Om oss

Det å selge bolig var levebrødet til de to unge meglerne, Magne Blindheim og Kai Wongraven i 2005. Begge hadde et ønske og en drøm om å starte egen meglerforretning, så tospannet åpnet sitt aller første  Eie-kontor i Bogstadveien. I dag har kjeden over 45 kontorer rundt omkring i hele landet, og selskapet gjennomfører over 6.000 omsetninger årlig. Kjeden er strategisk plassert i de største byene. Dermed utgjør Eie den største uavhengige meglerkjeden i landet som ikke er bankeid.

I Eie eiendomsmegling vet vi at fornøyde kunder er vår levevei. Hvert oppdrag må være fortjent, og meglerne gjør sitt ytterste for at oppdraget gjennomføres så godt som mulig. Tilbakemeldinger fra kunder er en viktig del av Eies prestasjonskultur, og ærlige tilbakemeldinger gir oss et kompass vi kan navigere etter, enten det gjelder å fortsette med det vi er gode på, eller forbedre oss der det er nødvendig. Vi måler derfor meglerens prestasjoner. Vi er åpne for at vi kan bli bedre, så snakk med oss om det. Gi oss både ris og ros. Vi er med andre ord et produkt av kundens tilbakemeldinger.

I Eie tenker vi ikke bare på det. Vi snakker heller ikke bare om det. Vi gjør det. Vår uavhengighet gjør oss smidige, og vi kan prøve ut nye ting i takt med det samfunnet vi lever i.  Eie har vunnet flest Gullmeglere i bransjen, og vi har mottatt mange nominasjoner for våre nyvinninger. Det gir oss inspirasjon og iver. Til å tenke nytt, og til å finne nye verktøy for å bli bedre for våre kunder. Hver eneste dag.

Se gjerne våre gode referanser på Eiendomsmeglerguiden her!