Aktuelt

Informasjon vedrørende visning og smittefare

Coronautbruddet og de omfattende smitteverntiltakene, som er iverksatt i kjølvannet av dette, er en ekstraordinær og utfordrende situasjon som berører oss alle, som samfunn og som enkeltmennesker.

I Eie tar vi situasjonen alvorlig. Vi er opptatt av å ta vår del av samfunnsansvaret og bidra til å redusere smittefaren for våre kunder og ansatte. I tråd med anbefalinger fra offentlige myndigheter har vi iverksatt en rekke tiltak, slik at boligsalgene kan gjennomføres mest mulig normalt i den ekstraordinære og krevende situasjonen vi står overfor.

Våre tall viser at vi tross en ekstraordinær situasjon fortsatt har et velfungerende og aktivt boligmarked, og vi opprettholder all aktivitet samt løpende rådgivning.

Visning
Vi gjennomfører visninger, men tar de forholdsregler som anbefales av relevante myndigheter. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av «meld deg på visning»-knappen i våre boligannonser, slik at vi kan sette opp eget tidspunkt innenfor tidrommet til visningen. Det reduserer smitterisiko, og gir samtidig megler bedre forutsetninger for tett oppfølging av den enkelte interessent. Det er også mulighet for å be om privatvisning med «meld deg på visning»-knappen.

Det tilrettelegges for god hygiene på visning, og visningsdeltakere oppfordres til å ikke berøre noe i boligen under visningen. Interessenter oppfordres til å opplyse dersom de er i karantene eller utgjør noen økt smitterisiko. For disse gruppene kan meglerforetaket tilby alternative måter å se boligen på.

Vi vil kun benytte oss av digitale prospekt, da papirprospekt kan være en smittekilde.

Ellers unngår våre meglere å håndhilse på visning, men møter som alltid alle visningsdeltakere med et smil.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel