (krever innlogging)

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel