Bilde 1 av Bygdøy alle 27Bilde 2 av Bygdøy alle 27
Digital salgsoppgave
Bygdøy alle 27

0262 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning
Flotte kontorer i Bygdøy Allè 27
Vis i kart
Oppdragstype
Kontorlokale
Eierform
Selveier
Bruksareal (BRA)
125 m²
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
98230005
card-default

Runar Bjørnerud

Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF
Les om Runar
  
Totalpris
Eiendom
Bygdøy Allè 27,0262 Oslo.

Matrikkel
Gnr:211 Bnr:34

Eiendomstype
Kontorlokale.

Eierform
Selveier.

Areal
125m2

Byggeår
Renovert 2019.

Tomt
Felles tomt.

Beskrivelse
Lokalene er i 1 etasje. Egen inngang. Lokalene består av flere rom/møterom, tekjøkken og toalett. Lysmalte vegger og laminat på gulv. Pusset opp i 2019. Inngang fra Gabelsgate. Dørcalling. Tilknyttet sentral brannalarm.

Parkering
Gate parkering.

Overtagelse
Etter avtale

Beliggenhet
Området er svært attraktivt med servicetilbud, forretninger og offentlig kommunikasjon rett utenfor døren. Her har man mulighet til å bo sentralt i ett av Oslos mest ettertraktede områder.

Frognerveien byr på restauranter, kaffebarer, barer, utesteder, dagligvarebutikker og alle servicetilbud rett i nærheten. Solli plass ligger 200 meter unna, og er knutepunkt for trikk og buss. Gangavstand til sentrum, Aker Brygge, Tjuvholmen og Nasjonalteatret tog- og T-Bane-stasjon.

Adkomst
Fra Gabelsgate.

Standard
God moderne standard.

Oppvarming
Elektrisk.

Oppdragsnummer
98-23-0005

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eie Næringsmegling
Org. nr:997898400

Ansvarlig megler
Managing Partner/Eiendomsmegler MNEF Runar Bjørnerud

Saksbehandlere
Mob: 90 01 00 50 / E-post: rb@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bygdøy alle 27
For mer om objektet
Bygdøy alle 27

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: