Aktuelt

Joakim og Ida er traineer hos Eie: – Dette er en unik mulighet

Eie er i dag en av Norges ledende eiendomsmeglerkjeder. Eie fortsetter å vokse og har nå satt i gang et trainee-program for 2. og 3. års studenter. Vi har tatt en prat med to av de 18 som er en del av årets trainee-program.

Joakim Lundquist (24) går tredje året på eiendomsmegling på BI Nydalen. Han er veldig fornøyd med opplevelsen av trainee-programmet så langt og mener at dette tydelig er noe Eie har valgt å satse på.

– Traineeplassen jeg har fått er en unik mulighet for å bli kjent med selskapet og bransjen. For min karriere betyr det at jeg vil ha god, praktisk erfaring innen sentrale prosesser og dynamikker allerede før jeg er ferdig med graden min, forteller Lundquist.

Han har et hovedmål om å gjøre et godt inntrykk og lære bransjen i sin tid som trainee hos Eie.

– På det kontoret jeg er plassert jobber noen av Norges beste meglere og backofficearbeidere, og det vil være naturlig å prøve å ta til seg så mye som mulig fra dem. På sikt er målet å fortsette i Eie som fast ansatt med flere arbeidsoppgaver og mer ansvar, sier Lundquist.

En perfekt start for å bygge en karriere

Ida Lundøy Pedersen (22) går også i tredje klasse på eiendomsmeglig på BI Nydalen. Hun synes forkurset traineene fikk var en fin måte å få et inntrykk av hvordan det vil bli og hva de har å se frem til før de begynner å jobbe på de forskjellige kontorene.

– For meg betyr det veldig mye å få denne muligheten. Jeg har selv vært litt usikker på hvordan jeg skulle gå frem for å søke trainee-stilling hos et eiendomsmeglerfirma. Dette er en perfekt start og mulighet for å kunne bygge seg en karriere med god hjelp og støtte fra Eie, sier Lundøy Pedersen.

– Som trainee hos Eie ønsker jeg å lære masse, utvikle meg, utfordre meg selv og ikke minst ønsker jeg å kunne få en fast stilling, legger hun til.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel