Eie Aker Brygge

Helt nede ved vannet, der solen så godt som alltid skinner, finner du Eie Aker Brygge / Megler 1 AS – eiendomsmegler av boligutleie og boligsalg. Kontoret ledes av en av våre mest erfarne meglere, Per-Christian Søreng, som i 2014 hadde den ære av å ha oppnådd høyest hyttepris per kvadratmeter (hele kr. 250 000,- pr. kvadratmeter) i indre Oslofjord.

Megler 1 AS har drevet eiendomsmegling siden 1989 med salgs & utleie av boliger.

Kontoret har flott vindusutstilling rettet mot Bryggetorget. På Aker Brygge ferdes det mange mennesker i løpet av et døgn mellom Aker Brygge og Tjuvholmen, og de får med seg livet og den gode stemningen på Brygga.

Eie Aker Brygges største styrke ligger i at de innehar en helt unik erfaring og kompetanse med formidling av både salg og utleie av boliger. Kontoret har en fin sammensetning av erfarne og ambisiøse meglere som sørger for kvalitet i alle ledd av salgsprosessen.

Kontoret er i vekst og har behov for flere eiendomsmeglere, så ta kontakt med daglig leder Per-Christian Søreng om du ønsker å jobbe hos oss som eiendomsmegler!

Se våre boliger

Notice: Undefined index: office-hotlineoverride in /srv/eie.no/www/wp-content/themes/themway/inc/template-tags.php on line 642

Notice: Undefined index: office-emailoverride in /srv/eie.no/www/wp-content/themes/themway/inc/template-tags.php on line 643

Eie Aker Brygge

Adresse:Bryggetorget 13/15, 0250 Oslo, Oslo
Postnr og -sted:0122, Oslo
Postadresse:Postboks 1799 Vika, 0122 Oslo
Telefon:22 83 37 00
E-post:akerbrygge@eie.no
Juridisk navn:Megler 1 AS

Kontakt oss