Vår metode

Å bytte bolig er en stor transaksjon og som eiendomsmeglere møter vi mange mennesker som vi skal forvalte store verdier for. Det er vi ydmyke til, og vi er opptatt av å ivareta deg og din familie i denne prosessen. Det er kjernen i det vi arbeider med. Hver eneste dag.

Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Det å bli invitert hjem til en kunde er svært hyggelig og som kunde skal du sitte igjen med en positiv opplevelse som sikrer deg de svarene du er ute etter. Boligvisning er som et skihopp. Fra toppen av bakken til nedslaget i bunnen av bakken, er det flere detaljer som må klaffe for å få 20 i stil. Vår metode sørger for at alle detaljene fungerer, og sikrer i tillegg bakkerekorder med jevne mellomrom.

Det er ofte i kunderelasjonen og forhandlingene at bakkerekorden settes. Våre meglere innehar mye kompetanse, og Eie har utviklet metoder og forhandlingsteknikker for å få partene til å finne hverandre.

Vi vet at det er kundene som gjør oss bedre. Vi sender ut kundeundersøkelser til alle våre kunder og tilbakemeldingene har styrt Eies utvikling de siste årene.

Eie støtter Norges Eiendomsmeglerforbund og Eiendom Norge, som vi mener gjør en uvurderlig jobb for vår bransje. Våre ansatte sitter som representanter både sentralt og i lokalforeninger rundt omkring.

Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Du skal møte en engasjert og kompetent megler som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Du skal også møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål.