card-default

Arild Karlsen

Seniorrådgiver

Arild er selve prototypen på en dyktig og erfaren næringsmegler. Han har dedikert hele sitt arbeidsliv til eiendomsbransjen, og kjenner den ut og inn både fra entreprenøren, utvikleren og meglerens side. Bedre garanti for suksess skal man lete lenge etter. Han er utdannet både innen økonomi, ledelse og entreprenørfaget.

Arild er en svært sosial og tillitvekkende person, som har opparbeidet seg et unikt nettverk gjennom flere tiår i bransjen. Han er en dyktig selger og en svært god relasjonsbygger.

Han er opptatt av å ha en tett og god oppfølging av kunden, så man føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen. Først når kunden kommer tilbake med sitt neste prosjekt, ansees jobben som tilfredsstillende utført.

Ellers er Arild en friluftens mann, og har jakt, fiske, sjøen og toppturer som sine favoritter. Hans trofaste følgesvenn på tur er den irske setteren Tiril. Etter en lang økt i naturen koser han seg mer enn gjerne med et utsøkt glass rødvin og et bedre måltid.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: