i Eie har det vært høy aktivitet i bolimarkedet.Kjeden har solgt 239 boliger mot 250 for samme periode i fjor
Aktuelt

Knallvekst i boligprisene i april

Også i Eie har det vært høy aktivitet i bolimarkedet. Kjeden har solgt 239 boliger mot 250 for samme periode i fjor. Tatt i betraktning at vi i år har hatt april-påske er vi fornøyd med omsetningen.

– Vi har registrert høy aktivitet i boligmarkedet i april. Meglerne merker økt interesse for objektene i dagene før visning og visningene er jevnt over godt besøkt, sier administrerende direktør Hedda Ulvness i Eie eiendomsmegling.

Markedet er imidlertid fremdeles selektivt, understreker Ulvness.

– Populære boliger med riktig beliggenhet og høy kvalitet selges raskt. I tillegg merker vi en fornyet interesse for oppussingsobjekter. Folk ønsker enten å flytte rett inn, eller gjøre alt selv, sier hun.

Løsner i nybyggbransjen

I Eie ser man også tegn på at nybyggmarkedet rører på seg. I prosjektet Hovinbekken i Oslo ble 13 av 74 enheter solgt på en dag. Også prosjektmeglere i Bærum og Stavanger opplever økt interesse.

– Vi forventer fortsatt høy aktivitet fremover da mange planlegger salg i mai-juni. Skal man lykkes med et raskt salg, er mitt råd å lytte til megleren ved prisfastsetting av boligen, sier Ulvness.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel