card-default

Runar Bjørnerud

Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF

Runar har mer enn 30 års erfaring fra eiendomsbransjen, han var sammen med flere andre grunder Nordens største eiendomsselskap Heimstaden. Runar har solid eiendomserfaring fra inn og utland.
Han har sittet på begge sider av bordet og har således gode evner til å få gjennomført transaksjoner til det beste for begge parter. Han arbeider i aksen Oslo, Viken, Vestfold-Telemark og har et stort nettverk innen eiendom i hele østlandsområdet.

Runar er en musikkelsker av dimensjoner, ikke så unaturlig med røtter i sommer- og musikkbyen Langesund.

.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: