Aktuelt, Inspirasjon

Mal boligen din i årets farge

Hvert år kårer Fargerike «Årets farge». Dette er basert på trendanalyser og tendenser i tiden. Årets farge for 2020 er inspirert av naturelementer og klodens vakre bergfragmenter. Kåringen falt derfor på fargen «Elvesand».

Man kan se et tydelig preg av farger som er inspirert av naturen de siste årene. I 2018 var det blått som ble årets farge, i fjor var det grønt som regjerte mye av interiøret i de norske hjem.

Elvesand, og farger i denne nyansen er altså noe vi kommer til å se mye av i år. Fargerike skriver at Elvesand er en lys beige tone med et gyllent slør, og den passer perfekt til stue. De legger også til at den nye trenden er et lekkert mørkt parkettgulv som gir en lun stemning i rommet.

Hvis du ikke ønsker å ta den helt ut med å male veggene eller skifte ut store møbler kan du følge trenden selv med små endringer. En enkel vase, pute eller andre pyntegjenstander i denne fargen kan gjøre stor forskjell.

Det er ikke alltid rommet trenger de store forandringer før det føles «nytt». Se hva slags nyanser og farger det er i rommet fra før og legg inn små elementer i årets farge for en liten forskjell.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel