kreative boligannonser
Aktuelt

Lager kreative boligannonser for å nå flere kjøpere

I dagens boligmarked blir det stadig tøffere å skille seg ut. Våre meglere må ofte ty til kreative boligannonser for å nå gjennom til potensielle kjøpere.

«It´s never too late to be a rockstar!»

Drømmer du å leve ut livet som en rockestjerne? Eie Bergen laget en rykende het boligannonse som oser av rock and roll.

– Boligen var helt nyoppusset og det var den tidligere 70-talls annonsen som ble laget helt i staten av Eie Bergen karrieren. Vi ønsket å gjøre noe kult og annerledes fordi vi vet det funker, sier Marte Myrene ved Eie Bergen.

Løvåsbakken 21, 5145 Fyllingsdalen
Løvåsbakken 21, 5145 Fyllingsdalen

Oppussing og hurtigmat på menyen

Selv om oppussingsobjekter er svært attraktive i dagens marked, er det ikke alltid like lett å vise boligens potensiale på bildene. Flere Eie-meglere har laget utradisjonelle boligannonser som presenterer oppussingsmulighetene i håp om å tiltrekke flere kjøpere.

Blomsterkroken 30, 1344, Haslum
Blomsterkroken 30, 1344, Haslum

«Brett opp ermene! Denne store eneboligen på Haslum skriker sene kvelder og tøffe tak, med grønne omgivelser på menyen» står det skrevet i blokkbokstaver boligannonsen som er presentert av Eie Sandvika. Her er meglerne dønn ærlige på at boligen kan trenge eiere som er villige til å ta i et tak.

– Det grunnleggende som skal dekkes i et boligkjøp er behovene, deretter har du ønskene og til slutt selve boligdrømmen. Det er her man kan hente ut det lille ekstra. Det er et hot marked, men det er også et dyrt marked som gjør at folk kanskje blir litt mer kravstore. Derfor ønsket vi å gjøre noe annet enn den typiske A4-løsningen, forklarer Edvard Chapsang ved Eie Sandvika.

Denne leiligheten i Oslo ventet også på en kreativ og tiltaksrik eier som var villig til å investere lange kvelder med diskusjoner om fargevalg og materialer. Med gode take-away-muligheter i området og heis i bygget, var det godt tilrettelagt for oppussing.

Kirkeveien 102 C, 0361, Oslo
Kirkeveien 102 C, 0361, Oslo

Et lite stykke Hamptons

I denne boligannonsen blir du tatt med på en reise til Askers svar på det sagnomsuste rikmannsstrøket på Long Island utenfor New York. De delikate bildene av eiendommen på Syverstadkollen presenteres som perler på en snor, og du får et lite innblikk i livet i herlige «Hamptons».

Syverstadkollen 26 A og B, 1394, Nesbru
Syverstadkollen 26 A og B, 1394, Nesbru

– Vi har lagt ned veldig mye arbeid i markedsføring av boligen med bilder som formidler den gode følelsen eiendommen gir deg. Denne landlige, hyggelige og åpne følelsen appellerer til veldig mange, forteller Petter Mamen-Lund ved Eie Asker.

Annonsen var den mest viste Eie-annonsen i 2016 med hele 85 357 klikk.

Lov å være leken

Skisporet 315, 2319 Hamar
Skisporet 315, 2319 Hamar

Kreativitet trenger ikke alltid være komplisert. Eie Hamar hadde en bolig for salg i Skisporet 315 og lot seg inspirere av veinavnet i annonsen. Boligen egner seg godt til familier, og bildene i annonsen appellerer til denne målgruppen.

– Det handler jo mye om at vi tørr å spille på følelser og opplevelser rundt et boligsalg. Vi vil lage den spesielle innpakningen til hver bolig. Her engasjerer vi oss og er ekstra kreative for å tenke hva slags spennende opplevelse vi kan skape i bildene av boligen. Det å være litt leken og kreativ vil skape oppmerksomhet, så blir det mer trøkk på annonsene, sier Inger Helene Simensen ved Eie Hamar.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel