Målrettet digital annonsering av din bolig med LOOK

Look er Eie Eiendomsmeglings digitale annonseprodukt. Look finner relevante og kjøpeklare interessenter for din bolig. Med dyp forbrukerinnsikt og avanserte algoritmer vet vi hvem som er på boligjakt, og leter etter akkurat din type bolig.

Det er mange som ikke er på aktiv boligjakt, men som kan tenke seg å kjøpe din bolig dersom de får vite om den. Derfor treffer Look også de som ikke aktivt søker selv, men har vist interesse for tilsvarende boliger.

Hvordan fungerer LOOK

Optimalisering

Vi A/B-tester annonsene for å finne den annonsen som gir best resultat. Dermed får hver bolig den optimale annonseringen som treffer boligkjøperne rett i hjertet. I tillegg har vi kuttet mellomledd som gjør at du som kunde får med annonsering for pengene. Look gir deg opp til 40 % flere relevante klikk på boligannonsen, som øker sannsynligheten for at kjøperen blir eksponert for akkurat ditt hjem

Synlighet

Look viser annonsen din på de største nettsidene i Norge som for eksempel VG, Dagbladet, Nettavisen, TV2, Finn.no, e24, Dagens Næringsliv, Aftenposten, Facebook og Instagram. I tillegg til tusenvis av nasjonale og lokale nettsider

Innsikt

Live statistikk lar deg følge med på hvordan eiendommen din flyter digitalt. Her kan du kontinuerlig se hvor mange visninger og klikk annonsen din får i de forskjellige kanalene, og hvordan de ser ut.

Hvilke pakker kan jeg velge mellom?

Pakke 1 LOOK

Snitt effekt:

20.000 visninger av annonsen

1.500 ekstra klikk til din bolig

Pakke 2: LOOK +

Snitt effekt:

30.000 visninger av annonsen

3.000 ekstra klikk til din bolig

 

 

Ønsker du digital markedsføring av din bolig? Ta kontakt med din lokalmegler i dag!