Eie Stavanger

Eiendomsmeglerne i Eie Stavanger er svært opptatt av at detaljene gir gode resultater for både de som skal kjøpe og selge bolig. De har lang erfaring med salg og etterstreber å være en eiendomsmeglerkjede som strekker seg litt lengre for sine kunder. De er stolte av å være en del av Eie-familien, og føler seg hjemme under Eie sitt slagord; skikkelig eiendomsmegling.

Tilbakemeldingene fra kundene er at de skiller seg ut når det kommer til de små tingene som er avgjørende når du skal selge bolig. Eiendomsmeglerne i Stavanger legger mye arbeid i salgforberedelsene og er genuint opptatt av å presentere boligen din på best mulig måte.

Gjengen holder til i Hermetikken på Eiganes, kun 5 minutters gange fa Stavanger sentrum. Her jobber de i lyse og lekre lokaler i et flott verneverdig og nyrenovert murbygg.
Faglig ekspertise, kombinert med god takhøyde, stort spillerom og mye humor gjør dette til en bra arbeidsplass hvor de skaper verdier for sine kunder.. Her jobber de i lyse og tidsriktige kontorlokaler i et flott verneverdig murhus. Faglig ekspertise, kombinert med god takhøyde, stort spillerom og mye humor gjør dette til en bra arbeidsplass hvor de skaper verdier for sine kunder.

Se våre boliger

Eie Stavanger

Adresse:Niels Juels gate 50, Stavanger
Postnr og -sted:4008, Stavanger
Postadresse:Niels Juels gate 50
Telefon:51 90 57 00
E-post:stavanger@eie.no
Juridisk navn:Rogaland Eiendomsmegling AS

Våre ansatte

Mats Lundal

Mats Lundal

Eiendomsmegler MNEF | Partner
malu@eie.no   41 77 44 77

Michael R. Myhre

Michael R. Myhre

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
mm@eie.no   91 53 75 54

Oddmund Kalleberg

Oddmund Kalleberg

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
ok@eie.no   91 71 59 92

Kontakt oss