Bilde 1 av Undelstadveien 72Bilde 2 av Undelstadveien 72
Digital salgsoppgave
Undelstadveien 72

1387 Asker • Asker kommune

Prisantydning

kr 25 000 000

Omkostninger: kr 626 370Totalpris: kr 25 626 370
Asker/ Undelstad - Regulert utviklingseiendom
Vis i kartSe bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgaven
Oppdragstype
Boligtomt
Eierform
Eierseksjon
Prisantydning
kr 25 000 000
Omkostninger
kr 626 370
Totalpris
kr 25 626 370
Tomt
Fellestomt 1795 m²
Oppdragsnummer
39200242
card-default

Petter Mamen-Lund

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Petter
Prisantydningkr 25 000 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 000 000,-)kr 625 000,-
  
Totalpris kr 25 626 370
Eiendom
Undelstadveien 72, 1387, Asker

Matrikkel
Gnr. 49 bnr. 62 i Asker kommune

Eierform
Eiet

Areal

Tomt
1795 kvm

Prisantydning
25 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
25 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
625 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 25 000 000,-))

626 370,- (Omkostninger totalt)

25 626 370,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Beskrivelse
Utviklingseiendom med godkjent rammetillatelse for 12 leiligheter, selskapslokale og 2 næringsseksjoner. Underjordisk parkeringsanlegg.
Rammetilatelsen går ut i Juli 2021 og må fornyes hvis eksisterende ramme skal benyttes til bebyggelse. Tomten ligger godt til i et etablert og populært område. Eiendommen skal selges som gnr/bnr. Kopi av rammetillatelsen og reguleringsbestemmelser følger i sin helhet i prospektet.

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Undelstadveien 72 har en flott og ettertraktet beliggenhet i en rolig gate, like i utkanten av Asker sentrum. Området er meget barne- og familievennlig med kort vei til både skole og barnehager.

Fra eiendommen er det gangavstand til Leangbukta og Hvalstrand bad. De lett tilgjengelige kystområdene gjør det flott å løpe treningsrunden langs sjøen eller å rusle søndagstur med familien. Spaser til Holmenskjæret for bading eller Holmensenteret for shopping. Videre er det også svært gode turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen og Semsvannet. Om vinteren går det flotte, preparerte løyper fra Jansløkka.

Kort vei til Asker sentrum er i stadig utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Asker er kjent for sin vakre og varierte natur, viktige næringsområder og for å være et av de mest populære stedene å bo i Norge. I Asker kan du nyte Oslofjorden og dens fantastiske øyer og øysamfunn, utfordrende fjellsider og dype skoger med mange innsjøer til fiske og bading. Den største innsjøen er Semsvannet, og området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Offentlig kommunikasjon
Fra eiendommen er det gangavstand til Undelstad terrasse bussholdeplass med avganger retning Asker sentrum. Det er også gangavstand til bussholdeplass ved Slemmestadveien via småveier og sti. Her går det busser med hyppige avganger, samt ekspressbuss til Oslo. Det er også gangavstand til Høn og Vakås togstasjon, hvor det går lokaltog i begge retninger.

Kort vei til Asker stasjon som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Populær er også hurtigbåten, som går fra Vollen til Aker Brygge, også på vinterstid. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune per i dag.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1960/1377-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
21.04.1960 Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
 
1962/1439-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
09.04.1962

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt evt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer
39-20-0242

Avdeling
Mamen-Lund, Engh, Sætre & Partners AS
EIE Asker
Org. nr:990997810
Bankveien 11
1383 Asker
Tlf: 66 90 15 00, Fax: 66 90 21 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig Christian Thordén Salvesen

Saksbehandlere
Petter Mamen-Lund
EIE Asker
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 61 47 22 / E-post: pml@eie.no

EIE Asker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Undelstadveien 72
For mer om objektet
Undelstadveien 72

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: