Aktuelt

Nå har juleteltet fått navn

Eiendomsmeklerfirmaet Eie starter opp i Sandefjord 1. januar, men har allerede satt navnet sitt på kartet gjennom det nye juleteltet i Kurbadhagen skriver Sandefjords Blad.
Kultur og telt går hånd i hånd i Sandefjord. Siden 2013 har folk gått mann av huse for å få med seg en rekke forskjellige kulturelle forestillinger og show i Fon-teltet i Badeparken. Nå håper flere av byens kulturfrelste at det innleide teltet i Kurbadhagen skal gi samme suksess i de mørke høstmånedene.
Forrige helg ble det arrangert oktoberfest, i slutten av november starter det nye juleshowet og nå har også teltet fått et navn.

Avhengig av støtte
Eiendomsmeklerfirmaet Eie kommer nemlig til byen i januar, og nå har de avtalt å sponse teltet i tre år.

– Disse aktørene har utmerket seg for å levere bra kvalitet på produksjonene sine, og da synes vi det passet bra å sette vår merknad på dette, sier administrerende direktør for Eie, Hedda Ulvness, som er født og oppvokst i Sandefjord.
De neste årene vil dermed den nye kulturarenaen hete Eie-teltet.

– Det er fantastisk at kultur og næringsliv kan samarbeide på denne måten. Det er ikke alltid like lukrativt å drive med kultur, så vi er totalt avhengig av støtte fra næringslivet. Det er også nødvendig for at vi skal få litt forutsigbarhet i det arbeidet vi driver med. Både vi og de investerer for at vi skal skape noe stort på sikt, sier Dorina Eldøy-Iversen, som sammen med Simon Andersen står for «Wenches spektakulære julebingoshow» – som har premiere 24. november.

– Dette var en gyllen mulighet til å få fram hva Eie er for noe, mener Ulvness.

Erfaren gjeng
Anført av en veteran, med over 30 år i bransjen, skal eiendomsmeklerfirmaet starte opp i de gamle lokalene til Handelsbanken i Thor Dahl-bygget på brygga.
Robert Olaussen pensjonerte seg egentlig for ett år siden, men er nå tilbake i «gamet». Han har klokkertro på at Eie kan lykkes i konkurranse med mange andre eiendomsmeklerfirmaer i Sandefjord.

– Vi er en erfaren, lokal gjeng som starter, og så har vi stor tro på konseptet til Eie. Her styrer vi litt mer selv, sier Olaussen.

Vi er et franchisekonsept.
Når du driver eiendomsmeklerforetak gjennom oss, har du en større grad av frihet, for eksempel til å gjøre dette her – å være en lokal medspiller og tilpasse seg de lokale forholdene du jobber i, forteller Ulvness.
– Dette her var «the missing link». Vi har jo kontorer i Larvik og Tønsberg, tilføyer hun.

Sandefjord-foretaket kommer til å satse på boligsalg, og ikke næring.
Olaussen får med seg seks erfarne eiendomsmeglere fra hvalfangerbyen, men kan ikke røpe navnene ennå.

– Jeg har ønsket å få med denne gjengen i lang, lang tid. Endelig fikk jeg det til, sier Ulvness fornøyd til Sandefjords Blad.

«Det er fantastisk at kultur og næringsliv kan samarbeide på denne måten»

Originalartikkel ble publisert i Sandefjords blad papirutgave 24.10.2017. Foto av Erik Andreassen.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel