Børge Martinussen
Aktuelt

Martinussen som ny distriktsleder i Huseiernes Landsforbund i Troms

På 80- og starten av 90-tallet var Børge Martinussen distriktsleder i Huseiernes landsforbund i Tromsø. Nå har han fått rollen på nytt, skriver Nordlys.

– Jeg har på en måte hatt en finger med der hele tida, helt siden jeg hadde rollen som distriktsleder fram til starten av 90-tallet. Jeg har sittet i sentralstyret i flere perioder, og da jobben her ble ledig søkte jeg, forteller Børge Martinussen til Nordlys.

Den kjente eiendomsmegleren i Tromsø har nå tatt over for Dagfinn Strønstad som distriktsleder i Huseiernes Landsforbund i Troms, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven å være talsperson for boligeiere i Troms.

Søkte av idealisme

Meglerlivet i Tromsø er langt fra rolig og byr på lange dager og kvelder med jobb – og en skulle kanskje tro Martinussen hadde mer enn nok å holde fingrene i, skriver Nordlys.

– For å si det sånn; jeg trengte ikke akkurat mer å gjøre. Men dette ligger hjerterommet litt nært. Det er dette jeg har hatt engasjement for hele mitt yrkesliv og organisasjonen er jeg også knyttet til fra før, så det går nok mer på idealisme, sier han til Nordlys.

Lederjobben i foreningen er i utgangspunktet en 20-prosentstilling.

Da Martinussen sist hadde rollen var det 1.000 medlemmer i Troms. Nå er tallet økt til 6.000, men potensialet er han ikke i tvil om at er langt større.

– Mange tror nok fortsatt det er en forening for villaeiere, men det stemmer ikke.

– Vi jobber for forutsigbare rammevilkår for alle som eier egen bolig, enten det er borettslag, selveierleiligheter, rekkehus eller eneboliger, forteller Martinussen til Nordlys.

Her innrømmer han at Huseiernes Landsforbund har en utfordring.

Skal jobbe for synlighet

På spørsmål om han ser noen mulige konflikter eller dobbeltroller knyttet til jobben som megler og jobben som distriktsleder for huseiernes landsforbund sier Martinussen at dette har vært tatt opp og man ikke har sett at det skal komme i konflikt, skriver Nordlys.

– Flere andre distriktsledere jobber også som meglere, så det går nok greit. Det hadde vært en utfordring dersom jeg driv med utleie, men jeg formidler fast eiendom om kundene blir sånn sett boligkjøpere begge steder, sier han.

Gjort en god jobb

Han har heller ingen planer om å revolusjonere foreningen, men sier han skal fortsette å bygge på den gode jobben som er gjort over mange år.

– Jeg håper å bringe videre synligheten. En del av jobben er å være synlig, og der har Strønstad vært flink Siden sist jeg var distriktsleder har det skjedd veldig mye med organisasjonen. den er blitt mye større og fått en langt større medlemsmasse. Organisasjonen ar blitt mer proff og det er masse flotte folk i systemet som jeg gleder meg til å jobbe med, sier han avslutningsvis til Nordlys.

Les originalartikkelen her

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel