Aktuelt, Selge

Hvordan påvirker utviklingen i boligprisene akkurat din bolig?

En gang i måneden kommer boligprisstatistikken ut. Er du nysgjerrig på hvordan utviklingen i boligprisene påvirker din bolig? 

Eie tilbyr verdiovervåkning som gir deg en månedlig oppdatering på prisutviklingen for din bolig. Det er smart å ha oversikt over den estimerte markedsprisen på din bolig uansett om du planlegger å selge eller ikke. Boligmarkedet er i konstant endring og denne kontrollen gjør det lettere å vite når du bør selge boligen din.

Tallene fra verdiovervåkningen er hentet fra den månedlige boligprisstatistikken til Eiendom Norge. Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år, og en statistikk eiendomsbransjen legger til grunn for å gi best mulig estimat og oversikt på boligprisene i hele Norge.

Hvordan får jeg verdiovervåkning?

  1. Fyll inn skjema for å bestille en verdivurdering fra en av våre meglere. Dette er naturligvis helt uten forpliktelser.
  2. Få en verdivurdering av din bolig.
  3. Motta en mail hver måned med oppdatering på estimert prisutvikling på din bolig. Du kan når som helst melde deg av.

 

Bestill en verdiovervåkning av din boligVar dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel