Eie Sinsen

Vår kompetanse – din trygghet!

Du møter oss i områdets mest moderne lokale, i Trondheimsveien 153-155, rett ved Rosenhoff holdeplass.
Eie Sinsen består av eiendomsmeglere som innehar særdeles god lokalkunnskap samt god kjennskap til kunder og interessenter. Å selge og kjøpe bolig er forbundet med mye følelser og forventninger. Vi er her for å guide deg gjennom hele prosessen slik at du kan senke skuldrene. Den unike kombinasjonen av solid lokalkunnskap, erfaring, høy kompetanse, og ikke minst engasjement, gjør oss dyktige på lede deg gjennom salgs- og kjøpsprosessen på best mulig måte.

I 2015 samlet vi de mest lokalkjente meglerne i området, og åpnet et helt nytt og moderne kontor. Vi er i dag det kontoret som er størst på vekst på Sinsen/Rosenhoff – med fornøyde kjøpere og selgere. Nettopp fordi vi er lidenskapelig opptatt av eiendom og eiendomsmegling, valgte vi å bli Eie-kontor i 2016. For å gjøre jobben best mulig, må vi følge med i tiden. Vi er ikke redde for å tenke utradisjonelt og innovativt. Dette, kombinert med Eies fokus på kompetanse og trygghet, vil gi deg det ultimate av det vår bransje kan tilby. På grunn av dette har vi flere rekorder å vise til.

Fra våre meget godt synlige utstillingsvinduer med HD-prosjektor, presenterer vi din bolig på best mulig måte til en rekke potensielle kjøpere – hver eneste dag!

Ta kontakt, eller legg gjerne turen innom oss.

Se våre boliger

Eie Sinsen

Adresse:Trondheimsveien 153-155, Oslo
Postnr og -sted:0570, Oslo
Postadresse:Trondheimsveien 153-155
Fax:21 01 68 01
Juridisk navn:Torshov Eiendomsmegling AS (gml)

Kontakt oss